Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι από κάθε άποψη σημαντικές, κυριολεκτικά κρίσιμες.


του Βασίλη Κωνσταντόπουλου 
Υποψήφιου Δημάρχου Σερβίων - Βελβεντού

Η μεγαλύτερη τομή μετά τη μεταπολίτευση στο ελληνικό κράτος που επιχειρείται με το σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ δίνει το μέτρο της σοβαρότητας των εκλογών.
Το κεντρικό κράτος για πρώτη φορά εμπιστεύεται έμπρακτα τις τοπικές και περιφερειακές κοινωνίες δίνοντας ένα μεγάλο μερίδιο εξουσίας αλλά και ευθύνης. Η μεταρρύθμιση πρέπει να πετύχει γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την πατρίδα μας.
Το τεράστιο εύρος των αλλαγών απαιτούν και προϋποθέτουν γνώση, εμπειρία, συλλογικότητα, κοινές αξίες αλλά πάνω απ’ όλα πίστη στο νέο θεσμό.
Ο συνδυασμός μας συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, αφού είναι συγκροτημένος σε μία κοινή αντίληψη στα ζητήματα αποφάσεων αυτοδιοίκησης και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο και κυρίως να το εγγυηθούν οι άλλοι συνδυασμοί;
Για τον τόπο μας η κρισιμότητα των εκλογών είναι διπλή. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και βάζουμε όλοι μαζί το μεγάλο στοίχημα να αλλάξουν τα πράγματα. Όλα όσα έγιναν αλλά κυρίως όλα όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια για την περιοχή των Σερβίων, του Βεβενδού και των Καμβουνίων αποτελούν την καλύτερη δικαίωση για το εγχείρημα του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Τώρα όλοι μαζί, χωρίς σύνορα μεταξύ μας, πρέπει να δράσουμε χωρίς καθυστερήσεις. Δικαιολογίες και υπεκφυγές δεν χωρούν. Τώρα δίνουμε τον μεγάλο αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας και τη δίνουμε όλοι μαζί.

Εμείς καταθέσαμε συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις που με σχέδιο και προγραμματισμό μπορούν να μας οδηγήσουν σ’ αυτό που μας ενώνει. Να δούμε τον τόπο μας να παίρνει τα πάνω του, να δούμε τους νέους να μένουν μα και να επιστρέφουν γιατί ο τόπος μας δημιουργεί νέες δυνατότητες. Σ΄ αυτή την προσπάθεια υπάρχει βεβαίως το θέμα του Βελβενδού, της κοινωνίας του οποίου η στάση και η θέση είναι απόλυτα σεβαστή.

Με τη χθεσινή μας ανακοίνωση τοποθετηθήκαμε με κρυστάλλινο τρόπο.
Όσοι πολυλογούν αυτές τις ώρες, μπορούν να μας πουν επιτέλους ποιες είναι οι δικές τους θέσεις;

Βασίλης Κωνσταντόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτα ειναι τα επιχειρηματα σας κυριε μονιμε κατοικε της κοζανης να λιβανιζετε συνεχεια το βελβεντο??εχετε να πειτε κατι για αναπτυξη στο δημο περα απο αοριστολογιες μονο για αγροτια??κατι για το δρομο σερβια-κοζανη??κατι για ζωντανεμα της περιοχης φερνοντας φοιτητες-αγροφυλακες-στρατο??κατι συγκεκριμενο για αξιοποιηση της λιμνης-ιστοριας περιοχης??για ποιο λογο να σας ψηφισουμε κυριε??!!!

Ανώνυμος είπε...

Nαι κύριε. Θέλουμε ευκολο χρήμα εδώ και τώρα. Φερτε μας φοιτητάκια, αγροφυλακάκια και στρατιωτάκια για να πουλήσουμε σουβλάκια και να νοικιάσουμε διαράκια. Φερτε μας τουριστάκια για να θαυμάσουν την ιστορία μας και να περιδρομιάσουν γαριδάκια, νεράκια, σουτζουκάκια και παγωτάκια. Επιτέλους κάντε τον δρόμο μπας και περάσει κανα αυτοκινητάκι παραπάνω και μας αφήσει και κανένα ευρουλάκι.....α ρε κατακαημένα Σέρβια .....

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτοί που φωνάζουν και προσπαθούν να κάνουν αντιπολίτευση δεν ακούν τίποτα και δεν βλέπουν τα θετικά και τις προτάσεις του Κωνσταντόπουλου. Τυχαίο;;;

Ανώνυμε 8:31 ... με τις αναχρονιστικές σκέψεις του 8:15 και το "όραμα" του 1821 του κυρίου Παπαδόπουλου μόνο αυτά μπορούμε να ακούσουμε... αν έτσι περιμένουν κάποιοι να πάμε μπροστά τότε συμφωνώ μαζί σου... α ρε κατακαημένα Σέρβια

Ανώνυμος είπε...

Οτι και νά γράφεις Κκ Κωσταντόπουλε τήν πατάτα τήν εκανες δικαιολιγείες . στα΄αδικαιλογητα δέν περπατάνε

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή; Δεν κατάλαβα τα προηγούμενα σχόλια. Πρόταση έχουν ή απλώς απορρίπτουν οτιδήποτε. Γνωστή τακτική των Σερβιωτών τόσα χρόνια. Γι' αυτό ο δήμος τους είναι σ' αυτό το χάλι και λίγοι από αυτούς που αξίζουν συνεχίζουν να ζουν εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Σας ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ για την ευπρέπεια των σχολίων σας... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ούτε τα ευγενικά σχόλια που κρίνουν υποψηφίους που στηρίζουμε.
Σας ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ να βρίζετε τους αντιπάλους μας ελεύθερα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ:
ΔΕΣΜΕΥΣΗ, ΕΓΓΥΗΣΗ, ΕΥΘΥΝΗ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

pes ta re 10:03.....

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι είπε...

Ηθος : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
Χαρακτήρας : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ
Τιμιότητα : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
Εργατικότητα :ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
Αποφασιστικότητα : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
Λαμογιά : ΜΗΔΕΝΙΚΗ
Κλεψιά : ΜΗΔΕΝΙΚΗ
Ανθρωπιά : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
κτλ : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ

Γι΄αυτό ΕΜΕΙΣ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Χείμαρρος στην απογευματινή του συνέντευξη ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΜΑΛΕΓΚΩΦ.
Μίλησε για όλους και για όλα.
Έκανε εκτενή αναφορά και ανέπτυξε το όραμα του για το νέο Καλλικρατικό δήμο Σερβίων – Βελβεντού . Δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις του για την ανάπτυξη του νέου Δήμου καταθέτοντας καινοτόμες προτάσεις .
Η συζήτηση επεκτάθηκε και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις .
Στην ερώτηση του ΑΠΕ για το ποια είναι η θέση του για το μνημόνιο, απάντησε χαρακτηρίζοντας το μνημόνιο ως αναγκαίο κακό, διευκρίνισε όμως ότι δεν μπορούν να σηκώσουν άλλα βάρη οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.
Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΜΑΛΕΓΚΩΦ καταδίκασε τις υπερπτήσεις Τουρκικών F16 πάνω από τον Ελληνικό Εναέριο χώρο . Ενώ για το Κυπριακό επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για πρόβλημα εισβολής και κατοχής και ότι θα πρέπει να λυθεί με γνώμονα τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Από το γραφείο τύπου του Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Σερβίων – Βελβεντού κου ΜΑΛΕΓΚΩΦ μας έγινε γνωστό ότι δέχθηκε προτάσεις να παραχωρήσει συνεντεύξεις στις εφημερίδες FIGARO, EL PAIS και στην τουρκική εφημερίδα JUM XOYRIET.
O Κος ΜΑΛΕΓΚΩΦ δεσμεύτηκε να απαντήσει σύντομα .

Ανώνυμος είπε...

12:25 pios einai ayto o malegkwf ? ton akoume sinexeia alla pios einai?

Ανώνυμος είπε...

Είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του κου Γιώργου Παπαδόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

8.31 εισαι επιεικος απαραδεκτος!!για πες ομως εσυ τι προτασεις εχεις για την αναπτυξη του δημου σερβιων??περιμενω..

Ανώνυμος είπε...

19 Οκτωβρίου 2010 10:42 μ.μ.
ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι είπε...
Ηθος : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
Χαρακτήρας : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ
Τιμιότητα : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
Εργατικότητα :ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
Αποφασιστικότητα : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
Λαμογιά : ΜΗΔΕΝΙΚΗ
Κλεψιά : ΜΗΔΕΝΙΚΗ
Ανθρωπιά : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
κτλ : ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ

Γι΄αυτό ΕΜΕΙΣ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ

Ψέμματα πολλάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ενας βελβεντινος είπε...

προς E.X.
για το θεμα των υποψηφιωτητων του βελβεντου περιμενουμε μια απαντηση.
αν το λαθος της ποσοστοσης δεν ειναι επιτηδευμενο περιμενουμε αμεση διορθωση.χρηστο τι δουλεια εχεις σε ενα συνδιασμο που δεν ειναι ικανος ουτε ψηφοδελτιο να καταρτισει?
αν το λαθος ειναι επιτηδευμενο,χρηστο οφειλεις για λογους αξιοπρεπειας(κια οχι μονο)να παραιτηθεις απο το συνδιασμο

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ Facebook ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΥΛΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
"Vagelis Papadopoulos: τελικά κατατέθηκαν 4 υποψηφιότητες Δημάρχων στον Δήμο Σερβίων-Βελβεντου....2 άντρες (Παπαδοπουλος-Μακρυγιάννης) και 2 γυναίκες (Τσιγκα-Κωνσταντόπουλος)....Δε πιστεύω να διαφωνεί κανείς;
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ.! ΤΟΣΟ ΑΜΕΤΡΟΕΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ; ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ

Ανώνυμος είπε...

κυριε κωνσταντοπουλε τοσο δυσκολο ειναι να δωσεις το ψηφοδελτιο συμφωνα με το αρθρο 18 του 3852;
να μην ξερω τους υποψηφιους της εκλογικης μου περιφερειας;
τι προσπαθεις να κρυψεις; γιατι για αγνοια του νομου καλλικρατη δεν σε κοβω.

Ανώνυμος είπε...

αιβρες τα ψηφοδελτια τα τυπωθουν εντος της εβδομαδας......μεχρι τοτε εχεις το προνομιο να μην τα αποκαλυπτεις

ai-vreS είπε...

Δεν είμαστε το μοναδικό blog. Δέστε τα από αλλού.

Ανώνυμος είπε...

σωστα εσενα σε διεταξαν να μηντα αποκαλυψεις και μαλλον τα τετοια σου ειναι μικρα για να αντιδρασεις η εχεις εννομο συμφερον.....εβαλε η γυναικα σου λενε.....η βελβεντινια

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων - Βελβενδού, και όχι Σερβίων Βελβενδού κύριε Κωνσταντόπουλε!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ...ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ (ΛΑΜΠΡΟ- ΚΥΡΙΑΚΟ- ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ-Κ.Λ.Π.) ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ - ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ (κόλακες)-
Η ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΟΥ ΕΦΗ ΤΣΙΓΚΑ, ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΘΑ <<...>> ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗ????

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτούς που αναρωτιόνται αν ξέρει ο Κωνσταντόπουλος πως καταρτίζεται το ψηφοδέλτιο με το νέο νόμο: "ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ; ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΗΡΑΝ;"

Όταν μιλάει ο θυμος και η απερισκεψία καλύτερα να σωπαίνεις...

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι αυτός ο ΜΑΛΕΓΚΩΦ ;
Ας μας ενημερώσει κάποιος.
Αν έχει τέτοια πρόσβαση στα ΜΜΕ να τον ψηφίσουμε κι' εμείς.
Άκου συνέντευξη στην JUM XOYRIET !!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Bελβεντινέ το να παραιτηθεί ο Ε.Χ. θα ήταν η εύκολη λύση αλλά κερδισμένοι θα ήταν μόνο τα λαμόγια που τόσα χρόνια κυβερνούν αυτόν τον τόπο.Ο Ε.Χ. δεν είναι από τους ανθρώπους που τα παρατάνε εύκολα και όπως ξέρεις του αρέσουν τα δύσκολα.Επιτέλους δεν μπορεί οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ να μιλάνε για ηθική.Και αυτό δεν πάει σε σένα αλλά ύαινες που περιμένουν.

ενας βελβεντινος είπε...

προς 11:42
φιλε μου ειναι γνωστη η ικανοτητα του Χ.Ε.ομως ειναι γνωστη και η ντομπροσινη του.ως βελβεντινο ο Χ.Ε. εχει κερδισει το σεβασμο μου.περιμενω να συνεχισει να τον κερδιζει.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ είπε...

ama kerdisei to diki soy sevasmo mhpws xasei ton diko mas;

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν για να σοβαρευτούμε, αφήστε επιτέλους τις μακακίες και αποσύρεται τα ονόματα από το ΒΕΛΒΕΝΤΟ. Σοβαρευτείτε εκεί πέρα και αν είχατε άγνοια ας προσέχαται.Δε χρωστάμε σε κανένα. Αν θέλεις να βγεις ΔΗΜΑΡΧΟΣ ( ΣΥΝΤΡΟΦΕ ) κάτω τα χέρια από το ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε, μη σπρώχνεις, όλοι θα πάρουμε!
Μήπως τι έχετε για να χάσετε?
Ένα όνομα κι αυτό δεύτερο!!
Ολόκληρη περιοχή, ονομάζεται περιοχή Σερβίων ακόμα από τους Μακεδονείς Βασιλείς -"Φυλακαί"-!!! (Φυλάκια = παρατηρητήρια = κάστρα και μεταφραζόμενα στα Λατινικά = Σέρβια)
και επί Βυζαντίου!! Το Βελβεντό και η Κοζάνη δημιουργήθηκαν από τα καραβάνια!! πριν από 150 χρόνια περίπου!!!

Το Προφίλ μας