Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Μ. Μακρυγιάννη


Με μεγάλη επιτυχία  ο συνδυασμός Ανοιχτοί Ορίζοντες - Δημιουργική Συνεργασία πραγματοποίησε εχθές το βράδυ στις 8.30 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στα Σέρβια Κοζάνης.
Παρουσία όλων των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων και μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα ο συνδυασμός γιόρτασε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μενέλαος Μακρυγιάννης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τους συνεργάτες του για την αμέριστη υποστήριξη τους και την προσπάθεια τους για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.
Στα εγκαίνια, παρέστησαν μεταξύ άλλων  υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και ο νυν Δήμαρχος Σερβίων Κοκολιός Δημοσθένης.
Πανέτοιμος ο συνδυασμός του κ. Μενέλαου Μακρυγιάννη ρίχνεται στη μάχη της διεκδίκησης της Δημοτικής Αρχής καθώς έχει καταρτίσει και το πρόγραμμά του το οποίο θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιός τράβηηξε την φωτογραφία αλλά όπως φαίνεται "βούλιαξε" η πλατεία.

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετίσματα και στον Θεό.
Αν επικοινωνήσετε μέσω ασύρματου τηλεφώνου. !!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι στεκεται ο κοσμος περιμετρικα...Το κεντρο στη φωτογραφια ειναι αδειο η μου φαινεται ;

Ανώνυμος είπε...

υπομονη λιγες μεινανε

Ανώνυμος είπε...

Βαση φωτογραφιας δεν μοιαζει για προεκλογικη συγκεντρωση αλλα για χορο !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαχα βούλιαξε η πλατεία.
Παραβρεθήκαν και οι τρεις και ο κούκος .xaxa

[IMG]http://i51.tinypic.com/98t306.gif[/IMG]

Ανώνυμος είπε...

πω πω πω τι κακια ειναι αυτη ρε παιδια? ακου βουλιαξε η πλατεια γιατι το λετε αυτο επειδη ειχε κατι λιγοτερο απο τον μισο κοσμο του βασιλη? ειχε λιγο κοσμο επειδη ηταν.... μονο οι υποψηφιοι του, πως κανετε ετσι!!! αλλα ξεχνατε πως εκει ηταν και ο μεγαλος ο τεραστιος ο μεγιστος.... κοκολιος!!!!!!!!!!! εκει πηγε στην παρελαση ομως της 28\10 δεν ηταν ο κοκολιος ευγε!!!!!!! εσυ στον μακρυγιαννη και ολοι οι υπολοιποι (νυν) συμβουλοι σου πηγαν στον παπαδοπουλο (!!!!!!!!!!) π.χ μπουχουρας! μιλαμε η αλλαξο... μπαλια (το αλλαξα για ευννοοιτους λογους) σε ολο της το μεγαλειο.......!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοκολιε εχεις καταντησει αηδια.ΟΛΟΙ στη Ν.Δ ξερουμε οτι θα ψηφισεις Παπαδοπουλο προς τι αραγε αυτοι οι φτηνοι θεατρινισμοι;Θα μεινεις στην ιστορια σαν ο Δημαρχος με τα χιλια προσωπα !!Δεν πειραζει ομως γιατι πλεον εισαι ενα απο τα φαντασματα του παρελθοντος.Ολοι θα σε θυμουνται σαν τον ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ που (εκτος απο τον κωλο του)ποτε δεν ψηφισε αλλον ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.Απο 8/11/10 θα πεσει ΠΟΛΥ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια η προεδρος του Μ.Ο.Σ ηταν στην συγκεντρωση του Μενελαου;Μηπως ηταν στην συγκεντρωση του Παπαδοπουλου;ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΑ !!!!!!
Το σιγουρο ειναι οτι συμβουλευεται τον Κοκολιο για τις κινησεις της γιατι αυτος ο τρισλαθιος κινησε Γη κ'Ουρανο για να την βγαλει Προεδρο αρα τον εχει υποχρεωση....ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μενελαε προσεξε τον Κοκολιο...ειναι επικινδυνος!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 9.19 περα απο το παρασκηνιο η Προεδρος του Μ.Ο.Σ τουλαχιστον ψηφιστηκε...υπαρχουν Προεδροι σε Συλλογους στα Σερβια που βαπτιστηκαν απο τον Κοκολιο και στην συνεχεια διοριστηκαν!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΟΚΟΛΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αρε Μενελαε εισαι καλο παιδι το γνωριζω αλλα....εμπλεξες !!Επεσες πανω σε οτι χειροτερο υπαρχει στα Σερβια κ' που λεγεται Κοκολισμος...Μεγαλη σαπιλα πιστεψε με !!!

Το Προφίλ μας