Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Κίτσιου στο Μαμάτσειο-Μπούρτσου στο Μποδοσάκειο!


από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Μετά από μια μακρά και αναίτια αναμονή, που είχε ως συνέπεια τη μεγέθυνση των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομειακά ιδρύματα της περιοχής μας, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης και επίσημα τα ονόματα των νέων διοικητών στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας. Όπως είχε αποκαλύψει προ ημερών ο «Πρωινός Λόγος», νέος διοικητής στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης θα είναι ο γεωπόνος και πρώην πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Νίκος Κίτσιου, ο οποίος έχει διατελέσει και στο παρελθόν διοικητής (2001-2002), ενώ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας αναλαμβάνει ως διοικητής η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2007 και το 2009, νυν νομαρχιακή σύμβουλος Τάσα Μπούρτσου. 
Και οι δυο, μάλιστα, βρέθηκαν το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση της υγείας στην περιοχή μας, όπου και ενημερώθηκαν από τους δημοσιογράφους για τις επίσημες ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Υπουργείου. 
Μιλώντας στον «Π.Λ.», ο Νίκος Κίτσιου ανέφερε πως «θα πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί για να ελαχιστοποιήσουμε τα προβλήματα του Νοσοκομείου και είναι θετικό πως η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας φαίνεται να υλοποιεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις, όπως είναι η ανακοστολόγηση των φαρμάκων, η προκήρυξη θέσεων ιατρών και νοσηλευτών και γενικά πολλά θέματα. Φυσικά, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα και στη βελτίωση της πρωτοβάθμιας υγείας. Όσο για το Μαμάτσειο, όταν θα αναλάβω και επίσημα, μαζί με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και τη βοήθεια ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, πιστεύω πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να βελτιώσουμε, να καταστήσουμε περισσότερο ευνοϊκές τις συνθήκες, ώστε να παραμείνουν οι γιατροί. Δεν είμαι άνθρωπος των λόγων, δεν υπόσχομαι πως θα λύσουμε και θα κάνουμε τα πάντα, αλλά είμαι βέβαιος πως θα βελτιώσουμε αρκετά…». 
Από την πλευρά της, η νέα διοικητής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας Τάσα Μπούρτσου τόνισε πως «είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη η επιλογή που έγινε στο πρόσωπο μου για να υπηρετήσω τον ευαίσθητο χώρο της υγείας. Ευχαριστώ την υπουργό Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακπούλου για την εμπιστοσύνη της και σε συνεργασία με όλους τους εργαζόμενους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και όλους τους φορείς, θα δουλέψουμε ώστε να πετύχουμε τον τελικό στόχο: Δωρεάν δημόσια υγεία, υψηλού επιπέδου, για όλους τους πολίτες». 
Συνοπτικά, τα ονόματα των νέων διοικητών των Νοσοκομείων στη Δυτική Μακεδονία είναι τα εξής: Νοσοκομείο Κοζάνης (Μαμάτσειο): Κίτσιου Νικόλαος, Γεωπόνος 
Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας (Μποδοσάκειο): Μπούρτσου Τάσα, Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός 
Νοσοκομείο Γρεβενών:Γαβρίδης Μιχάλης, Ηλεκτρολόγος - Μηχανικός 
Νοσοκομείο Φλώρινας (Ελένη Θ. Δημητρίου) :Γκώγκος Χρήστος, Γιατρός. 
Νοσοκομείο Καστοριάς: Κατσίλης Σταύρος, Οικονομολόγος. 
Στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φλώρινας τοποθετήθηκε πρόεδρος ο Μιχάλης Χάτζιος, στην Παιδόπολη «ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ» Φλώρινας η Μαρία Πρεβέντη, στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Φλώρινας ο Νίκος Νεδελκός, στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης και Κοινωνικής Στήριξης Ατόμων με Ειδικές Αναπηρίες Καστοριάς η Όλγα Μούσιου και στο Κέντρο Αποθεραπείας-Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Αμυνταίου Φλώρινας ο Ευάγγελος Γαλάνης.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Γιωργάκη με την αξιοκρατία σου. Τί δουλειά έχουν ένας γεωπόνος και μια μηχανικός με το χώρο της υγείας δεν μπορώ να το καταλάβω. Ισως πέρασαν τους ασθενείς για ωποροκηπευτικά....τί άλλο μας περιμένει θεε μου;

Ανώνυμος είπε...

Tα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια σε μια χώρα γεμάτη πολιτικά σκουπίδια ( αν και άλλη λέξη ταιριάζει καλύτερα αλλά δεν λέγεται ελέω πολιτικού πολιτισμού!!)

Ανώνυμος είπε...

Τωρα τι σχέση έχει ένας γεωπόνος όπως και μια μηχανικός με την Υγεία αυτό είναι άλλο θέμα. ΟPEN GOV να χαρώ εγώ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για την Μπούρτσου έχει μια λογικη. Μηχανικός είναι γνωρίζει από διοίκηση και στην καλύτερη ηλικία. Για τον Κίτσιο που είναι συνταξιούχος;

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΚΙΤΣΙΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΟΖΑΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ,ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ 6000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ . ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΔΕΣΣΑ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΡΑΜΕΝΟ ? ΑΥΤΑ ΗΤΝΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΝΔ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΙΤΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ? ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΑΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΗΣ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ .ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΗΚΗΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΩΝ ΜΑΖΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ.... ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΛΗΣΕ , ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ , ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Από δήλωση Προέδρου Καρκινοπαθών στο Νομό Κοζάνης: «….Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι στο Νοσοκομείο μας γίνονται εγχειρήσεις καρκίνων από χειρούργους χωρίς να υπάρχει παθολογοανατόμος και για όσους γνωρίζουν έστω και ελάχιστα πράγματα περί των συγκεκριμένων εγχειρήσεων, μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό.» ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

NAI EINAI ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Το Προφίλ μας