Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κοζάνη

Ο Κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτ Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα όπου θα ενημερωθεί από στελέχη της ΔΕΗ για τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των μονάδων ηλεκτροπαραγωγής και των ορυχείων λιγνίτη και για την πρόοδο των έργων περιβαλλοντικής αποκατάστασης και αντιμετώπισης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην περιοχή. Θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. όπου θα ενημερωθεί για τις μεθόδους επεξεργασίας και διαχείρισης απορριμμάτων στη Δ. Μακεδονία ενώ θα έχει συνάντηση και με τον Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης. Τέλος, το απόγευμα, ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στη Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας για την ενεργειακή πολιτική.
Με αφορμή την επίσκεψη στην Κοζάνη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Επισκέπτομαι για δεύτερη φορά την Κοζάνη, μία από τις πιο επιβαρυμένες περιβαλλοντικά περιοχές της χώρας. Ο λιγνίτης στηρίζει εδώ και χρόνια το ενεργειακό μας ισοζύγιο και ενισχύει την τοπική οικονομία, παράλληλα όμως προκαλεί σοβαρές συνέπειες στο περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων της περιοχής. Είναι πολλά εκείνα που πρέπει να γίνουν για να επιτύχουμε τη «χρυσή τομή» μεταξύ της ανάπτυξης, της ενεργειακής επάρκειας αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων. Η απαρέγκλιτη εφαρμογή της περιβαλλοντικής νομοθεσίας, η χωρίς εκπτώσεις αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, η υιοθέτηση σύγχρονων αντιρρυπαντικών τεχνολογιών στην ηλεκτροπαραγωγή αλλά και η εφαρμογή ενός νέου, βιώσιμου μοντέλου ανάπτυξης που θα στηρίζεται, μεταξύ άλλων, στην αξιοποίηση των πλούσιων τοπικών φυσικών πόρων, πρέπει να είναι κεντρικές προτεραιότητες για την περιοχή. Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη άποψη και πιστεύει ότι η ενεργειακή επάρκεια και η περιβαλλοντική βιωσιμότητα είναι ταυτόσημοι στόχοι που, με τις κατάλληλες πολιτικές πρωτοβουλίες, μπορούν να επιτευχθούν παράλληλα».

Σχόλιο ai-vreS: και γιατί δεν τα κάνατε τόσον καιρό, αφού έχετε "ξεκάθαρη άποψη"; 

7 σχόλια:

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

φτου φτου σκόρδα!!!
Μπράβο κουράγιο ρε παιδιά. Εγώ πάντως ανάρτηση με τέτοιο ... όνομα δε βάζω.

ai-vreS είπε...

Είπαμε μήπως μας πάρει ξώφαλτσα...

kordou είπε...

Ο Κυριάκος στην Κοζάνη και το Αi-vreS ψάχνει σκόρδα…
Δείτε το σχετικό άρθρο

ai-vreS είπε...

Όχι ότι είμαστε προληπτικοί, αλλά από χθες το βράδυ, όλα στραβά μας πάνε....

ai-vreS είπε...

χαχαχαχα πολύ καλό το άρθρο !!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει να ξεχνάτε οτι απο την Σημενς ειχε αγορασει τον εξοπλισμο του γραφειου του ο Κυριακος και το αφηνε απληρωτο για 3 χρονια.Οταν ακουστηκε ο θορυβος για υποπτες αγορες του απο εκει και πριν ξεσπασει για καλα το σκανδαλο, πηγε και εξοφλησε αμεσως τα 40.000 ευρω.
Φαντασθειτε το ποιον αυτου του πολιτικου, που φαινεται πηρε καλα μαθηματα απο τον Κωστα Μητσοτακη, τον 92χρονο.
Αυτος ειναι ο Κυριακος, που δεν κανει ουτε για...κλητηρας!!!

Ανώνυμος είπε...

TI NA MAS PEI KAI O GIOS TOY TERI XRISOU;

Το Προφίλ μας