Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Κύριε Δήμαρχε Σερβίων, θέλει «πνευμόνια» η πολιτική, η τακτική «σπείρας» μόνο κακό σας κάνει. Σας το ξανα είπα, πάρτε το αλλιώς…

Της Λαζαρίτσας Σπυρίδου

Με είπατε ψεύτρα, κύριε Δήμαρχε Σερβίων?

 Δεν είμαι η μαμά σας κ Χρήστο Ελευθερίου,  για να σας μαλώσω, που κινείστε σπασμωδικά  και υπερφίαλα.

 Δεν είμαι η οικογένειά σας, για να σας επισημάνω πως ο τρόπος σας με φοβίζει, γιατί τρέχετε με σπασμένα φρένα.

 Δεν είμαι φίλη σας, για να ανέχομαι τον «άτιμο» τρόπο επικοινωνία σας.

 Δεν είμαι ο δημοσιογράφος, που σας παίρνει τη συνέντευξη για να σας φέρω αντιμέτωπο με τα ντοκουμέντα της αλήθειας.

 Είμαι επικεφαλής της  Δημοτικής παράταξης «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ» και θα σας πω, να διορθώσετε στις δημόσιες εμφανίσεις σας και στο εξής  να είστε λογικός και σεμνός, μα πάνω από όλα, να είστε ο πολιτικός άντρας που δεν ξερνάει τα λόγια του και τις θέσεις του.

 Με λίγα λόγια, πάρτε το αλλιώς.

Πως?

Να μπείτε στο στούντιο του West και να καθαρίσετε τον αέρα του.

Να απευθυνθείτε στους συνδημότες μας και να τους ομολογήσετε, ότι αρχικά  δεν ήταν στις προθέσεις σας το φυσικό αέριο να έρθει στο Δήμο μας. Να τους πείτε, πως η πρόταση για φυσικό αέριο ήταν της δικής μας παράταξης και αφορούσε στο σύνολο του Δήμου Σερβίων. Επίσης, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και ενημερώστε, όπως το κάνατε και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, ότι η πρότασή σας, προς το παρόν, επικεντρώνεται γεωγραφικά στον άξονα «Σέρβια- Πλατανόρευμα, Καστανιά, Λάβα»

Αντιλαμβάνεστε κύριε Δήμαρχε ,ότι είναι άδικο για τους πολίτες να «ξεγλεντάμε» τις αερολογίες σας, γι αυτό και η απάντησή μου.

 Με είπε ψεύτρα κύριε Δημήτρη Βακρατσά και χαμογελάτε?

Είσαι συνάδελφος δημοσιογράφος και δεν μου επιτρέπεται να κρίνω ,ούτε να σχολιάσω. Άλλωστε, κρατάς τα ηνία ενός τηλεοπτικού σταθμού, που υπηρέτησα για χρόνια και θα το σέβομαι πάντα.   Σέβομαι και εσένα, από τότε που ήμουν δασκάλα σου, στο τμήμα δημοσιογραφίας του δημόσιου Ι.Ε.Κ μέχρι και τώρα, που είσαι επαγγελματίας και τηρείς τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

 Σου προτείνω, αν μου το επιτρέπεις, ως παλιά «καραβάνα», να συνεχίσεις να είσαι εντάξει και να δίνεις αξιοκρατικά βήμα λόγου και θέσεων.

 Αγαπητοί συνδημότες.

 Κάνουμε επαφές, με όλες τις τοπικές κοινότητες ανεξαιρέτως, με θέμα το φυσικό αέριο.

 Θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι είναι καίριας  σημασίας για την επικράτεια του Δήμου.

 Ενημερώνουμε για το χρονικό της προσπάθειάς μας αλλά και της φίμωσης που δεχτήκαμε επί του θέματος, εκ μέρους του Προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και πάντα με «εντολή» και οπωσδήποτε, με την ανοχή του Δημάρχου.

Ζητάμε καθαρά και έντιμα, να ενώσουμε όλοι τη φωνή μας, προκειμένου η Δημοτική αρχή, έστω και την ύστατη στιγμή, να μας ακούσει και παράλληλα να έχει τη δύναμη να  προχωρήσει  τη διέλευση του φυσικού αέριου στο σύνολο του Δήμου, όπως μας αξίζει. Δεν είναι κακό να κατανοούμε τη λάθος επιλογή μας  και να προχωράμε  την πρόταση της αντιπολίτευσης. Δεν είναι ντροπή η παραδοχή.

 Κύριε Δήμαρχε Σερβίων, θέλει «πνευμόνια» η πολιτική,  οι τακτικές «σπείρας» μόνο κακό σας κάνουν. Σας το ξανα είπα, πάρτε το αλλιώς…

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Σπυρίδου, σε όλα της θέματα και τις απόψεις τις όσον αφορά τα δημοτικά συμβούλια, τα αντιμετωπίζει ως Δημοσιογράφος στα ΜΜΕ. Κυρία Σπυρίδου τις απόψεις σας για τον Δήμο Σερβίων να τις διατυπώνεται στις συνεδριάσεις και όχι παίρνοντας σβάρνα τα blogs.

Ανώνυμος είπε...

Από πότε τα ΙΕΚ σπουδάζουν δημοσιογράφους? Όταν υπάρχει επίσημο Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ πάνω στον συγκεκριμένο τομέα. Όλοι στο νομό Κοζάνης παριστάνουν τον δημοσιογράφο χωρίς πτυχίο και ειδικότητα, με ένσημα Ελληνικής Πατέντας που έτυχε να εργαστούν πριν χρόνια σε περιφερικά ΜΜΕ και στη συνέχεια τα ένσημα του ΙΚΑ τα μετέτρεψαν σε δημοσιογραφικά. Είμαστε σοβαροί? Και περιμένεις δεοντολογία και κώδικες να τηρηθούν σε μια εποχή που οι πάντες των ΜΜΕ επιδοτούνται από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό ακριβώς ένα σάιτ ΔΕΝ δημοσίευσε την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ που τα εχωνε σε Ελευθερίου και Μπουκουβάλα!
Σε κάθε περίπτωση πάντως οι απόψεις δεν εκφράζονται στο Facebook όπως κάνει ο γνωστός που που οποίος έχει άλλη άποψη απλά λοιδωρειται

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κα Σπυρίδου,είσαι η αυριανή Δήμαρχος,το αξίζεις.

Ανώνυμος είπε...

Το θράσος σας δεν έχει όρια. Μιλάτε εσεις για την ΚΥΡΙΑ. Είναι εντάξει σε όλα της και ευτυχώς που είναι δημοσιογράφος και δεν είναι σαν εσας. Ο θεός μας φύλαξε και την έστειλε. Δεν έχετε καμία ντροπή πια...

Ανώνυμος είπε...

Η Σπυρίδου τελείωσε πανεπηστήμιο Δημοσιογραφίας στην Ιταλία. Είναι μελος της ΕΣΗΕΜΘ όλα τα χρόνια. Ο Βακρατσας τελειώσε το ΙΕΚ καζάνης

Ανώνυμος είπε...

Ο βακρατσας είναι δημοσιογράφος. Ο Ελευθερίου Δάσκαλος. Τα Σέρβια η Μητρόπολη του δήμου......

Ανώνυμος είπε...

Το σίγουρο είναι ότι η κυρία Σπυρίδου θα σας αντιμετωπίζει σοβαρά στα ΜΜΕ και σεις θα τρέχετε σαν τον Βέγκο να μαζεύετε τα ασυμμάζευτα σας. Οσο και να σε έχουν ο φλασ και ο Βακρατσας στα όπα όπα Ελευθερίου δεν φτουράς γιατι σε διαψεύδουν τα γεγονότα. Τώρα εσύ εγινες η ουρά της Σπυρίδου.Η γυναίκα εκτος των άλλων είναι γάτα. Τρέξε τρεξε δεν θα την φτάσεις.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

και το εαριο??....

Δ.Β. είπε...

Κυρία Σπυρίδου είμαι σε θέση να ξέρω ότι κουπί τράβηξε ο Δήμαρχος Βελβεντού που ξεσήκωσε τα Σέρβια και το Βόιο να παν μαζι πακέτο στα υπουργεία για το θέμα. Η απόφαση πάρθηκε από κάτω για να ξεκινήσει το φυσικό αέριο στους τρεις δήμους στους κεντρικούς οικισμούς. Αν περιμέναμε τον Ελευθερίου ακόμα θα ψάχναμε τα κοιτάσματα της ΛΑΡΚΟ για να κάνουμε σταθμό βιοκάρβουνου. Καλά που εξήγησε ο Στάσης της ΔΕΗ στον Ελευθερίου ότι θέρμανση με κάρβουνο τέλος και αναγκάστηκε να συνταχθεί και αυτός με το Βελβεντό και το Βόιο. Όμως κάτι πρέπει να σας πω για την περίοδο που βρισκόμαστε. Αφήστε να προχωρήσει το φυσικό αέριο στους βασικούς οικισμούς και θα ρθει η ώρα των μικρών χωριών. Δεν βρίσκονται τόσο εύκολα δημοτικά χωράφια σε κάθε οικισμό για να μπουν δεξαμενές για το συμπιεσμένο φυσικό αέριο. Καμιά εταιρεία δεν θα κάνει δίκτυα στα μικρα και άγονα χωριά των Σερβίων του Βελβεντού και του Βοϊου χωρίς να έχει σίγουρους καταναλωτές. Εδώ τα χωριά ερήμωσαν.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος δημαρχος μιλουσε για καρβουνο και μετα μας ειπε οτι αυτος εφερε την προταση για το αεριο? Ποιος ποιος...

Ανώνυμος είπε...

Τα διαπιστευτήρια Ελευθερίου έφτασαν και στον Στάση λοιπόν.... Πόση ξεφτίλα να αντέξει αυτός ο τόπος.....πάντως τα βιοκαρβουνα μπορεί να ήταν πρόταση της αορατης ομάδας των επιστημόνων....αρε γιατρέ τι κληρονομιά από αερολογιες μας άφησες...ο κιτσαρας σε έχει αφήσει.χιλιομευρα πισω

Ανώνυμος είπε...

κυριε Δ.Β γνωριζετε κατι για την ομορφη ιστρια που για πολλα πολλα χρονια ο κυριος (τοτε νομαρχης) μητλιαγκας ειχε για καθρεφτακι προς τους ιθαγενεις της απο εκει(ΕΔΩ) πλευρας της λιμνης???!! αρδευτικο βορειας ζονης λεγοταν!! κατι τετοιο μας λετε και εσεις τωρα!!!! αληθεια απο ποια πλευρα εισαστε???.......

Ανώνυμος είπε...

Αρδευτικό Καμβούνια ων : φαραωνικό έργο. Βιοκαρβουνα: εφικτή λύση αμίαντος: να γυρίσει στον τόπο που γεννηθηκε
Για να καταλάβετε τι έχει ξεστομίσει ο κιτσαρας.....

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Σπυρίου δεν γράφεται κανένα ποίημα γιατι βλέπω πως στις αφηγήσεις σας χρησιμοποιείται πολύ παρομοίωση. Διοίκηση δεν γίνεται μεσα απο τα ΜΝΕ, ο τόπος δεν μπορεί να διοικηθει με πολιτικές και μεθόδους τυπου Ρεπορταζ οπου εκει μπορούμε να ραβουμε και να κόβουμε οτι μας αρέσει. Αν έχετε ψυχή μεσα στο ΔΣ σπαστε το κατεστημένο που λέτε οτι υπάρχει και βγάλτε τα όλα στο φως, Για άλλη μια φορά διαλέξατε λαθος δρόμο το εύκολο αυτών δια μέσου των κατευθυνομενων ΜΜΕ. Σας παροτρύνω να δείτε ενα βίντεο με τον Λάτση τον Γιάννη σε ενα δημοσιογράφο πως τον απαντά.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό υποστήριξε και η Σπυρίδου όταν ήρθε στο χωριό μας. Μας είπε ακριβώς αυτά που λέτε και εσεις και ζήτησε να μπει το θέμα και από όσους προέδρους συμφωνουν ως πρόθεση για φυσικό αέριο για όλο το Δήμο.. Μας είπε και ότι χαίρετε που έστω υπάρχει και αυτή η πρόταση για την πόλη και κάποια χωριά αλλά να διεκδικήσουμε για όλους και όπου μπορει να φτάσει.
.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, η Σπυρίδου είναι να γράφει μόνο... Ποιήματα. Φαντασθείτε κύριοι, να γίνει... Δήμαρχος, ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζει καν τα Σέρβια. Θα πάρει ο τόπος... Τριάντα χρόνια πίσω, με μια ακόμη χαμένη 5ετια. Δεν πρόκειται όμως ποτέ να γίνει δήμαρχος, γιατί είναι τελείως ανίκανη σε όλα τα επίπεδα. Αγνωστη τελείως στα Σέρβια την τελευταία 20ετια και μη έχοντας με τι να ασχοληθεί, σκέφτηκε την δημαρχία Σερβίων. Μόνο που το όνειρο της, είναι τόσο απατηλο,που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πραγματικότητα. Πολιτικά ανίκανη σε όλα τα επίπεδα, με ένα αντιπολιτευτικο λόγο, που ούτε η ίδια δεν καταλαβαίνει τι λέει και τι εννοεί. Απευθύνεται στο δήμαρχο με την σύσταση Παρτο Αλλιώς. Λες και μιλάει στον γείτονα της, με τέτοιο χαμηλό επίπεδο πολιτικού λόγου. Μια κατάντια, που είναι υπενθύμιση για τους Σερβιώτες, για το τι άτομο θέλει να εκλεγεί στην δημαρχία. Με το δεδομένο αυτό και εσύ Σπυρίδου... Παρτο Αλλοιώς!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Mιλανε οι άνθρωποι που έχουν σε εκτίμηση κάποιος που κάνει "διοίκηση" από το φεισμπουκ!!!!

Ανώνυμος είπε...

και το αεριο..θα μου πει καποιος που θα παει το αεριο?!!...σας παρακαλω καλοι μου ανθρωποι...

Ανώνυμος είπε...

Απαξίωση δημοσιογράφων από τον Δήμαρχο Σερβίων
26 Μαρτίου 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ αποδοκιμάζει την τακτική του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Νίκου Μπουκουβάλα να απαξιώνουν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς την επαγγελματική υπόσταση και την προσωπικότητα δημοσιογράφων, επειδή θεωρούν ότι αδικούνται από ρεπορτάζ τους.



Οι ρατσιστικοί και σεξιστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούν, αναφερόμενοι σε δημοσιογράφους-μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και η αυτοανακήρυξή τους σε αξιολογητές των κριτηρίων με τα οποία οι ενώσεις συντακτών εγγράφουν συναδέλφους ως μέλη τους, μαρτυρούν εκτροχιασμό από τη συμπεριφορά που αναλογεί σε εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το φανταζόμαστε διότι είναι η επόμενη Δήμαρχος Σερβιων!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A7%CE%9C%CE%9746%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%A52%CE%93?inline=true

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ;

Σταμάτης Γιαννέλος είπε...

Άντε ντε. Μήπως είναι άλλο ένα ψέμα;

Το Προφίλ μας