Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Π. Ορφανίδου:¨Μας ενώνει η αγάπη για το Βόιο”!


«Σας καλώ, σήμερα, από εδώ, να σμίξουμε όλοι μαζί και στην επόμενη μέρα του Δήμου Βοϊου! Όλοι μαζί, χωρίς διαχωρισμούς και κομματικές επιλογές! Γιατί μας ενώνουν τα κοινά μας προβλήματα! Γιατί μας, ενώνει, πάνω από όλα, η αγάπη για τον τόπο μας!». Με τις φράσεις αυτές η υποψήφια δήμαρχος Βοϊου και επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Ευθύνης» Παναγιώτα Ορφανίδου έκλεισε, το βράδυ της Τετάρτης, την τοποθέτησή της στην πολιτική εκδήλωση παρουσία όλων των υποψηφίων που διοργάνωσε στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων η Βοϊακή Εστία Θεσσαλονίκης.
Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση για τη σημαντική και αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία, η Παναγιώτα Ορφανίδου παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές αρχές του συνδυασμού της για την επόμενη μέρα στο νέο, μεγάλο και ενιαίο Δήμο Βοϊου, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για όλους τους Βοϊώτες της διασποράς, τόσο στο εξωτερικό, όσο και εντός Ελλάδας, οι οποίοι, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, έχουν πάντα στην καρδιά τους την πατρώα γη, τον όμορφο τόπο του Βοϊου.
Μεταξύ άλλων, η υποψήφια δήμαρχος Βοϊου Παναγιώτα Ορφανίδου τόνισε πως «έχουμε μπροστά μας ένα μέλλον που περνά μέσα από τις προκλήσεις που φέρνει η εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης». Γιατί, πλέον, μέσα από τη νέα διοικητική δομή της περιοχής μας, το Βόιο αποτελεί έναν, μοναδικό και πάνω από όλα ενιαίο Δήμο. Το Δήμο Βοϊου.
Και αυτόν τον νέο, «Καλλικρατικό» Δήμο Βοϊου καλούμαστε σήμερα και εμείς, στο συνδυασμό «Πρωτοβουλία Ευθύνης» να υπηρετήσουμε. Γνωρίζοντας τις πολλές δυσκολίες και τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Κατανοώντας τις ανοιχτές πληγές που ίσως έχει αφήσει στην περιοχή μας ο κεντρικός σχεδιασμός του σχεδίου «Καλλικράτης». Αλλά, πάνω, από όλα, σχεδιάζοντας ένα μέλλον διαφορετικό, αισιόδοξο και ελπιδοφόρο, για όλους τους Βοιώτες, για τον τόπο μας. Γιατί, φίλες και φίλοι, όσα συνέβησαν τους περασμένους μήνες ανήκουν στο παρελθόν. Και εμείς, στο συνδυασμό «Πρωτοβουλία Ευθύνης», σχεδιάζουμε το μέλλον. Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και γνώση. Με ευθύνη. Με κέφι και διάθεση για σκληρή δουλειά. Με τους πολίτες στην πρώτη γραμμή, συμμέτοχους στην κοινή αυτή προσπάθεια. Με ρεαλιστικό πρόγραμμα και νέες ιδέες. Με καθαρό λόγο και απόλυτη διαφάνεια. Είμαστε έτοιμοι για να ανοίξουμε μια νέα σελίδα για το Βόιο!».
Και η Παναγιώτα Ορφανίδου, η οποία απάντησε και σε σειρά ερωτήσεων από τους Βοϊώτες της Θεσσαλονίκης, στον επίλογο της ομιλίας της, τόνισε πως «Διεκδικώ, διεκδικούμε, με ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, όχι μόνο την ψήφο σας. Αλλά και την εμπιστοσύνη σας. Για όσα αγαπάμε, για όσα διεκδικούμε, για όσα ελπίζουμε. Για το κοινό μας μέλλον! Για το μέλλον του Βοϊου μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας