Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Έληξε πριν από λίγο η συνάντηση Συντονιστικής Βελβεντού - Υποψηφίων Δημάρχων Σερβίων-Βελβεντού

Σε ανοιχτή συγκέντρωση με την παρουσία δεκάδων δημοτών από το Βελβεντό και από τα Σέρβια εξελίχθηκε η συνάντηση της συντονιστικής Βελβεντού με τους Υποψηφίους Δημάρχους Σερβίων - Βελβεντού με αντικείμενο συζήτησης την κατάρτιση ψηφοδελτίων για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές. 
Στη συνάντηση συμμετείχαν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού: κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος, κ. Μενέλαος Μακρυγιάννης, κ. Έφη Τσίγκα, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος.
Η κ. Τσίγκα κατηγορηματικά εξέφρασε τη βούλησή της να 'κατεβάσει' συνδυασμό στο Βελβεντό, τονίζοντας μάλιστα την ετοιμότητα του συνδυασμού της. 
Οι κύριοι Κωνσταντόπουλος και Μακρυγιάννης υπογράμμισαν για άλλη μια φορά τη δέσμευσή τους να μην έχουν υποψήφιους από το Βελβεντό, σεβόμενοι το άτυπο δημοψήφισμα και τη βούληση των δημοτών. 
Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι δεν θα επιδιώξει να αναζητήσει υποψηφίους, αλλά δεν θα μπορέσει να αρνηθεί να συμπεριλάβει στο συνδυασμό του ομάδα Βελβεντινών υποψηφίων εφόσον του ζητηθεί.
Η συζήτηση έγινε σε ήρεμο κλίμα, με ελάχιστες λεκτικές εντάσεις και με πνεύμα δημοκρατικό και συνεργατικό.

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στούς Βελβενδινούς πού θέλαν νά περάσουν τό πρόβλημα τους στούς κατοίκους των Σερβίων αλλά αλλά τέτοια τερτίπια ΄δεν περνάν στα Σέρβια

ai-vreS είπε...

Επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας για ευπρέπεια και ομόνοια στα σχόλιά σας.

Ανώνυμος είπε...

Τζίγκα ημαστε μαζίσου μέ πολούς ψήφους από τό ομορφο χωριόμας τό Βελβενδό Δ Υ Ν Α Τ Α

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Εμείς δεν συμφωνούμε με την απόφασή τους
το να μην συμετάσχουν στις εκλογές ,
αλλά όλοι μας έχουμε υποχρέωση να την ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ,είτε μας αρέσει είτε όχι.

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ τον ΒΑΣΙΛΗ ,που είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ο οποίος από την αρχή του προεκλογικού αγώνα είναι ΣΤΑΘΕΡΟΣ και ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.
Ο Μενέλαος προσαρτήσθηκε αργοτέρα
Οσο για τους άλλους τους προτείνουμε να δώσουν δείγμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποιός θέλει να περάσει το πρόβλημα και σε ποιόν 9:24? Εσύ που δυναμιτίζεις με το πρώτο σχόλιο τί ακριβώς κάνεις?
Συζήτηση έγινε και εκφράστηκε η πλειοψηφική θέση του Βελβεντού μέσα από τη συντονιστική επιτροπή.
Το πρόβλημα είναι ΜΕ τον εμπαιγμό του Βελβεντού, ΔΕΝ είναι το Βελβεντό, αλλά και κανείς δεν πάει να το φορτώσει σε κανέναν.
Ζητάμε σεβασμό στην πλειοψηφία, και όποιος το πράξει μέχρι τέλους αξίζει τα εύσημα, αποδεικύοντας ότι στις μέρες που ζούμε πέρα από την ψηφοθηρία υπάρχει και η ανθρωπιά και η κατανόηση. Και προς αυτή την κατεύθυνση μπράβο στους 2 υποψηφίους που δεσμεύτηκαν, αναμένοντας απαράλλακτη στάση μέχρι την Κυριακή. Ευπρόσδεκτοι και οι υπόλοιποι.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

ενας βελβεντινος είπε...

κριμα για το κκε.στο θεμα του καλλικρατη κρατησε απο τις ποιο σωστες στασεις ως κομμα.πριν τη διεξαγωγη του δημοψηφισματος επιχειρησε να το υποβαθμισει.μετα τη διεξαγωγη του θεωρει το αποτελεσμα πλασματικο.τωρα βουβαινει στην επιθυμια μιας ολοκληρης κοινωνιας για να κερδισει καμαι 50αρια ψηφους.η ψηφοθηρια ηταν και ειναι η κυρια στρατηγικη των 2 μεγαλων κομματων.αυτων που μας εφτασαν εδω.τωρα το κκε τα αντιγραφει.

Ανώνυμος είπε...

O ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΥΠΟΨΙΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ
ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι με τη συνάντηση αυτή οι Βελβεντινοί αναγνωρίζουν άμεσα τη νέα πραγματικότητα του Καλλικράτη;
Αναγνώρισαν ήδη την νέα οντότητα του Δήμου Σερβίων Βελβεντού!
Παρεμβαίνουν άμεσα στις εκλογικές διαδικασίες του νέου Δήμου!
Απλά από σήμερα και πέρα θα αντιμετωπίζεται η ΜΚΟ τους όπως ο οποιοσδήποτε σύλλογος των άλλων χωριών!
Καλωσήρθατε, λοιπόν, αγαπητοί συνδημότες έστω και σαν τον άσωτο υιό της παραβολής στη ζεστή αγκαλιά του πατρικού σπιτιού!
Μόνο που στον ερχομό σας δεν θυσιάσαμε το "σιτευτό μόσχο" για την επιστροφή σας αλλά σας προσφέραμε ξυλοκέρατα για παριγοριά.
Μετά τις εκλογές και ειδικά την 1/1 θα ξυπνήσετε αλλά θα είναι πολύ αργά.

Ανώνυμος είπε...

BASILHS KAI MENELAOS. MENELAOS KAI BASILHS.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=yGdeCQfIDtY&playnext=1&videos=eJYn0nBg2Uk&feature=mfu_in_order


http://www.youtube.com/watch?v=BgwwKLC9ouU&playnext=1&videos=l1wGI9SxZ_M&feature=mfu_in_order

Ανώνυμος είπε...

Οι βελβεντινοί αποψε έδειξαν δείγματα γραφής πως γίνονται οι συνεδριάσεις. Οχι σαν και μας που φτάσαμε κάποτε να χτυπιόμαστε με τις καρέκλες. Ακουτε κύριοι;
Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή ειναι η αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Μιλούσε ο Κύριος Σόκοτης απόψε στο ΤΟΠ. Θελει λεει να ειναι ο πρωτος αιρετός αντιπεριφεριαρχης. Θυμαστε μια ταινια με το Χαρυ Κλυν; ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ (ΛΕΚΑΝΟ-ΠΟΛΥΦΥΤΙΑΝΟΙ).
Οδός Πρωτου αιρετου αντιπεριφερειάρχη
Ιωαννου Σοκοτη, αριθμος 17.
Και ο δρόμος Κοζανη-Σερβια στρατηγέ Τζων; Και οι γραμμες στο δρομο για το Βελβεντο που δε φαινονται και κοντεβουμε να σκοτωθούμε τα βραδια που βρέχει; Και το χιονοδρομικο; Και το προβλημα στο Προσήλιο; Και το αρδευτικό περα απο το ποταμι; Και ποσα ακομα άλλα. Δηλώσεις που μείναμε δηλώσεις που λέει και η Πιστα Παπαδοπουλου.
Ασε μας ρε Γιάννη.

Ανώνυμος είπε...

επειδή οι κατοχοι του ai-vres ξέρουν από δημοκτατικές διαδικασίες παραδέχτηκα τήν απάντηση του Δημάρχου βελβενδό στόν εκπρόσωπο του Καταφυγιου σέ απάντηση του 12.06

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΕΡΒΙΩΝ,ΟΣΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΤΟΣΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ!!

Ανώνυμος είπε...

οι κυριοι(εμπλεκομενοι της ΜΚΟ βελβεντινοι) αφου βλεπουν να τους ζωνουν τα φιδια προσπαθουν με πονηρια να διατηρησουν μια πλασματικη εικονα αγωνα(εναν αγωνα χωρις αγωνα δλδ. δεν μπορεις να πεις οτι αγωνιζεσαι π.χ για την ανεξαρτησια σου ,αλλα δεν εισαι διατεθιμενος να χασεις τιποτα απο αυτα που ειχες σαν κοινωνια στο μελλον. θα κανω καποιες ερωτησεις και θα παρακαλεσω να μου απαντησουν οι εμπλεκομενοι γειτονες βελβενοι .ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΤΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ? ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ? ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝ ΒΕΛΒΕΝΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΝΟΜΙΚΑ? ΟΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΑ? ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ? Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΚΟΥΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ? προσωπικη αποψη για την σταση του βελβεντου---->παρατηρω μια κοινωνια που μονο ενωμενη δεν βρισκεται,για τον αγωνα της ανεξαρτησιας δεν θα κρινω εγω αν ειναι σωστος η λαθος δικαιωμα σας, αλλα εδω κυριοι της επιτροπης προσπαθειτε να κανετε ενα αγωνα χωρις ομως να εχετε επιπτωσεις. δλδ απο την μια κανουμε αγωνα αλλα απο την αλλη θελουμε οτι δικαιωματικα οτι μας ανηκει απο το κρατος (εργα,κονδυλια....κ.α). προσωπικα πιστευω οτι τετοιοι αγωνες δεν υπαρχουν και ουτε υπηρξαν ποτε. ----------->(οι δικαιοι αγωνες αλλες φορες ειτε γρηγορα ειτε αργα κερδιζονται, ομως κανενας απο αυτους δεν τελειωσε χωρις απωλειες και μαλιστα πολλες).

AYGOUSTIANOS είπε...

OI BLB THS KLIKAS STA SERBIA KI O GIANNAKHS STO TOP . OI BLB DEN ΨHFIZOYN KAI O GIANNAKHS ZHTOYSE ΨHFOYS GIA THN PARATAXH. APO POION; AN KAI DEXIOS MAYROOOOOOOOOOOOOOOOO. PONHROI

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η χθεσινή συγκέντρωση των 4 υποψηφίων με την «συντονιστική επιτροπή» είχε και τα καλά της. Μπορεί να πει κάποιος φυσικά ότι στην ουσία δεν άλλαξε τίποτα. Ο κάθε υποψήφιος επανέλαβε την διακηρυγμένη θέση του σχετικά με τη συμμετοχή υποψηφίων από το Βελβεντό. Όποιοι ήταν εκεί όμως, σίγουρα προβληματίστηκαν με πολλά που ακούστηκαν. Επισημάνω ορισμένα στιγμιότυπα που έχουν το καθένα τους τη σημασία του.
1) Μέλος της συντονιστικής εμμέσως πλην σαφώς απείλησε όποιους τελικά Βελβεντινούς συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Αυτό προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του εκπροσώπου του ΚΚΕ και την χλιαρή παράκληση του Δημάρχου Βελβεντού να πάρει ο συγκεκριμένος τα λόγια του πίσω θεωρώντας τα σαν «ατυχείς» εκφράσεις. Μήπως τελικά υπάρχει βάση στην κριτική που έχει γίνει για ανάπτυξη περίεργων- για να μη πω φασιστικών- απόψεων σε μια μικρή μερίδα της συντονιστικής; Μήπως πρέπει κάποιοι τέτοιοι «τσαμπουκάδες» να απομονωθούν από την ίδια την κοινωνία του Βελβεντού; Όχι απλά με δηλώσεις περί ατυχών δηλώσεων αλλά με αποπομπή τους δημόσια και από την ίδια την συντονιστική.
2) Ο αντιπρόσωπος του ΚΚΕ αφού αναφέρθηκε στους λόγους που επιβάλουν στο κόμμα του τη συμμετοχή στις εκλογές (ενιαία στάση σε όλη την Ελλάδα, συνολική καταδίκη του Καλλικράτη και όχι μόνο χωροταξικές διαφωνίες, καταστατική και ιδεολογική δέσμευση των μελών του), έθεσε στη συντονιστική ένα απλό αλλά ουσιαστικό ερώτημα. Αν τελικά κάποιος συνδυασμός είχε δυνάμεις μόνο στα Σέρβια και στο Βελβεντό- δεν μπορούσε δηλαδή να κάνει συνδυασμό στα Καμβούνια και στο Λειβαδερό- τι θα γινόταν; Θα αποσυρόταν από τις εκλογές για να «σεβαστεί» τις απόψεις της συντονιστικής; Σε αυτή την περίπτωση καταρρέει και το επιχείρημα ότι η μη συμμετοχή υποψηφίων από το Βελβεντό δεν δημιουργεί νομικό πρόβλημα. Θα μπορούσε να δημιουργήσει ολέθριο πρόβλημα σε οποιονδήποτε συνδυασμό βρισκόταν σε αυτή τη θέση.
3) Ο κ. Κωνσταντόπουλος- πολύ σωστά- δήλωσε ότι αν τελικά εκλεγεί αυτός δήμαρχος θα συνεργαστεί μεν με την «εταιρεία» αλλά ξεκαθάρισε ότι θεσμικοί συνομιλητές του και επίσημοι συνεργάτες (με τη βούλα του νόμου) θα είναι όποιοι εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι ή τοπικοί σύμβουλοι (με όσους ψήφους κι αν πάρουν). Καταλαβαίνετε τελικά τι έχει να γίνει; Θα δημιουργηθεί ένα δυαδικό σύστημα εκπροσώπησης για το Βελβεντό που δε θα βγάζεις άκρη.
4) Εκπρόσωπος ψηφοφόρων του Καταφυγίου εμφανίστηκε- και δημόσια πλέον- δηλώνοντας την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στις εκλογές. Αν τελικά το κάνουν τι θα γίνει; Θα θεωρηθούν «μαύρα πρόβατα»; Θα είναι η συμμετοχή τους θεσμικά αποδεκτή από την συντονιστική;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ο ΜΑΛΕΓΚΩΦ ήτανε στην συνάντηση ;
Πήρε τον λόγο ;
Ποίες οι θέσεις του επί του θέματος ; ...
Ο Λαός περιμένει απαντήσεις .

Ανώνυμος είπε...

Επειδή παρακολούθησα τη συνάντηση των Βελ/νών με τους υποψηφίους δημάρχους, μου προκλήθηκαν κάποιες ερωτήσεις που όποιος ξέρει άς απαντήσει.
1) Αν γινόταν ο πέμπτος δήμος θα ξεσηκώνονταν έτσι οι Βελ/νοί;
2) Αν η περιοχή Σερβίων-Βελβεντού-Τρανοβάλτου-Ελάτης-Λιβαδερού έπαιρνε το όνομα "Δήμος Βελβεντού" θα ξεσηκώνονταν οι Βελ/νοί;
3) Άραγε θα ήταν ενάντια στα μέτρα του "καλλικράτη";
4) Τα μέτρα της κυβέρνησης και του μνημονίου εχουν πολλά απο αυτά περάσει, αλλά δεν είδαμε τους Βελ/νούς να ξεσηκώνονται! Μήπως δεν είναι ο "καλλικράτης" η προέκταση του μνημονίου στις διοικητικά τοπικές κοινωνίες;
5) Γιατί οι Βελ/νοί άφηναν μόνους αυτούς που αγωνίζονταν ενάντια στον "καλλικράτη" και στο "αναγκαίο"-κατα τον Κωνσταντόπουλο- Μνημόνιο είτε ως διαδήλωση ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης είτε ως διαμαρτυρία για τις περικοπές είτε ως καταληψίες για τις επαναλαμβανόμενες αυξήσεις της τιμής της κιλοβατώρας και του πετρελαίου θέρμανσης;
Μάκη Μπελιά - Μίλτε Ζορμπά - Στεργίου, ΔΕΝ σας είδα να κόπτεστε και πολύ!
6) Γιατί δεν τα βάζετε με τους βουλευτές σας-που τους ψηφίσατε κιόλας- και με τους κυβερνητικούς υποψηφίους, οι οποίοι από υπερβάλοντα ζήλο και μόνο για να δείξουν ότι μπορούν να είναι πιστοί στην κυβέρνηση και θα εκτελέσουν όλα τα προγράμματα του "καλλικράτη"(-βλέπε Κωνσταντόπουλο-);;
7) Μήπως ψηφίσετε τον Κωνσταντόπουλο με το κεντρικό ψηφοδέλτιό του κι ας μην εχει τοπικούς υποψηφίους κε Στεργίου;;
8) Ο κος Κωνσταντόπουλος πήρε "ύφος" και βλέμα ώς δήμαρχος και είπε για συνεργασίες μετεκλογικές, μήπως ετοιμάζεται να ξεπουλήσει εκτάσεις δήμόσιες σε εταιρίες φωτοβολταϊκών για δήθεν δημιουργία θέσεων εργασίας;;
- γιατί τα φωτοβολταϊκά δεν δημιουργούν θέσεις, αλλά κόβουν!!.- Μήπως ζήλεψε κι αυτός με τα σκάνδαλα που ανακονώνονται κάθε τόσο, να γίνει κι αυτός "διάσημος" στα ΜΜΕ;;
9) Δεν μπορεί ο δήμος να εκμεταλευτεί αυτές τις εκτάσεις φτειάχνοντας τα φωτοβολταϊκά προς ιδίον ώφελος για να ανακουφήσει τους κατοίκους της περιοχής από την ακριβή ενέργεια που μας επιβάλει η κυβέρνηση;;
10) Είναι ανάγκη οι ιδιώτες να κατέχουν την ενέργεια και να τη δίνουν ή να την κόβουν ή να την ακριβαίνουν κατά το συμφέρον τους για να κερδίζουν;;
11) Υπάρχει περίπτωση οι ιδιώτες να σκεφτούν το κοινωνικό σύνολο και να μη θελήσουν να κερδίζουν;;
12) Οι ιδιωτ. εταιρίες τι θα βάλουν; τον ήλιο;;
Α ρε ραγιάδες, ξυπνήστε και μή ψηφίσετε τέτοια λαμόγια που δήθεν θέλουν την ανάπτυξη.
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣ,ΚΑΘΕ ΠΡΩΗΝ ΚΟΝΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΚΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
ΤΗ ΦΑΥΛΗ ΑΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΤΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ.
ΤΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ai-vres vale ola ta sxolia giati 8a se ksemprostiaso.ena sxolio evala ke ayto moy to ekopses.ksero pola prosexe.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον 10:11
1) Oi Bελβεντινοί αγωνιζόταν πολύ πριν ανακοινωθεί το Βελβεντό αυτόνομος Δήμος και όχι μετά τη 2η-3η απόφαση της Κυβέρνησης όπως όλοι οι άλλοι.
2) Οι Βελβεντινοί αγωνιζόταν και όταν το όνομα του νέου Δήμου ήταν Δήμος Βελβεντού-Σερβίων(2η απόφαση), γιατί πολύ απλά εμάς δε μας ενδιαφέρει το όνομα, αγωνιζόμαστε μόνο για την αυτονομία μας.
Άραγε εσύ που ήσουνα? Δεν έβλεπες το τι γίνεται?
3)Είναι έτσι κι αλλιώς ενέντια σε κάθε πρόχειρο νόμοσχέδιο που οδηγείται προς ψήφιση χωρίς μελέτη. Ούτε οι βουλευτές με τους οποιους συναντηθήκαμε γνώριζαν την ερμηνία, ούτε καν την ύπαρξη κάποιων άρθρων. Η ανοργανωσιά βέβαια φάνηκε και στον αριθμό των αποφάσεων που άλλαξαν...
4)Θες να μας πεις ότι όταν προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να προσφύγουμε και κατά του μνημονίου?! Γιατί φυσικά και δεν συμφωνούμε, αλλά δεν ήξερα ότι αγγίζει μόνο το Βελβεντό..
5)Κάνένα πρόβλημα δεν έχουμε να στηρίξουμε και άλλους δίκαιαους αγώνες.
6)Φυσικά και "τα βάλαμε" με τους βουλευτές μας και κάθε εκλεγμένο μας αντιπρόσωπο (βλέπε και Σόκουτη, αν και δεν νομίζω ότι αισθάνεται ότι ανήκει στην κοινωνία Βελβεντού), αφού δεν κάνουν αυτό για το οποίο ψηφίστηκαν, δεν μεταβιβάζουν στους ανωτέρους τους ούτε υπερασπίζονται τα αιτήματα του λαού. Το εκφράσαμε και προσωπικά σε όσους μας δέχτηκαν. Απεπιθύμητοι χρίστηκαν όλοι μηδενός εξαιρουμένου.
7)Ουδέν σχόλιο, μόνο να γελάσει μπορεί κανείς.
8-12)Οι ερωτήσεις δεν αφορούν στην κοινωνία του Βελβεντού οπότε δεν είναι στην αρμοδιότητά μου να απαντήσω.
Ε.Α.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο κάθε άσχετος ασχολείται τώρα με το θέμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξηγούμε κάθε φορά τις προθέσεις, την αποφασιστικότητα του αγώνα, τον τρόπο δράσης, τον έναν και μοναδικό ΣΚΟΠΟ, την θεμιτή τακτική πειθούς και τον σεβασμό στην διαφορετική γνώμη. Κύριοι αν δεν γνωρίζετε ακριβώς όλα τα παραπάνω, αυτά που ξεστομίζετε είναι απαράδεκτα (το λιγότερο). Ρωτήστε για να μάθετε. Αφού θέλετε να είμαστε "ελέφαντας" ΔΕΝ μπορούμε να σας αποδείξουμε το αντίθετο. Μόνο που αυτή η έλλειψη ενδιαφέροντος και κατανόησης από μέρους σας παραπέμπει σε άλλες τακτικές.

ΥΓ: Τα Α Υ Τ Ο Ν Ο Η Τ Α λειτουργίας ενός δημοκρατικού πολιτεύματος (δικαίωμα ψήφου) εσείς τα αγγίζετε περισσότερο. Ίσως και ιντριγκαδόρικα. Ποιός ξέρει...

ΥΓ2: Μετά την 1/1 θα δείτε μια εικόνα και μια νοοτροπία εθελοντισμού που δεν έχετε διανοηθεί, αλλά που ήδη ισχύει στο Βελβεντό εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Με σεβασμό στη όποια νέα δημοτική αρχή...
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

gia na thn doyme 5,20 prepei na patame sto velvento,me ayta poy kanete omws exete apomono8ei plhrws.opote pws na ta doyme afoy den 8a pataei an8rwpos ekei...eipame,h zwh ontws sto ekshs 8a teliwnei sthn diastayrwsh.alla oxi gia esas,alla gia ooooloys toys ypoloipoys.apomono8hkate kai htan epilogh sas...
apo kei kai pera kalh tyxh ston agwna sas.

Ανώνυμος είπε...

Αι-βρες, γιατί δεν έβαλες το quiz? Quiz είναι, όποιος το βρει, το βρήκε! Ή μήπως ξέρεις την απάντηση και καλύπτεις τα πρόσωπα που εμπλέκονται?

Ανώνυμος είπε...

6:12 η συνέχιση ενός αγώνα πώς ακριβώς απομονώνει μια κοινωνία? Όταν αυτός ο αγώνας δεν προσβάλει κανέναν και δεν επιβαρρύνει καμία κοινωνική ομάδα?

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί φοβούνται οτι τελευταία στιγμή,καποιοι θα κατεβασουν υποψηφιους στο βελβεντό,πέρα απο Τσίγκα.Στο παρά πέντε ολα μπορουν να συμβουν.Ηδη, σημερα ολοι οργωνουν το βελβεντό για υποψηφίους.Ηδη δεν υπάρχει δέσμευση απο κανένα υποψήφιο, παρά οσα είπαν.φοβούνται οτι αν καποιος κατεβάσει κρυφα στο βελβεντό,παίρνει την δημαρχία.αν τελικά κατεβουν υποψηφιοι και απο αλλους υποψηφιοςυ δημαρχους,τοτε ο αγωνας του Βελβεντού πάει στράφι.συτο ηθελε η επιτροπη τους, να δεσμευτουν, αλλα δεν το καταφερε.και θα ειναι μεγαλη εκπληξε, αν κυριακη βραδυ κατατεθουν ονοματα και απο αλλους 3.ολα θα συμβουν μοιραια εκεινες τις κρισιμες ωρες.
Πέρα απο αυτο, να αναδερθω και στην ΔΗΜΤΟΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ που ειχε εμφανισθεί απο τον Ιουλιο.Παπαγάλιζε με 2-3 ανόητες διακηρύξεις και που είναι τώρα.γιατι δεν βγαινουν σαν συνδυασμός? κοροιδευαν τον κοσμο και τον εαυτο τους.νομιζαν οτι με ενα αγνωστο ιστολογιο, θα κανουν δυνσυασμό.ο κοσμος βλεπει τωρα τα παραμυθια που ελεγαν και εξαφανιστηκαν οι γελοιοι, που πηγαιναν στα χωρια και μοιραζαν διακηρυξεις...

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις είδατε προχτές στη συνάντηση με τους Βελβεντινούς; Οι γυναίκες του ΚΚΕ ήταν μπροστάρησες και μίλησαν πολύ δυναμικά!
Γουστάρω τέτοιες γυναίκες!!!
Γι’ αυτό είμαι περήφανος που είμαι Σερβιώτης και Έλληνας! που να βρεις τέτοιες Γερμανίδες- Αγγλίδες – Γαλλίδες – Δανέζες ….
Κρυόκολες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΩΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡΑ.
ΦΙΛΕ 8.41 ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ.
ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ. ΓΙΑ 10-20 Η 50 ΨΗΦΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ "ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ.
"ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ" ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.
Η κ. ΤΣΙΓΓΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=BgwwKLC9ouU

Ανώνυμος είπε...

12:07 ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ

Το Προφίλ μας