Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού την Τετάρτη 3/8/16

 Την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
1.      Έγκριση 1ου ΑΠΕ και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου: «Διαμόρφωση Αυλείου χώρου Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού».
2.      Έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Αγροτική οδοποιία στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις Βελβεντού».
3.      Χορήγηση 3ης παράτασης για το έργο «Στεγανοποίηση δεξαμενής Δ4 ΤΟΕΒ Βελβεντού».
4.      Τροποποίηση του κανονισμού Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Σερβίων-Βελβεντού
5.      Γνωμοδότηση για παραχώρηση από το Δημόσιο έκτασης 200τ.μ στην Τ.Κ Γουλών πλησίον της υφιστάμενης γεώτρησης Π-52, ώστε να κατασκευαστεί νέα γεώτρηση με δαπάνη της ΔΕΥΑΚ.
6.      Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου: «Σύνδεση με δίκτυο αποχέτευσης ΚΠΕ Βελβεντού».
7.      Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού Δήμου Σερβίων –Βελβεντού
8.      Αποδοχή διαφόρων ποσών και κατανομή πιστώσεων.
9.      Έγκριση κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης στο Ο.Τ. 54 της Τ.Κ Πλατανορέματος.
10.  Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού και του Ν.Π.Δ.Δ. Προσχολικής Αγωγής – Παιδείας – Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου για την στήριξη του Νομικού Προσώπου σε θέματα διαχειριστικής επάρκειας.
11.  Έγκριση ισολογισμού, αποτελεσμάτων χρήσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού οικονομικού έτους 2015.
12.   Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού ΝΠΔΔ Προσχολικής Αγωγής – Παιδείας – Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
13.   Παράταση μίσθωσης ακινήτου στην Δ.Κ Βελβεντού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Φώτιος ΖΥΓΟΥΡΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ με τον...Νέο Προεδρο του, ο οποίος αφου ειρωνεύτηκε τον Κωνσταντόπουλο με την φράση '' Χ.... η φοράδα....κλπ'', οι σχεσεις τους στο ΔΣ δεν θα ειναι οι καλυτερες. Με τους περισσοτερους ανεξαρτητους, η πλειοψηφια χαθηκε και απορουν πολλοι πως θα περνουν οι αποφάσεις. Ο Δήμαρχος δεν νοιαζεται για αυτο και τα εχει γραμμενα στα παλαια υποδηματα του. Η κοινωνια αγωνια και ανησυχεί. Στα Σέρβια το εμποριο και η αγορά απο το κακο στο χειρότερο. Κανεις απο την δημοτικη αρχη δεν νοιαζεται. Τελειωσε το εργο της αναπλασης και πολλα προβλήματα αναδειχθηκαν. Η ΠΛατεία της Λαικής αγοράς καταστραφηκε αισθητικά μέσα στο μπετόν και εγινε άχαρη. Η Κεντρική πλατεία Σερβίων είναι να παίζουν μονο τα μικρά παιδιά. Τα λουλούδια στα παρτέρια γυρω απο την πλατεία εχουν ξεραθει όλα, μεσα στα χόρτα και απότιστα. Τα παγκακια με την ρετσίνη αφηνουν το στίγμα στους καθημενους. Η διασταυρωση δίπλα απο τον Τιακο, η πλέον επικίνδυνη. Ο καθενας σταθμευει εκει και η κυκλοφορία δυσκολευται και η τροχαια δεν γραφει ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! Η ζωή στη πόλη των Σερβίων εγινε δυσκολη. Δεν υπάρχουν επιλογές για τους κατοίκους, δεν ξερουν που να πανε. Το νεο κτιριο του Πνευματικού κέντρου παραδιδεται και κανεις δεν ξέρει πως θα λειτουργήσει. Η ανεργια κτυπησε κοκκινο και οι καφετεριες στα Σερβια δεν εχουν καθολου δουλειά, άλλωστε με 2 ευρω καφε, λιγοι πανε εκει. Ακομα και το 3Ε εσπασε κατα πολύ.
Και σε ολα αυτα, εχουμε το απαράδεκτο ολοι δημοτικοι συμβουλοι να ανεξαρτοποιούνται, εγινε μόδα και αυτό. Κοροιδια, ετσι απλά. Ενα ειχαν πολιτικο επιπεδο, θα πρεπει να ειχαν παραιτηθει, ναρθουν άλλοι επιλαχόντες, που θελουν να προσφερουν.
Ολοι να γινουν αντιδημαρχοι για ενα...μισθό! Μονο για αξιωμα και για την τσέπη τους.
Και σε λιγο καιρό οι...ανεξαρτητοι γυριζουν πάλι πίσω σαν απολωλά προβατα. Οπως εγινεμε την πρώτη φουρνια, που εφυγαν και ξαναγυρισαν, βλέπε Ζυγουρης,δισερης,παπαδοπουλος, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (για αυτον πρέπει να στηθεί αγαλμα στην Κεντρική Πλατεία)!
Και η ζωή στα Σέρβια συνεχίζεται....

Ανώνυμος είπε...

XΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ΄¨ΑΛΩΝΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...ΕΙΔΩΜΕΝ!

Ανώνυμος είπε...

10:48 π.μ.
Φίλε μου συμφωνώ με το όσα γράφεις όταν εδώ φωνάζαμε προτού αρχίσει η ανάπλαση ότι το μόνο που θα φέρει θα είναι προβλήματα μας λέγανε οπισθοδρομικούς και δεν ξέρω τι άλλο. Λουστείτε την τώρα και εις υγεία αυτών που μιζόθηκαν από την εκτέλεση του έργου και τους ξέρουμε ποιοι είναι, τα βίντεο από τις Δημοτικές συνεδριάσεις υπάρχουνε ελεύθερα. Να συμπληρώσω με την σειρά μου πως μετά την ανάπλαση λεωφορεία δεν μπορούνε να στρίψουν στο ταχυδρομείο και να διασχίσουν την υπόλοιπη διαδρομή λόγω του ότι διπλοπαρκάρουν και καβαλάνε πεζοδρόμια, με αποτέλεσμα να μην θέλει να πατήσει ψυχή στα Σέρβια. Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρευτειτε ανεξάρτητοι και αντιπολιτευση και πάρτε την κατασταση στα χέρια σας. Έχουν παραιτηθεί οι πεντε πρωτοι σε σταυρούς του γιατρού και κανει κουμάντο ο 14ος του συνδυασμού Φωτάκης που ηταν υπευθυνος για τα οικονομικα και την κατρακυλα με τον κοκολιο! Και βάζει και όρους μάθαμε τελευταία! Και οπου σταθεί χεζει πατοκορφα τον γιατρό!

Και εαν είναι δυνατόν να υπαρχουν Σερβιωτες που δεν τους αρέσει που η πόλη επιτέλους ευπρεπιστηκε απέκτησε πεζοδρόμια και τάξη στο παρκάρισμα και μια όμορφη πλατεια που μεγάλωσε μάλιστα.

Το Προφίλ μας