Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΣΕΕΝ: Ελλείψεις Αντιδραστηρίων & αναλώσιμων υλικών στα Πολυιατρεία της ΔΕΗ

Προς : Γενικό Διευθυντή Οικονομικού του ΤΑΥΤΕΚΩ κ. Βουγιουκλάκη Μιχάλη 
Κύριε Διευθυντά.
Σας κάνουμε γνωστό ότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη αναλώσιμων υλικών στα μικροβιολογικά εργαστήρια Κοζάνης και Πτολεμαΐδας καθώς και στο Ακτινολογικό του ΠΕΚΑ Πτολεμαΐδας που έχουν επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και την αναγκαστική προσ-φυγή τους σε εξωτερικά εργαστήρια επιβαρύνοντας με τεράστια ποσά (που δεν είναι α-ναγκαία) το ταμείο μας. Συγκεκριμένα: 
1. Υπάρχουν ελλείψεις σε αντιδραστήρια στους αιματολογικούς αναλυτές (που είναι δικοί μας και όχι με χρησιδάνειο) και των δυο μικροβιολογικών εργαστηρίων. 
2. Οι Συνάδελφοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με αναλώσιμα υλικά (σύριγγες, μπουκα-λάκια για αίμα κλπ) που ενώ είναι μηδαμινής αξίας, είναι ταυτόχρονα και απαραίτητα για την λειτουργία των εργαστηρίων.
3. Η αποκατάσταση των βλαβών των μηχανημάτων είναι χρονοβόρα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν τα εργαστήρια για μεγάλο χρονικό διάστημα. 
4. Το Ακτινολογικό Εργαστήριο του ΠΕΚΑ Πτολεμαΐδας σταμάτησε να λειτουρ-γεί εδώ και μέρες λόγο έλλειψης υγρών στερέωσης! 
Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για να λυθούν αυτά τα προβλήματα γιατί είναι κρίμα για τόσο μικρά ποσά να φεύγουν ασφαλισμένοι σε εξωτερικά εργαστήρια και να σπαταλούνται τεράστια ποσά από το ταμείο μας, μάλιστα σε μια εποχή έντονων οικονομικών προβλημά-των. 
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Πράσσος Στέφανος Ο Γραμματέας Δύντσικος Λάζαρος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ; ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΟΤΙ ΕΠΑΡΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΥ. ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

gia thn metoxopoihsh ths deh den xarikan oi syndikalistes alla oloi aytoi pou parakolouthoun toys megalodhmosiografoys na epitithonte me kathe eykairia toys ergates ths deh p.x oi kakoi dehtzides pou katevazoyn toys diakoptes . S TOYS AGWNES TOYS OI ERGAZOMENOI STH DEH PANTA EXOYN SAN AITHMA TO FTHINO REYMA STO LAO ALLA DEN PAIZEI STHN TV ARAGE GIATI???????????

Το Προφίλ μας