Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Με το δεξί για το 2022 για τον αργυρό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Απόστολο Τεληκώστογλου, Χάλκινο στο 7° PRESIDENT CUP G2 στην Ολυμπιακή κατηγορία των -80 kg

από το Kozanimedia.gr

 Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του αθλητή μας Απόστολου Τεληκωστόγλου στο 7° PRESIDENT CUP G2  το οποίο έλαβε χώρα στο Δυρράχιο της Αλβανίας.

Ο αθλητής του Συλλόγου μας και αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών αγωνίστηκε στην ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg.

Στον πρώτο αγώνα

πέρασε μπάι (χωρίς να αγωνιστεί), λόγω βαθμολογίας του ταμπλό της διοργάνωσης καθώς ήταν στην θέση νούμερο  ένα.

Στον δεύτερο αγώνα αντιμετώπισε τον Stamenov Filip αθλητή από την MKD τον οποίο κέρδισε με σκορ ( 5 -2 )

Στον τρίτο αγώνα ήρθε αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή της Αυστρίας Radojkovic Alexander τον οποίο κέρδισε με σκορ ( 5-3)

Στον τέταρτο αγώνα βρέθηκε απέναντι στον πρωταθλητή Αμερικής Nikolas Carl Alan όπου το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα ήταν ( 10 – 10 ) και το αποτέλεσμα κρίθηκε στον χρυσό πόντο , βρίσκοντας νικητή τον Αμερικανό πρωταθλητή.






Η συγκεκριμένη διοργάνωση δίνει έξτρα βαθμούς για τους αθλητές που βρίσκονται στο παγκόσμιο και Ολυμπιακό ράνκινκ και φυσικά και στον δικό μας αθλητή που σήμερα βρίσκεται στην θέση νούμερο 6 ( ΕΞΙ ) στο παγκόσμιο ράνκινκ και στην θέση νούμερο 10  ( ΔΕΚΑ ) στο Ολυμπιακό ράνκινκ !!!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι Προπονητές συγχαίρουν τον Αποστόλη για την συμμετοχή και την διάκρισή του και του εύχονται καλή συνέχεια στον Δρόμο για το Παρίσι 2024 !!!

Επίσης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κύριο Ζηνέλη Θεόδωρο, προπονητή της Ολυμπιακής Ομάδας της χώρας μας για την καθοδήγηση σε όλη την διάρκεια των αγώνων, καθώς και την κυρία Τζένη Σκεπετάρη και τον πρωταθλητή Ευρώπης Ραψομανίκη Διονύση που επίσης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ολυμπιακή κατηγορία των – 58 kg , για την υποστήριξή και την συμπαράσταση  και όλους τους Έλληνες που παραβρέθηκαν στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας