Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Η νέα γεώτρηση για την ύδρευση Τριγωνικού-Πολυρράχου

Του Β. Κωνσταντόπουλου

Σε ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος ενημερώνει τους πολίτες ότι με την νέα γεώτρηση που θα γίνει στο Τριγωνικό, λύνει οριστικά το πρόβλημα της υδροδότησης των δύο χωριών Τριγωνικού-Πολυρράχου.
Γράφει επί λέξει: «Ένα ακόμη χρόνιο πρόβλημα του Δήμου μας που είναι η υδροδότηση του Τριγωνικού & Πολυρράχου φτάνει προς την τελική του λύση. Μετά την ολοκλήρωση του νέου δικτύου ύδρευσης Τριγωνικού έχουμε και τη δημοπράτηση της νέας γεώτρησης στη θέση “Καψάλα” για να υπάρξει επάρκεια νερού όλο το χρόνο και στα δυο χωριά μας.»
Θέλω να τον ενημερώσω για κάτι το οποίο πρέπει να γνωρίζει και να ενημερώσει σωστά τους πολίτες, ότι δηλαδή η νέα γεώτρηση στην οποία αναφέρεται, είναι εφεδρική γεώτρηση και όχι καινούργια γεώτρηση.
Δηλαδή «πιάνει» το ίδιο νερό, γίνεται στο ίδιο γεωλογικό ρήγμα. Αν το νερό της περιοχής λιγοστέψει λόγω ανομβρίας, όπως συνήθως γίνεται, τότε η νέα γεώτρηση δεν θα έχει και αυτή νερό.
Η νέα γεώτρηση επομένως λύνει το πρόβλημα μόνο αν υπάρξει βλάβη στην υφιστάμενη γεώτρηση.
Επομένως ο δήμαρχος θα έλυνε το πρόβλημα της υδροδότησης των δύο χωριών αν έκανε γεώτρηση σε νέο ρήγμα για την εύρεση νέου υδροφόρου ορίζοντα, πράγμα το οποίο δεν έγινε.
Άρα, θετικό μεν ότι γίνεται η νέα γεώτρηση, δεν λύνει όμως οριστικά το πρόβλημα της υδροδότησης των δύο χωριών.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα. Ειναι για γελια ρε παιδια. Διασκεδάστε το, πραγματικά

Ανώνυμος είπε...

υπάρχουν ΑΚΟΜΑ κάποιοι που τον πιστεύουν. σε οτι και να πει. μας περνάνε για χαιβάνια

Ανώνυμος είπε...

Δίκαιο έχεις Βασίλη, αλλά βλέπουμε ότι άρχισες και εσύ τις αναρτήσεις στο facebook. Αυτό κάτι μου θυμίζει! Γίνεται? Ναι γίνεται !!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλές ειναι οι αναρτήσεις στο fb για να ενημερώνεται ο κόσμος.
Απλώς συγκρίνετε τις αναρτήσεις του δημάρχου και του αρχηγου της Αξ. αντοπολίτευσης - τελείως διαφορετικό ύφος

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί είναι κακές οι αναρτήσεις στο Facebook? Το Facebook είναι και αυτό ενα μεσο επικοινωνιας, ενα μέσο με το οποιο διατηρεις επαφή με τους πολίτες, ένα μέσο το οποιο σου δινει τη δυνατότητα να κανεις διάλογο με τους πολίτες. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ομως πραγματι με ποιον τροπο το χρησιμοποιεις. Δεν επιτρεπεται να το χρησιμοποιείς για να ασκείς θεσμική και δημόσια πολιτική μεσα από ένα ιδιωτικό βήμα. Ο Πολάκης πχ απάντησε μέσω Facebook σε Επερώτηση στη Βουλή! Δεν κανεις πολιτικη μεσω Facebook. Δεν αντικαθιστας τον θεσμικο σου ρολο απο το Facebook. Δεν δειχνεις πχ νεκροκεφαλες απο την Καστροπολιτεια στην διευθυντρια της αρχαιολογικής υπηρεσίας για να ασκήσεις με αυτόν τον τρόπο πολιτική. Ο θεσμικός σου ρτόλο δεν επιβάλει έναν τετοιο τροπο. Καταλαβες φίλε;

Ανώνυμος είπε...

Ο αστυνομος ειναι οργανο, του μπουζουκι ειναι οργανο, αρα ο αστυνομος ειναι μπουζουκι. Ο ενας γραφει στο FB, ο αλλος γραφει στο FB αρα και οι δυο το ιδιο! Αϊκιού ραδικιού

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος
Το facebook είναι ένα σύγχρονο μέσο επικοινωνίας με τους πολίτες και θα είναι άτοπο αλλά και άδικο αν δεν το χρησιμοποιείς ως δημόσιο πρόσωπο.
Παράλληλα με την χρήση του facebook, οι αναρτήσεις μου αποστέλλονται και στα μέσα μαζικής επικοινωνίας (εφημερίδες, sites, blogs) για δημοσίευση και ενημέρωση των πολιτών.
Στον θεσμικό μου ρόλο είμαι πολύ προσεκτικός και προσπαθώ οι αναρτήσεις μου πάντα να είναι ευπρεπείς.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κάποιοι χρησιμοποιούν το FB με λάθος τρόπο, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να το αφήσουν κι αυτοί που το σχρησιμοποιούν με τον σωστό; Τι λογικές ειν'αυτές; Επιβάλλεται η επικοινωνία και ο διάλογος με τους πολίτες. Δεν είναι όλα το ίδιο

Ανώνυμος είπε...

Σε συνιστώ κύριε Κωνσταντόπουλος να είστε πολύ προσεκτικός.Βασει αυτών που αναφέρεστε για την λειτουργία του fb....

Το Προφίλ μας