Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος: Για τον Πεζόδρομο Βαθύλακκου - Ροδίτη

Πεζόδρομος Βαθύλακκος-Ροδίτης
Από ανάρτηση του δημάρχου και τις φωτογραφίες που παραθέτει, με χαρά διαπιστώσαμε ότι φωταγωγήθηκε η πλατεία και η είσοδος της Μεσιανής.
Η είσοδος της Μεσιανής είναι ο πεζόδρομος που ξεκινάει από τον Βαθύλακκο και καταλήγει στον Ροδίτη.
Είναι ένα έργο που ήταν γενική απαίτηση των κατοίκων όλων των χωριών του άξονα Βαθύλακκος-Ροδίτη.
Εμείς ως δημοτική αρχή, οραματιστήκαμε το έργο, εκπονήσαμε την μελέτη, η οποία επικαιροποιήθηκε από την επόμενη δημοτική αρχή του κ. Κοσματόπουλου.
Το έργο εντάχθηκε στον Τοπικό Πόρο, με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και εκτελέστηκε κατά την διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής του κ. Κοσματόπουλου.
Ο δήμαρχος καμαρώνει τώρα για το έργο και καλά κάνει, γιατί ο καθένας πρέπει να βάζει το λιθαράκι του, για το καλό του δήμου.
Ακούστε όμως τι είπε στην τελευταία
συνεδρίαση (04-02-2022) του δημοτικού συμβουλίου, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης, ότι έβγαλε τα χρήματα του Πόρου που προοριζόταν για τις μελέτες των αρδευτικών όλου του δήμου, ύψους 445.000 € και τα τοποθέτησε για την αγορά ακινήτων στην πόλη των Σερβίων.
Στην τοποθέτησή του ασκεί κριτική για την χρήση του Πόρου από την προηγούμενη δημοτική αρχή και την ένταξη του έργου του πεζόδρομου στον Πόρο.
1:41:30 λεπτό της συνεδρίασης,
Δήμαρχος: «Να σκεφτώ τι έκαναν οι προηγούμενοι; Η προηγούμενη δημοτική αρχή, όχι η προπροηγούμενη, έκανε πεζοδρόμια από τον Βαθύλακο ως τον Ροδίτη, ενέταξε εκεί έργο 500.000 τόσες χιλιάδες ευρώ! Πεζοδρόμια!...Εμείς δεν κάνουμε πεζοδρόμια….»
Οι πολίτες ας κρίνουν…

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο δημαρχος ειναι οπως τον βολευει. αλλα το πρωι αλλα το βραδυ. τα δικα μας δικα μας και τα δικα σας παλι δικα μας

Ανώνυμος είπε...

Πέρσι όταν συζητιοτανε στο συμβούλιο ο προϋπολογισμός του 2021 ο Ελευθερίου έλεγε ότι θα εισπράξει ο δήμος Σερβίων από το Βελβεντό 500.000 ο Κακαφικας τον αμφισβήτησε έβαλε άλλο ποσό 300.000 και ο Ελευθερίου έλεγε ότι δεν ενδιαφέρονται να πάρει ο δήμος λεφτά. Όταν ο Κακαφικας του είπε οτι κάνει εικονικές εγγραφές εσόδων για να κάνει αναθέσεις ο Ελευθερίου τα έριξε στην οικονομική υπηρεσία! Είπε ότι η οικονομική υπηρεσία έβαλε όλους τους κωδικούς στα εξοδα και αυτός δεν είπε τίποτα! Η οικονομική υπηρεσία δηλαδή έβαλε έργα! όχι ο δήμαρχος όχι ο αντιδαρχος Ποντικης όχι η τεχνική υπηρεσία. Τελικά φέτος στον προϋπολογισμό έβαλε 300.000 όπως έλεγε πέρσυ ο Κακαφικας! Τελικά ο Ελευθερίου ποτε έλεγε ψέματα; Πέρσι η φέτος; Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω! εδω έκανε αναρτήσεις για τις παιδικές χαρές και τους βρεφικους σταθμούς που υπογράφηκαν από τον ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ! Και κάποιοι ακόμα λένε "κάνει έργα"! Γιατί ο κιτσαρας νομίζει ότι όλοι έχουμε πάθει αμνησία. Άντε ούτε δύο χρονακια να φύγει η δημοτική πολιτική ντροπή της Τριανδρίας Κίτσου ντακριστο αρχοντα

Ανώνυμος είπε...

Αγορά ακινήτων....στα σερβια.....κάποιοι θα ξεχρεωσουν οφειλές....αλήθεια τι να τα κάνει ο δήμος τα ακίνητα όταν αυτή η δημοτική αρχή ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Η συνεδρίαση για το ποια ακίνητα θέλουν να αγοράσουν να γίνει με ανοιχτές πόρτες.

Ανώνυμος είπε...

"Πεζοδρόμια!...Εμείς δεν κάνουμε πεζοδρόμια….» λέει ο Ελευθερίου! Και που είναι το κακό να γίνουν πεζοδρόμια και πεζόδρομοι; Να λοιπόν ποιοι είναι οι χωριάτες ! Άντε να δω τώρα τον απίθανο που μας γράφει ότι κάνουμε χωριάτικα σχόλια! Η πλάκα η μεγάλη είναι ότι ο φροντιστής κατηγορεί την προπροηγουμενη διοίκηση στην οποία όχι μονο μετειχε αλλά ήταν και πρόεδρος στο συμβουλιο! Τελικά Κίτσο όπως γράφει ο 16 25 ποτέ έλεγες ψέματα; Τότε η τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμος Σερβίων δεν λαμβάνει τίποτα από το Δήμο Βελβεντου. Είναι όπως λέμε εικονικά τα 300000 χιλιάρικα ο Δήμος Σερβίων επιστρέφει 21.000 χιλιάρικα στο Δήμο Βελβεντου.
Τέτοια ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ George κάλιστα μπορείς να πάρεις κάνα δυο τρία!!! Συμφωνείς???

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα 17.42...
Εχεις την εντύπωση ότι οι απόψεις σου, δεν είναι χωριατικες. Είναι χωριατικες, γιατί έχεις την εντύπωση ότι κάτι λες και όλοι σε χειροκρότημα. Λόγια του... Πεζοδρομίου και τίποτε περισσότερο. Να σου επαναλάβω ότι ο δήμαρχος ασκεί υποδειγματικη διοίκηση και αναγνωρίζετε από όλους. Η Δημοτική αρχή παράγει πρωτοποριακό έργο, με παρεμβάσεις παντού. Τα δημοτικά διαμερίσματα αλλάζουν όψη, η χαρά επιστρέφει στους κατοίκους, που ευγνωμονούν την δημοτική αρχή, που είναι πάντα δίπλα τους...

Ανώνυμος είπε...

Περιμένει το Λιβαδερό τα 500.000 ευρώ του Βελβεντού για να κάνει έργα. Η αγελάδα του Βελβεντού που αρμέγατε ληστρικά τόσα χρόνια κύριοι γύρισε σπίτι της. Γκέ γκε;;;

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει ο Δήμαρχος; Θα πάρει 300.000 ευρώ από Βελβεντό. Για ποιο λόγο θα τα πάρει; Για συμμετοχη του Βελβεντού στα χρέη που δημιούργησε ο ίδιος στα χρόνια που ήταν Προεδρος και οι δημαρχαιοι Κωνσταντόπουλος και Κοσματοπουλος από το 2011 ως το 2019.
Έξυπνο το κόλπο. Αλλά ξέρετε τι θα πάρει; «Τα τσακια με ν´ αρίδα» όπως λεν οι Βελβεντινοί.
Προς το παρόν θα επιστρέψει και 21.000 ευρώ στο Βελβεντό.

Ανώνυμος είπε...

Κλαπ κλαπ κλαπ άψογος όπως πάντα ο 18.56 συνεχίζει την μεγάλη παράδοση γελοτοποιων του τοπου

Το Προφίλ μας