Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

3ο Lake Festival


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμπορικέ σύλλογε των Σερβίων, έτσι θα ενισχύσουμε την τοπική αγορά? Που ήσουν στο Agrofest που έγινε στα Σέρβια? Τώρα τρέχεις να μπεις χορηγός στη Νεράιδα? Οι Σερβίωτες εκθέτες του Agrofest αγοράσανε από καταστήματα των Σερβίων όλα όσα χρηζότανε για να λειτουργήσουν και εσύ απουσίαζες. Να τα βλέπουνε αυτά οι πολίτες για να ξέρουνε πιανου συμφέροντα εκπροσωπείτε αλλά και ποια είναι η αντίληψη σας για τα Σέρβια, μετά να μην κλαίγεστε πως οι πολίτες παγαίνουνε στην Κοζάνη και τα αγοράζουν από εκεί.

Ανώνυμος είπε...

9 43 μην μπερδεύεσαι και βγάζεις το δηλητήριο σου για την νεράιδα ο μορφωτικός συλλογος κάνει το lake

Ανώνυμος είπε...

11:43 π.μ.
Από ότι βλέπω πιάνεις πουλιά στον αέρα, εγώ τι έγραψα? Ότι ο εμπορικός Σερβίων είναι χορηγός στο lake της Νεράιδας, ενώ στα Agrofest Στα Σέρβια ήταν απών. Οι Σερβίωτες καταναλωτές τα βλέπουνε αυτά. Τόσα χρόνια ο εμπορικός ήταν στα αζήτητα και τώρα παίρνει μέρος και κατά της πόλης του. Ωραία λογική.

Ανώνυμος είπε...

Κύριά Τζίονα, τόσα χρόνια βγάλατε ψωμί στην γέφυρα την ταμπέλα ακριβός δίπλα σας που γράφει Υψηλή Γέφυρα Σερβίων δεν την είδατε? Προσέξτε τι γράφετε στα φυλλάδια.

Ανώνυμος είπε...

φίλε 3 34 ο εμπορικός συλλογος καλά κάνει και βοηθάει τους συλλόγους όταν μπορεί όλοι ψωνίζουμε από τα μαγαζιά της περιοχής το ότι δεν συμμετείχε στην agrofest τα άκουσες στο δημοτικού συμβούλιο

Ανώνυμος είπε...

Dropi sas kiriou tou Emporikou mono ayto exo na po.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ακούσαμε τις ηλιθιότητες των ανεξαρτήτων Βελβεντινών και τις ανησυχίες του Κωνσταντόπουλου για το πώς θα πληρωνότανε το ρεύμα τα μπετά τα κάγκελα και δεν ξέρω τη άλλο. Το συμπέρασμα ήταν ένα: πέρσι η έκθεση στοίχησε 18.000 ευρώ στο Δήμο φέτος μόνο 5000. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

εσύ που λες ότι φέτος στοίχισε 5000 για τον δήμο κάτι ξερής πες μας τώρα και πόσο χρήμα κυκλοφορησε κάτω από το τραπεζι

Ανώνυμος είπε...

6.000 αποφαση Δημοτικού συμβουλίου
4.500 ο ηλεκτρολόγος
+ υλικά
+ Πόσα μάζεψε ο Μποτονάκης απο τους εκθέτες?
+ Ρευμα +καθαριότητα+ ασφάλεια security

Εγώ λέω οι σύμβουλοι του Δημάρχου επειδή είναι άριστοι στα μαθηματικά
και επειδή από την περσινή έκθεση το ποσό οφείλετε απο την κατασκευή περιπτέρων σπιτιού
και σταντ που έμειναν στον Δήμο
η φετινή έκθεση ήταν ακριβότερη απο περυσι
και το κόστος όφελος εντελώς διαφορετικό....
ωραίους συμβούλους έχει ο δήμαρχος....

Ανώνυμος είπε...

6:47 μ.μ.

Ta xrimata pou dapanithikan gia tis ergasies toy ktirioy den theoroyde exoda dioti tha minoyne, otan persi file mou stixise 18.000 eyro poy pigane ta xrimata? sto Dimo i sto Sylogo gia ayto fetos skotothike o silogos en drasi pou exase tin koutala?

Το Προφίλ μας