Η σεφ, Νανά Γκαμπούρα, με καταγωγή από τα Σέρβια Κοζάνης, μετράει
στο ενεργητικό της πλήθος μαγειρικών διακρίσεων και βραβείων. Κοινωνός
της αγιορείτικης κουζίνας, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους νικητές του
θεσμού «Estiatoria.gr Golden Awards 2020».
Πώς προέκυψε η μαγειρική στη ζωή σου;
Μεγάλωσα μέσα στο εστιατόριο της μαμάς μου, οπότε είναι κομμάτι της ζωής μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Αργότερα, πήγα στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και το εξέλιξα· συνέχισα με σεμινάρια, τα οποία εξακολουθώ να παρακολουθώ όταν βρίσκω κάτι πολύ ενδιαφέρον.