Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Συνάντηση Αντιδημάρχου Καλλίνικου Χολέβα με την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη

Με την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη συναντήθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ο Αντιδήμαρχος  Τεχνικών Έργων, Στρατηγικού Σχεδιασμού & Διοίκησης Καλλίνικος  Χολέβας κατά την παρουσία της στην Π.Ε. Κοζάνης.

 

Μέσα στο χρονικό διάστημα της συνάντησης, ο κ. Χολέβας υπογράμμισε την κρίσιμη ανάγκη για τη στελέχωση των υπηρεσιών του δήμου και την άμεση ολοκλήρωση των εγκεκριμένων προσλήψεων. Επίσης, ανέφερε τη σημασία των προγραμμάτων πρόσληψης ατόμων με ειδικές ανάγκες σε συνεργασία με τη ΔΥΠΑ, εκφράζοντας την ανησυχία του για την απουσία των ΟΤΑ Α' & Β Βαθμού από τους δικαιούχους.

 

Επιπλέον, συζητήθηκε η ανάγκη για επανεξέταση και περαιτέρω αξιοποίηση της Κινητικότητας, καθώς και η συνέχιση των δράσεων για την απλούστευση διαδικασιών και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών, με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

 

Η Υφυπουργός δεσμεύτηκε να υποστηρίξει τις προσπάθειες του δήμου για την επίλυση αυτών των ζητημάτων, ενισχύοντας έτσι τη συνεργασία μεταξύ του κράτους και του Δήμου Σερβίων προς όφελος των δημοτών.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος άρχισε να στέλνει τους βοηθούς γιατί; Mήπως του κάθεται βαριά η δεξιά της Νέας Δημοκρατίας;

Ανώνυμος είπε...

Άμα του καθόταν βαριά η δεξιά της Ν.Δ.θάπρεπε νάχει σκάσει με τους 8 δεξιούς και ακροδεξιούς δημ.συμβούλους του.Η δεξιά της Ν.Δ.τον έκανε Δήμαρχο και ο ΣΥΡΙΖΑ Σερβίων,πέστε μου σας παρακαλώ που το είδατε αυτό πανελλαδικά;Τυχαίο ήταν όταν δήλωσε ότι πολιτικά δεν ανήκει πουθενά;Τόχει πιάσει το νόημα,δεν αποκλείεται στο μέλλον να τον ακούσουμε να λέει ότι είμαι με όλα τα κόμματα.ΟΨΟΜΕΘΑ.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον μιστερ ΟΨΟΜΕΘΑ:Για να τα πας καλα με τα Αρχαια και τη σημασια των λεξεων τους,τουλαχιστον πρεπει να υπαρχει συναφεια με τη Λογικη και την ορθολογικη αναλυση των αριθμων.Κοιταξε λοιπον τα ποσοστα των κομματων στις βουλευτικες Μαιου-Ιουνιου ξανακοιταξε τα τελικα των εκλογων για Δημο Σερβιων, μετα κουτσα-κουτσα κανε καμια προσθαφαιρεση σωστη για να διαπιστωσεις την ανακριβεια σου και την αυθαιρεσια λαθος συμπερασματων.Στις Δημοτικες υπαρχουν αντικειμενικα διαφορετικα κριτηρια και προτιμησεις αλλα λιγο πολυ αυτο ισχυει για ολους,οπως τα παρουσιαζεις ομως οι ψηφοι Συριζα-Πασοκ-ΚΚΕ κι αλλων μαλλον εξαυλωθηκαν κατ εσε και τον Ελευθεριου τον εβγαλε η ΝΔ εκτος αν το 80% τουλαχιστο αυτων των κομματων πηγε με τον συνδυασμο που εχασε και δεν το αντεληφθημεν.Οσο για τους 8 δεξιους..τι σε πειραζει εσενα,ο κοσμος τους επελεξε,σεις δεν ειστε που φορατε καθε φορα την προβια του ανεξαρτητου-ακομματιστου κλπ οταν το κανουν αλλοι τζουζει ?Ελα να σοβαρευτουμε λιγακι. ΥΓ το Οψομεθα μου αρεσει πολυ και εμενα,αλλα μη το διασυρουμε κιολας,φιλικη συμβουλη.-

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:47
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν
Καμία επαφή με την λογικη

Αναρηχητης είπε...

Προς 14:37.Ο εν λόγω κύριος 11:47 με τη γραφή του αποκαλύπτει τον εαυτό του στεγνά.Μαλιστα απ' ότι φαίνεται είναι γνώστης της γραφής.Μιλαμε για να Ναρκισσισμό κ για βαθύ Τρολ.Το ωραίο είναι ότι δίνει κ φιλικές συμβουλές.Απο κάτι τέτοιους τύπους έχει γεμίσει η χώρα μας κ με τη Λογική κ Ορθολογική Ανάλυση των Αριθμών στους οποίους αναφέρεται οδεύει κάτω απ' το πάτο του γκρεμού.

Ανώνυμος είπε...

17:43
Στις τοπικές μας εκλογές υπήρχαν συριζαιοι που υποστήριξαν συνδυασμό με ακροδεξιους. Άνθρωποι κατά του χυταμ υποστήριξαν ανθρώπους που έκαναν τα πάντα πισώπλατα για να γίνει χυταμ!
Δεν είναι μόνο λέξεις αυτές. Είναι απόψεις
Άνθρωποι που υποστηρίζουν τον δημόσιο έλεγχο δημοσίων αγαθών στήριξαν ανθρώπους που θέλουν την ιδιωτικοποίηση του νερού και της παιδείας, την δίωξη υπαλλήλων την απόλυση απόλυση υπαλλήλων και την επιβράβευση όσων τους γλύφουν ακόμα και εάν είναι άχρηστοι
Βέβαια για ένα μεροκαματακι έγιναν κωλοτουμπες. Άλλοι για έναν καθαρισμό του οικοπέδου τους από τον δήμο. Άσε λοιπόν τις αναλύσεις τις βαρυγδουπες γιατί πραγματικά απέχεις από την λογική
Πετάς την μπαλλα στην εξέδρα με αλλά λογια

Ανώνυμος είπε...

Ας αναλογιστεί και η λα'ι'κή συσπείρωση για το κατάντημα αυτό με την στήριξη που έκανε στην εκλογή της σημερινής δημοτικής αρχής, φυσικά αυτό προήλθε και με την στήριξη της παρέας του υπουργάρα Μιχάλη....

Το Προφίλ μας