Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ανάρτηση από φίλους του blog

Στην συντροφιά μας κυριαρχεί μια απορία και γιαυτό θα παρακαλούσα τον Δήμαρχο και την Εταιρεία «κοινωνία των πολιτών του Βελβεντού»να μας δώσουν μια απάντηση στο ερώτημα:
 Γιατί , εφ όσον οι Βελβεδινοί δεν θέλουν να ενταχτούν στον νέο Δήμο Σερβίων, έκαναν τόση προσπάθεια με πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση και γενικά πραγματικό αγώνα , γιατί να ζητήσουν από την Κυβέρνηση  να προστεθεί στον τίτλο του Δήμου πριν ή μετά την λέξη Σέρβιων δεν έχει σημασία , και την λέξη «Βελβεντού».
Αφού φίλτατοι συντοπίτες δεν θέλετε να έχετε  σχέση με τον Δήμο Σερβίων, καλώς ή κακώς είναι μια άλλη κουβέντα , όπως και το αν και πόσοι θα ψηφήσουν ή τι θα ψηφήσουν είναι επίσης άλλη συζήτηση , γιατί λοιπόν εσείς το προτείνατε ,δεν σας προτάθηκε αλλά εσείς προτείνατε και μάλιστα πιεστικά ζητήσατε και   τελικά πετύχατε ,όπως  σε ελάχιστες περιπτώσεις ,αλλά έγινε σύνθετη η ονομασία και βάλατε και το δικός σας όνομα μαζί με το όνομα των Σερβίων ;
Είναι μια απορία που θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάποιος ,ο Δήμαρχος ή κάποιος από την  Εταιρεία με λίγα λόγια θα μας απαντήσει, σε αυτήν την απορία μας , και τον ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Ευχαριστούμε επίσης και το μπλόκ ai-vres για την φιλοξενία.
Μια συντροφιά από τα Σέρβια.

26 σχόλια:

Unknown είπε...

ΑΚΠΠ(Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι)
Επί πλέον θα θέλαμε ΕΜΕΙΣ να μας απαντήσουν και στα δικά μας ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
1. Γιατί αφού θέλουν να είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ενδιαφέρονται για την ΕΚΛΟΓΙΚΗ διαδικασία στο ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ?
2. Γιατί τους ΕΝΟΧΛΕΙ η παρουσία ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ (ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ) αφού αποφάσισαν με 96 % ( 3400 κάτοικοι) να ΜΗΝ συμμετάσχουν στις εκλογές ?
3. Μήπως πιστεύουν σήμερα ότι έχει αλλάξει το ποσοστό και ψάχνουν κάποια δικαιολογία για να ψηφίσουν ?
4. Γιατί ,αφού λέγεται είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ σε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΒΑΘΜΟ,θα περιφρουρήσουν τις εκλογές έτσι ώστε να ΜΗΝ τολμήσει κανείς τους να ψηφίσει ?
5. Γιατί παρακολουθούν την διαδικασία των ΕΚΛΟΓΩΝ , γιατί ΔΕΝ μένουν ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ?

Ανώνυμος είπε...

Το 96% είναι σε μεγάλο βαθμό χειραγωγούμενο. Πολλοί, ακόμη και έμπειροι επιχειρηματίες είναι δύσκολο να καταλάβουν το ατόπημα της ΜΚΟ (γιατί είναι θεσμικά αναρμόδια για το ρόλο που υποτίθεται ότι έχει).

ΚΑτά συνέπεια η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων δε φταίει. Κάποιοι εκμεταλεύονται την υπερβολική αγάπη που τρέφουν για τον τόπο τους και προωθούν τη δική τους πολιτική ατζέντα.

Unknown είπε...

Και ποιος σας είπε οτι οι βελβενοί ήθελαν να μπει το όνομα του Βελβεντού στο Δήμο Σερβίων; Ποτέ δεν το ζήτησαν από κανένα.
Μαλλον δεν εισαι καλά διαβασμένος. Και δεν θυμάσαι και καλά. Το αρχικό όνομα του ενωμένου Δήμου ήταν Δήμος Βελβεντού-Σερβίων χωρίς κανένας να το ζητήσει.
Μετά ο κ. Κουκουλόπουλος στη Βουλή ζήτησε να γίνει αλλαγή στη σειρά. Και βαφτίστηκε Σερβίων-Βελβεντού. Το Βελβεντό το ενδιαφέρει να μείνει ανεξάρτητο. Λες να το ενδιαφέρει να έχει δανεισμένο το όνομά του αλλού;
Στον ΑΚΠΠ. Ποιος σου είπε οτι οι βελβενοί ενδιαφέρονται για την εκλογική διαδικασία; Ίσα ίσα αγωνίζονται τόσο καιρό να μείνουν εκτός και προσπαθούν να πείσουν τους σερβιώτες να τους αφήσουν ήσυχους. Τι τους ήθελαν τους σερβιώτες υποψήφιους στο εκλογικό διαμέρισμα του Βελβεντού; και οι κομμουνιστές το ίδιο έκαναν, εβαλαν υποψηφίους στο Βελβεντό χωρίς να υπολογίσουν την αντίθετη άποψη του 96% του κόσμου.
Η αποχή θα έιναι τεράστια και το Βελβεντό δεν κανει πίσω.
ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ
Ενας παραλίμνιος.

Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...

Φίλοι από τα σέρβια γιατί έχετε αυτήν την απορία αφού ξέρετε από πρώτο χέρι πως έγιναν τα πράγματα.
Εγώ λέω,λέω τώρα μήπως δεν ήσαστε μια συντροφιά από τα σέρβια και ήσαστε βελβεντινοί που θέλετε να τσιγκλάτε μόνο και μόνο για να μαλώσουμε με τους φίλους και συγγενείς από τα σέρβια για να σπηλώσετε τον αγώνα μας?

Ε ΟΧΙ αυτό δεν θα σας περάσει.
Εμείς αγαπάμε τον τόπο μας αγαπάμε και τους γείτονες μας και ας ισχυρίζονατι μερικοί καλοθελητές το αντίθετο.
Εμείς αγωνιζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια και το ξέρετε καλά.
Για αυτό αν μας αγαπάτε αφήστε να κάνουμε τον αγώνα μας.
Αν δεν μας αγαπάτε θα μας βρείτε απέναντί σας.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Unknown είπε...

Φίλε Gregory
ΡΩΤΑΜΕ γιατί σας ΕΝΟΧΛΕΙ που οι συνδυασμοί έχουν υποψηφίους για το ΒΕΛΒΕΝΤΟ ? Αφού ΕΣΕΙΣ δεν θα ψηφίσετε , αλλά ούτε θα τους ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ,έτσι καταλαβαίνουμε ΕΜΕΙΣ , θα λειτουργείτε με την ΕΤΑΙΡΙΑ σας , επομένως κατά την γνώμη μας πρέπει να αδιαφορείτε για τις ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ των συνδυασμών.
Εκτός αν ψαχνόσαστε και προσπαθείτε με πλάγια μέσα να συμμετάσχετε στις ΕΚΛΟΓΕΣ ?
Σας επισημαίνουμε ότι διαφωνούμε με την ΣΤΑΣΗ σας , αλλά ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ το 96 % , με τις ερωτήσεις μας προσπαθούμε να σας καταλάβουμε.

Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...

Φίλοι της ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) να σας κάνω εγώ μια ερώτηση τώρα αφού εσείς δεν καταλαβαίνετε και σκοπίμως από ότι φαίνεται.
Αν λέω πάλι ,αν δεν ήταν Δήμος Σερβίων Βελβεντού και ήταν Σερβίων Κοζάνης ,και εσείς σαν αγωνιστές μεγάλοι αγωνιζόσασταν για να παραμείνει ο Δήμος σας ανεξάρτητος, θα δεχόσασταν να σας βάλει ο Πάρις υποψήφιους από Κοζάνη?
Αλλά τι ρωτάω ο βλαξ ,εδώ σας έβαλε ολόκληρο υποψήφιο Δήμαρχο και δε μιλάτε.

Unknown είπε...

Φίλε NIKOLAOS
Δεν θα μας ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΚΑΡΦΙ , αφού ΕΜΕΙΣ θα είχαμε αποφασίσει ΑΠΟΧΗ και όταν λέμε για ΑΠΟΧΗ το ΕΝΝΟΟΥΜΕ!!!!!!!!!!! ΝΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ κύριε NIKOLAOS , θα ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΜΕ
και ας κάνανε και ΤΟΥΜΠΕΣ μία , δύο , ΧΙΛΙΕΣ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ , ΕΜΕΙΣ την ΙΔΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ θα δείχναμε.

Γιατί ΕΜΕΙΣ όταν είναι να αποφασίσουμε για κάτι , το περνάμε από ΧΙΛΙΑ και ΕΝΑ ΚΟΣΚΙΝΑ.

Οπως με την επιλογή μας για ΔΗΜΑΡΧΟ

Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...

Φίλοι της ΑΚΠΠ έχω μια απορία!

Δεν μας δείχνετε και μας πως κοσκινίζετε και εσείς για να μάθουμε και εμείς οι αδαής?

Γιατί αν κρίνω απο την διοίκηση που είχατε όλα αυτά τα χρόνια το κόσκινό σας πρέπει να ήταν τρύπιο!!
Φιλικά πάντα ,της καλημέρες μου.

Μια συντροφιά από τα Σέρβια. είπε...

Εμείς «η συντροφιά από τα Σέρβια» εκφράσαμε προς τον Δήμαρχο (και την ΜΚΟ) του Βελβενδού μια απορία που κυριαρχεί σε όλους μας στην Περιοχή, και θα ήμασταν ευτυχείς αν καταδέχονταν να μας δώσει μια απάντηση με λίγα λόγια.

Δεν θέλαμε να πυροδοτήσουμε καμιά αντίδραση ή αντιπαράθεση από κανέναν και για κανέναν ούτε γράψαμε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και δεν αμφισβητήσαμε τις όποιες προθέσεις κανενός.

Στον Gregory (6.44μμ) θέλουμε να πούμε ότι από τα όσα γράφει φαίνετε ότι δεν είναι ενημερωμένος για το θέμα .

Επίσης στον Nikolaos (9.46μμ) ότι είναι καλό να πιστεύει στους Ανθρώπους να μην αμφισβητεί τα αυταπόδεικτα ή να νομίζει ότι τον τσιγκλάμε για μαλώματα κλπ γιατί αν έχει ακουστά «τους λεστριγώνες και τους κύκλωπες δεν θα τους συναντήσεις αν δεν τους κουβαλάς μέσα σου» τυχαίο ;δε νομίζω.

(Υπογραφή) Μια συντροφιά από τα Σέρβια.-------

Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...

Θα σας απαντήσω μετά γιατί φεύγω τώρα πάω να πιω καμιά ρακί ,έχει πολύ καλό καιρό.
Το ίδιο ευχομαι και για εσάς να περνάτε καλά, και μακριά από κύκλωπες εγώ και εσείς και όλος ο κόσμος φυσικά.
Έχουμε κι παζάρι σήμερα να πάρουμι καμιά κάλτσα.
Όλα θα παν καλά.

Ανώνυμος είπε...

Οι παραπάνω μπλόγκερς, νόμιζαν οτι θα είναι μοναδικοί στα σχόλια, επειδή για 2 μέρες το επιτελείο των 6 νεαρών απο αποτελούν το ιστολόγιο, εκλεισε τα ανώνυμα σχόλια!! Οι ανύπαρκτοι αυτοί μπλόγκερς με τον μανδύα του δηθεν μπλόγκερ, είχαν την εντυπωση οτι αυτοί θα εχουν μόνο την ευχέρεια να σχολιάζουν και η κατηγορία των ανωνύμων θα μείνει στο περιθώριο.
Βέβαια, μπορεί να παρατηρήσει κανείς, οτι τα σχόλια αυτων των ψευτο-μπλόγκερς είναι ολα κοτσάνες και δεν εχουν κάτι ουσιαστικό να πούν.Εχουν την εντυπωση οτι σαν ψευτο-μπλόγκερς, με την αδρανοποίηση του μπλόγκ τους, οτι δεν μπορούν να ανιχνευθουν και να διαπιστωθεί η ταυτότητα τους!!!
Ηδη η Google είναι ετοιμη να δώσει τα στοιχεία των παραπάνω ψευτο-μπλόγκερς, για να δει ο κόσμος, πως οι μάγκες αυτοί το παίζουν ανώνυμοι!!!!
Πέρα απο αυτό, πάγια ταχτική του Αι-βρές είναι οτι τα ανώνυμα σχόλια θα είναι πάντα ανοιχτά στον κόσμο, αρκεί να μην είναι υβριστικά και να μην εκθετουν υπολήψεις ανθρωπων.Αυτό είναι μια σαφής απάντηση στους ψευτο-μπλόγκερς που εμφανίσθηκαν σαν...αλεξιπτωτιστές εδώ και το παίζουν οτι είναι ανετοι και μοναδικοί στα σχόλια....
Και να φανταστεί κανείς, οτι αυτοί οι ψευτο-μπλόγκερς δεν βαρεθηκαν να κάνουν προφίλ στο g.mail και δημιουργησαν ψευτο-μπλόγκ που το αδρανοποίησαν, μόνο και μόνο για να εχουν προσβαση εδω, για να σχολιάζουν...
Αλλά τα ανώνυμα σχόλια πάντα θα υπάρχουν εδω και δεν χρειάζεται να γίνετε κανείς ψευτο-μπλόγκερ για να σχολιάζει, οπως εκαναν οι παραπάνω ανόητοι ψευτο-μπλόγκερς και γελάει ολος ο κόσμος σήμερα με το καταντημα τους!!!!

ai-vreS είπε...

Διευκρίνηση: για ευνόητους λόγους για δυο-τρεις ημέρες στο παρόν μπλογκ μπορούσε να ποστάρει κανείς σχόλιο μόνο από εγγεγραμμένο λογαριασμό (τον οποίο αποκτά κανείς εύκολα είτε είναι, είτε δεν είναι μπλόγκερ...). Ας μη βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα.

Ανώνυμος είπε...

Ai-vres, η διαπίστωση είναι οτι αυτοί οι μπλογκατζήδες οι παραπανω, νομιζαν οτι θα ειναι μοναδικοι στα σχόλια και οτι δεν θα υπάρχουν ανωνυμα σχόλια.Απλά, μπορούσαν να περιμενουν 3 μέρες, να ναοιξουν τα ανωνυμα σχόλια και να σχολιάσουν.Αυτοι ειχαν την εντυπωση, οτι θα είναι μόνο αυτοι σχολιαστες.
Αλλά, αξιζει κανεις να κανει, προφιλ μπλογκατζή, να το αδρανοποιεί, μονο και μόνο για να εχει ευχερεια να σχολιάζει.Δεν ξέρουν οτι τα ιχνη τους, μπορούν ευκολα να εντοπιστούν και να διαπιστωθεί ποιοί είναι...

Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...

Καλά ρε αι βρές για πες αυτά ανώνυμα παρτάλια ότι ήμαστε πάντα αναγνώστες και σχολιαστές με ευπρεπή σχόλια και ότι δεν έχουμε κανένα κόψιμο να κρύψουμε την ταυτότητα μας.
Γιατί ρε συ 8.29 θα μας κάνεις ντα?
Όταν εμείς είχαμε προφίλ στο gmail εσύ δεν ήξερες τι ειναι το pc.

Αισθητική,περιποίηση,laser,ΣΟΦΙΑ είπε...

Επίσης να σας πληροφορήσουμε φίλοι ότι τα σχόλια μπορεί μόνο ο Διαχειριστής του blog να τα μπλογκάρει και όχι ο καθένας που θέλει να σχολιάσει.
Φιλικά πάντα και χωρίς κανένα μένος που βγάζουν μερικοί εδώ μέσα.
Όλοι κρινόμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ! ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΕΩΣ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ! ΤΟ 100% ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ! ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ! ΚΙ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ή ΑΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ?
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΣΕΡΒΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ!!!
ΧΩΡΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΙΑΣ (όνομα και πράμα), ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ!! ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

11:37
1. Έισαι πολύ "μικρός" για να πιστεύεις ότι ασχολούμαστε με το όνομα. Και αντιστρέφω τα λεγόμενά σου: αν θες συνεργασία τί σε πειράζει το "Βελβεντού" στο όνομα του δήμου? Μήπως το θεωρείς υποτιμητικό?
2. Ανακάλεσε την προσωπική επίθεση στον Μπελιά.
3. Και τόσο που ασχολήθηκα μαζί σου χάσιμο χρόνου είναι.

ΥΓ: Εκεί που εσύ κοιτάς, εμείς βλέ-που-με...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

ΓΙΑΝΝΗΣ Θ. είπε...

PROTO KAI TELEFTAIO MOU SXOLIO
FILE L.S. KAI LOIPOI VELVENTINOI MHN ASXOLISTE ME TON 11.37 KAI TOUS OMOIOUS TOU. PRAGMATIKA DEN AKSIZI O KOPOS. AN DEN KATAFERAN (I DEN PROSPATHISAN) NΑ TOUS VALOUN MIALO OI GONEIS TOUS NA EISTE SIGOUROI DEN THA TO KATAFERETE ESEIS.....

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς να το συνειδητοποιήσεις Λ.Σ.-1:27- Η λανθάνουσα γλώσσα σου (χέρι σου) είπε αυτό που σκέφτεστε εσείς οι Βελβεντινοί, δηλ την αλήθεια! Ο 11:37 σας ρώτησε: .. "τι σας πειράζει το όνομα ή η συνεργασία που υποχρεώνεστε να κάνετε με τους Σερβιώτες για να λειτουργείτε ώς ενιαίος Δήμος;"...και συ απαντάς.."τι τους πειράζει το όνομα του Βελβεντού".. Τελικά, για να καταλάβουμε όλοι, -1) Τι θα χάσετε αν λειτουργήσετε ως ενιαίος Δήμος Σερβίων - Βελβεντού;
-2) Τι έχετε να κρύψετε, και αντιστέκεστε με λύσσα στην ονοματολογία, για να παραμείνετε "ανεξάρτητοι"; υπάρχει τίποτε το επιλήψιμο;
-3) Νομίζετε ότι η υπόλοιπη περιοχή Σερβίων-Βελβεντού,- που αριθμεί 11000 περίπου κατοίκους κι όχι 2500,- θα σας εκμεταλλευτεί;
-4) Εκτός από τα ροδάκινα,- που και στο Πλατανόρευμα παράγουν - τι άλλο άλλο παράγετε και φοβάστε μη σας το πάρουν;
-5) Δεν ξέρετε ότι, ό,τι κι αν παράγετε, εσείς θα το παράγετε πάλι; κι αν αλλάξουν τις καλλιέργειές τους οι υπόλοιποι αγρότες της περιοχής, εσείς θα έχετε αυτήν την παραγωγή που θέλετε να παράγετε, είτε είστε "ανεξάρτητοι" είτε στον ενιαίο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού;
...μα τόσο γκα-γκα πια... Ρωτήστε τον Στεργίου, τον Μπελιά κ.ά. να σας πουν την αλήθεια!!..γιατί πολύ ύποπτο είναι να θέλουν "ανεξάρτητο" δήμο με 3000 κατοίκους...
- Ο Δώδεκα παρά πέντε -!

Ανώνυμος είπε...

Προς 8:45...

Γιατί τόσος πονος για τους ανώνυμους. Και εσύ ανώνυμος είσαι. Πάντως από περιέργεια θα ήθελα να μάθω κανα δυό ονόματα.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης...

Πες μας και πως θα καταφέρεις να βρείς τα δεδομένα που ισχυρίζεσαι ότι θα αποκαλύψεις. Ενδιαφέρονται πολλοί για την αποκάλυψη των 'ανώνυυμων'.

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να βάζετε φραγή στα σχόλια ανωνύμων και να επιτρέπετε τον χλευασμό ανθρώπων από πονηρούς κατόχους email?

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη Θ. 5:40 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Δώδεκα παρά πέντε 9:14 άλλα λέει η θειά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου... δεν πρόσεξες τί είπα για να παραπλανήσεις και να πεις την δική σου "αλήθεια". Έσπευσα, λοιπόν, να πώ πρώτα και ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ότι [Είσαι πολύ "μικρός" για να πιστεύεις ότι ασχολούμαστε με το όνομα] στον 11:37. Και εσύ έβγαλες την δική σου αλήθεια, με έντεχνο copy paste. Ε λοιπόν είσαι και εσύ πολύ "μικρός" για να καταλάβεις. Δ Ε Ν Α Σ Χ Ο Λ Ο Υ Μ Α Σ Τ Ε με το όνομα,τα υπόλοιπα είναι άρες μάρες σάρες κουκουνάρες και το κακό συναπάντημα μαζί.
Επίσης διακρίνω μια ειρωνία ως προς το τι παράγει το Βελβεντό? Βάζεις και αυτό στο παιχνίδι? Ποιός σου δίνει αυτό το θάρρος?

Ο στόχος είναι ένας, ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ και με 3000 κόσμο, γιατί έτσι ήταν στο προσχέδιο και γιατί ΠΑΝΤΑ υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα (έναν κανόνα-Καλλικράτης-που εμένα προσωπικά με βρίσκει ΕΝΤΕΛΩΣ αντίθετο).

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

8,29 exo na soy po oti apo proxtes i coogie exi anastato8i ke psaxni pios exi to ai-vres.ante asxoli8ite me tipota alo ke afiste emas na enimeronomaste apo to ai-vres.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον τον έτσουξαν τα σχόλια τον 8:29 και άρχισε να γαυγίζει απειλώντας τους πάντες. Λίγο σχετικος να είσαι με το αντικείμενο καταλαβαίνεις ότι λέει ανοησίες. Πάντως δικαιολογημένα κανένας ανώνυμος ή μη δεν πτοήθηκε απο τον Big Brother. Τρομάρα του...

Το Προφίλ μας