Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Συλλυπητήρια του Επιμελητηρίου Κοζάνης (Ε.Β.Ε.) για το θάνατο του «Επιμελητηριακού» Αργύρη Δούσιου.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης και ο Πρόεδρος, κ. Ιωάννης Μητλιάγκας, με λύπη πληροφορήθηκαν το θάνατο του «Επιμελητηριακού», πρώην μέλους της Διοίκησης του Ε.Β.Ε. και της Διοικητικής του Επιτροπής στην οποία κατείχε για σειρά ετών το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα, Αργύρη Δούσιου

Ο εκλιπών, που έφυγε

από τον κόσμο αυτό, χθες Πέμπτη 24.02.2022, υπήρξε άνθρωπος με επιτυχημένη επαγγελματική και επιχειρηματική διαδρομή. Με πολιτικά, κοινωνικά και πνευματικά ενδιαφέροντα. Με συνεργατικό πνεύμα, ιδέες, όραμα και αστείρευτη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου, που τόσο αγαπούσε. Πίστευε στη δύναμη του Επιμελητηριακού θεσμού και εργάστηκε με όλες του τις δυνάμεις για την ισχυροποίηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης και την καταξίωσή του στην τοπική κοινωνία ως φορέα απαραίτητου και ικανού να παρέχει στήριξη και αρωγή στα μέλη του προς όφελος της επιχειρηματικότητας.

Άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα με κύρια χαρακτηριστικά την Αξιοπρέπεια και το Ήθος, με πιστή και απαρέγκλιτη προσήλωση στα «πιστεύω» και τα ευγενή ιδεώδη του που διαπνέονταν από ανώτερες ηθικοπνευματικές αξίες, κατόρθωνε με την επιμονή του και την αγωνιστικότητα, που τον διακατείχε, να συνδυάζει πάντα το όραμα με την πράξη.

Στο Επιμελητήριο Κοζάνης αφήνει παρακαταθήκη στο διηνεκές τις Αρχές και τις Αξίες του. Η Διοίκηση, τα μέλη, το προσωπικό, όσοι είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε, θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό.

Εκφράζουμε στην οικογένειά του, που υπεραγαπούσε ως άριστος οικογενειάρχης, τη βαθιά μας θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλειά του με την ευχή να είναι «Αιωνία η Μνήμη του».


Ο Πρόεδρος

Του Επιμελητηρίου Κοζάνης

Ιωάννης Μητλιάγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας