Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα


Ο υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, κ Βασίλης Κωνσταντόπουλος, πραγματοποίησε την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010, επίσκεψη στον δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν και τους δύο διευρυμένους δήμους με κύριο αυτό της αξιοποίησης της λίμνης Πολυφύτου καθώς και την υλοποίηση της βελτίωσης του οδικού άξονα Κοζάνης  - Σέρβια. Κοινή πεποίθηση ήταν η προβολή και αξιοποίηση συνολικά των  τουριστικών προορισμών στην ευρύτερη περιοχή των νέων δήμων. Όπως τονίστηκε, θα πρέπει να υπάρχουν οι μελέτες και το σχέδιο πάνω στο οποίο θα κινηθούν οι δήμοι, ώστε με την πρώτη ευκαιρία να ξεκινήσει η υλοποίησή  του. Οι υπάρχουσες ολοκληρωμένες μελέτες θα πρέπει άμεσα να ενταχθούν σε προγράμματα για την ανάπτυξη της περιοχής. Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας των πολιτών. Η συνάντηση τελείωσε με την απο κοινού θέληση για συνεργασία, εφόσον ο λαός τους επιλέξει στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.       

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πριν μερικές εβδομάδες, με αφορμή την εγγραφή των συνδυασμών στη "διαφάνεια", είχαν γίνει πολλά σχόλια για τη διαφάνεια που θα έχουν στη διοίκηση του δήμου οι υποψήφιοι.
Μια εβδομάδα όμως πριν τις εκλογές και κανένας από τους 4 συνδυασμούς που διεκδικούν το δήμο δεν έχει περάσει ούτε ένα ευρώ έσοδα ή έξοδα στο πρόγραμμα.
Νοικιάστηκαν γραφεία, αίθουσες, έγιναν ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, βγήκαν τόσα φυλλάδια κ.ά.
Τι συμβαίνει και δεν δείχνουν έμπρακτα αυτά που λένε περί διαφάνειας των οικονομικών;
Πώς θα τους πιστέψουμε ότι αύριο θα σεβαστούν αυτά που λένε;

Το Προφίλ μας