Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

«Μάχη χαρακωμάτων» για το Βελβεντό!

του Παναγιώτη Πλιάτσιου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Στην αντεπίθεση πέρασε χθες για το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με την κατάθεση ψηφοδελτίου του συνδυασμού του στο Βελβεντό, λόγω προβλήματος στην ποσόστωση των γυναικών, ο υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Με γραπτή ανακοίνωσή του τονίζει πως υπάρχει βεβαίως το θέμα του Βελβενδού, της κοινωνίας του οποίου η στάση και η θέση είναι απόλυτα σεβαστή. «Με τη χθεσινή μας ανακοίνωση τοποθετηθήκαμε με κρυστάλλινο τρόπο. Όσοι πολυλογούν αυτές τις ώρες, μπορούν να μας πουν επιτέλους ποιες είναι οι δικές τους θέσεις;». Να σημειωθεί πως ο κ. Κωνσταντόπουλος τονίζει σε κάθε ευκαιρία πως δεν είχε και δεν έχει ουδεμία πρόθεση διεκδίκησης καμίας απολύτως ψήφου από το Τοπικό Διαμέρισμα του Βελβεντού. Ωστόσο, έντονες παραμένουν οι αντιδράσεις για τη συγκεκριμένη κίνηση από τους δυο άλλους συνδυασμούς και ειδικά από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα δήλωση του Βασίλη Κωνσταντόπουλου στην εφημερίδα «Μακεδονία», με ημερομηνία 16 Οκτωβρίου, στην οποία αναφέρει πως «‘’Σεβόμαστε τον αγώνα τους για ανεξαρτησία και δεν θα έχουμε υποψηφίους. Εκπροσώπηση δεν θα υπάρχει από τον σημερινό δήμο Βελβεντού, αλλά εμείς έχουμε ένα σενάριο για να καλύψουμε την περιοχή με θεσμικό όργανο, το οποίο δεν είναι ώρα να αποκαλύψουμε. Δεν αρκεί η ύπαρξη της  ΜΚΟ». Ωστόσο, από την πλευρά του, ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος διευκρίνισε πως με την εν λόγω δήλωση αναφερόταν σε θεσμική εκπροσώπηση του Βελβεντού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο νομότυπη η συνεργασία με το νέο Δήμο, κάτι που, όπως τονίζει, είχε αναφέρει και στη συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή του Βελβεντού.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε Ορτύκι κλείδωσες τα σχόλια απο τη προηγούμενη ανάρτηση...για να μην ερθουν σε αντιπαράθεση με τους Βλβεντινούς!!!!

ai-vreS είπε...

Ορτύκι... χαχαχα καλό !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ αστους να λενε....ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !!

Ανώνυμος είπε...

Το πράσινο φαλακρό παπαγαλάκι σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου.
Εργολαβία εχεις πάρει στη Δ. Μακεδονία ολους τους υποψηφίους του κόμματός σου, και καλά κάνεις, αλλά σταμάτα να μας πουλάς ενημέρωση, οι δύο ρόλοι σου δεν συμβιβάζονται.
Ξεπέρασες και την πάλαι ποτέ ΥΕΝΕΔ, ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Π.Π (ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ)

Οριστικά φαίνεται ότι μας «άφησε χρόνους» η «ανοιχτή διακυβέρνηση» και η διαδικασία επιλογής κυβερνητικών αξιωματούχων μέσω βιογραφικών.
Αλλά τότε τι τις ήθελαν στην κυβέρνηση όλες αυτές τις διακηρύξεις περί διαφάνειας ;

Το “open. gov ” το χάσαμε… Mας ‘άφησε χρόνους’! Όπως τόσες άλλες …προπαγανδιστικές «φανφάρες» των κυβερνητικών συμβούλων!

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελάκη ηρέμησε ...

Ανώνυμος είπε...

Δύο ερωτήματα να θέσω στην συντονιστική επιτροπή για το τελευταίο δελτίο τύπου.
1) Γιατί ενώ στην αναφορά τους για την κ. Τσίγκα επεκτίνονται και στις θέσεις που πήρε το κόμμα που τη στηρίζει (το ΚΚΕ δηλαδή), δεν κάνουν το ίδιο και για το κόμμα του κ. Κωνσταντόπουλου (για το ΠΑΣΟΚ δηλαδή);
2)Στο Βελβεντό χθές κυκλοφόρησε από "κάποιους", υπό μορφή προκήρυξης, τα άθλια δημοσιεύματα εναντίον συγκεκριμένων υποψήφιων Βελβεντινών με το συνδυασμό της κ.Τσίγκα. Τα δημοσιεύματα αυτά είχαν γίνει στο ai vres και πολύ σωστά οι διαχειριστές του κάποια στιγμή τα απέσυραν (κατα τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να τα βάλουν απο την αρχή). Θα πάρει η συντονιστική θέση για τα καραγκιοζλίκια αυτών των "κυρίων"; Θα αρκεστεί σε ένα απλό "καταδικάζουμε" ή θα μιλήσει επιτέλους επώνυμα για αυτούς τους σύγχρονους τραμπούκους που θέλουν να οδηγήσουν την κοινωνία του Βελβεντού στη δεκαετία του 50;

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.
ΠΡΙΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΙΒΡΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΧΑΡΗ.
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.
ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΝΑ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ.
ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Όχι 11:11, ο Βαγγελάκης έχει δίκιο να διαμαρτύρεται. Βλέπεις το βιογραφικό του είναι πλούσιο και η παράκαμψη της διαδικασίας τον αδικεί κατάφωρα.

ai-vreS είπε...

Φίλε 12.13 τείνουμε να πιστεψουμε ότι έχεις δίκιο. Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΑΝ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΘΕΜΑ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ???

Ανώνυμος είπε...

symfono me ton 12.13 eseis prepei na deiksete psixremia. min epitrepete sxolia. den yparxei logos na skotonetai kosmos anonyma edo kai kapioi na kanoyn plaka. lypi8eite tous ypopsifious an den lypaste toys anagnostes sas.
o laos 8a krinei ton kalitero.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο φίλε 12,13.Επιτέλους μια σοβαρή και πολιτισμένη πρόταση.Καταντήσαμε αηδία.Ντρέπομαι ειλικρινά που είμαι κάτοικος αυτής της περιοχής.
Δεν υπάρχει επιτέλους εισαγγελέας η κάποιος αρμόδιος σ αυτόν τον τόπο να συλλάβει αυτά τα ρεμάλια που υποβαθμίζουν τόσο την πόλη μας?
Α Ι Σ Χ Ο Σ

ενας βελβεντινος είπε...

προς 12:02
το πασοκ καταδικασε την κοινωνια του βελβεντου.το πασοκ κορο'ι'δεψε την κοινωνια του βελβεντου.το ιδιο κανει και ο κωσταντοπουλος με τις ενεργειες του.η ν.δ. ηταν σιωπηλη και σιγονταριζε την κορο'ι'δια αυτη.μαζι της και ο σοκουτης.το κκε ηταν εξ'αρχης καθαρα κατα στο θεμα του καλλικρατη.ομως με την προσπαθεια του να μπο'ι'κοταρει το δημοψηφισμα και με τις υποψηφιοτητες να μπο'ι'κοταρει την αποφαση της κοινωνιας του βελβεντου κανει λαθος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 12:02
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ "ΑΘΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ"
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΘΛΙΟ?
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗ,ΕΝΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν πραγματικά σκέφτεστε να πάρετε μέτρα για να σταματήσει το καρακατσουλιό των ανώνυμων δημοσιευμάτων (βάζω μέσα και τις όποιες ανώνυμες παρεμβάσεις έχω κάνει και γώ) μια λύση υπάρχει. Δημοσίευση σχολίων μόνο επώνυμα και μάλιστα σταλμένα με email ώστε να διασφαλιστεί και η προέλευσή τους.

Ανώνυμος είπε...

Βαγγελάκη είσαι νέος και έχεις μέλλον.
Μείνε και ευπρεπείς .

102 είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ 12:40 ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ

Το Προφίλ μας