Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΦΗΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ


Μηνύματα νίκης εκπέμπει ολόκληρη η Δυτική Μακεδονία για το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου, με την επίσκεψη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.Η συσπείρωση κάθε μέρα γίνεται  όλο και μεγαλύτερη και η μεγάλη Νίκη της 7ης Νοέμβρη σε λίγο θα είναι πραγματικότητα. Οι πολίτες  της Δυτικής Μακεδονίας έχουν πάρει την απόφασή τους. Αυτό δείχνει η συγκλονιστική τους  παρουσία σε κάθε συγκέντρωση. Παίρνουν τις τύχες τους στα χέρια τους. Δυνατά και αποφασιστικά. Η δύναμη της Δυτικής Μακεδονίας  γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Και θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη μέχρι το βράδυ των εκλογών, όταν θα κληθούμε να κάνουμε πράξη όσα υποσχεθήκαμε.
Η νίκη που θα έρθει στις 7 του Νοέμβρη θα είναι μια νίκη που θα μας επιτρέψει όλους μαζί να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο μας. Για να αφήσουμε οριστικά πίσω μας το παρελθόν.
Να κλείσουμε εδώ τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών και να ανοίξουμε μπροστά μας το δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Είναι η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Να βάλουμε μπροστά ό,τι μας ενώνει.  Να συνθέσουμε και να συνεργαστούμε. Αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα για κάθε τόπο, για όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
Στις 7 του Νοέμβρη με την ψήφο μας θα αλλάξει η τύχη του τόπου μας. Να βάλουμε στις επιλογές μας προτεραιότητες όπως είναι η εξωστρέφεια, η ποιότητα, ο ανταγωνισμός. Να σχεδιάσουμε το κοινό μας μέλλον, βασιζόμενοι στα πλεονεκτήματα του κάθε τόπου της περιφέρειας μας. Να κάνουμε πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη κάθε περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας. Κάθε τόπος να είναι ξεχωριστός, αλλά όλοι μαζί να συμβάλλουν εξίσου στο κοινό μας όραμα. Με θάρρος και αποφασιστικότητα. Με σχέδιο και όραμα. Με τους ανθρώπους που όχι απλώς θέλουν αλλά και μπορούν. Με ενιαία δυτικομακεδονική συνείδηση.  Να συμμετάσχουμε όλοι μας ισότιμα στο να αλλάξει η μοίρα και η πορεία αυτού του τόπου.
Ναι γίνεται.  Ναι μπορούμε.  Το αξίζουμε.




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τον Καράμπελα τον ξέρει ο κύριος?
Με πορδές αυγά δεν βάφονται και με νεοφιλελεύθερες πολιτικές εκλογές δεν κερδίζονται,γκεγκε?

Το Προφίλ μας