Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Δημήτρης Βαβλιάρας: "Σήμερα ήταν μια μέρα νίκης κινηματική"... "Ζητήσατε την ψήφο για να μας υπηρετήσετε και όχι για να μας βρίζετε ακόμη και αν κάπου δεν έχουμε δίκιο. Και πληρώνεστε για αυτό, μην το ξεχνάτε! "

Σήμερα ήταν μια μέρα νίκης κινηματική. Μετά από έναν χρόνο προσπαθειών επιτέλους πάρθηκε η απόφαση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κατά του ΧΥΤΑΜ στα ΜΑΒΕ, δίπλα ακριβώς από τον Αλιάκμονα. Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος, μόνο αυτοί που δεν γίνονται. Δυστυχώς δεν είχα τον χρόνο μέσα στο συμβούλιο να μιλήσω αρκετά και να πω κάποια πράγματα που ήθελα, θα αναγκαστώ να τα πω πάλι από εδώ.
Κανένας κάτοικος δεν ξύπνησε κάποια μέρα και είπε να κάνω έναν αγώνα για ένα θέμα που το έβγαλε από το μυαλό του. Ο αγώνας μας κατά του ΧΥΤΑΜ ξεκίνησε μετά από συγκεκριμένες δηλώσεις εκλεγμένων που μίλησαν για την ανάγκη δημιουργίας ΧΥΤΑΜ και μετά από την δημιουργία επιτροπής από την Περιφέρεια για την μελέτη της περίπτωσης δημιουργίας ΧΥΤΑΜ. Τα έγγραφα και οι δημόσιες δηλώσεις
έχουν αναρτηθεί στη σελίδα του κινήματος εκατοντάδες φορές και βρίσκονται προς διάθεση όλων. Όσο και να μη θέλουν κάποιοι να δουν την αλήθεια ή να την διαστρεβλώσουν ας ανατρέξουν σε βίντεο που μιλάν οι ίδιοι για το θέμα. Δεν προσθέσαμε ποτέ ούτε μια λέξη παραπάνω από τα λεγόμενα τους ή τα γραπτά τους.
Είναι κρίμα εκλεγμένοι να κάνουν επίθεση σε πολίτες οι οποίοι αγωνιούν για τον τόπο τους. Θα ήταν προτιμότερο να είναι με τον κόσμο γιατί από τον κόσμο εκλέγονται. Δεν θα βάλουμε κόντρα στο ποιος αγαπάει τον τόπο του παραπάνω, αλλά οι πολίτες οφείλουν να αγωνιούν για τον τόπο τους και να εκφράζουν τις αγωνίες είτε με αγώνες είτε απευθείας στους επίσημα εκλεγμένους. Ζητήσατε την ψήφο για να μας υπηρετήσετε και όχι για να μας βρίζετε ακόμη και αν κάπου δεν έχουμε δίκιο. Και πληρώνεστε για αυτό, μην το ξεχνάτε!
Εγώ όπως και οι άλλοι άνθρωποι που ήμασταν στο κίνημα, ούτε για βουλευτές θέλουμε να βάλουμε, ούτε δήμαρχοι να γίνουμε, ούτε καν το κυλικείο της Νομαρχίας θέλουμε να διευθύνουμε. Έχουμε όμως κάθε δικαίωμα να μιλάμε, να ρωτάμε, να αγωνιζόμαστε όταν αυτό το κρίνουμε απαραίτητο.
Κρατάμε την νίκη του κινήματος σαν νίκη των ανθρώπων που κάθε μέρα παλεύουν να τα βγάλουν πέρα με χίλια δυο προβλήματα. Αφήνουμε πίσω κάθε μικρόψυχη επίθεση από οπουδήποτε κι αν προήρθε. Οι άνθρωποι όταν έχουμε έναν κοινό στόχο μπορούμε να τα καταφέρουμε.
ΥΓ Τα γραπτά όπως και τα προφορικά ( στη σημερινή εποχή ) δυστυχώς για κάποιους μένουν. Όπως μένει και η απουσία τους από τις αγωνίες και τις ανάγκες του κόσμου…
Venceremos

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να μην ξεχνάμε: Η «Εφ.Συν.» ρώτησε σχετικά τον δήμαρχο Σερβίων, που μας απάντησε ως εξής: «Δεν είμαστε αρνητικοί σε λύσεις που στηρίζουν την τοπική οικονομία. Περιμένω να λύσουν το πρόβλημα το υπουργείο και η περιφέρεια. Εφόσον επιλεγεί ο χώρος των ΜΑΒΕ, θα δούμε τις μελέτες. Ολα τ’ άλλα είναι λόγια του αέρα. Λέμε όχι στο «όχι σε όλα». Αν δεν είναι κατάλληλο το έργο, δεν θα συναινέσουμε. Αν μπορεί να το κάνει η ΔΙΑΔΥΜΑ, ας το κάνει. Το ποιος θα το κάνει έχει σχέση με το ποιος μπορεί και με ποια ανταποδοτικότητα. Σημασία έχει να υπάρχει το απόλυτο κέρδος για την τοπική κοινωνία. Εμείς δεν θα στηριχθούμε σε φήμες αλλά σε επιστημονικές μελέτες».

Ελευθερίου έπαιξες και εχασες

https://www.efsyn.gr/ellada/periballon/276106_i-teratogenesi-hytam-epikindynon-ylikon-stoiheionei-tin-kozani

Ανώνυμος είπε...

"Αφήνουμε πίσω κάθε μικρόψυχη επίθεση από οπουδήποτε κι αν προήρθε." Όχι αγαπητέ Δημήτρη οι υβριστές πρέπει να πληρώσουν για να βάλουν μυαλό. Αν τους αφήσετε πίσω θα συνεχίσουν να βρίζουν.

chalytzim@gmail.com είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη δυστυχώς υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι μικρή στην ψυχή και στο σώμα!!!Καλά έγραψε ένας φίλος προχθές μετράνε το μπόι τους στον ίσκιο.Με την κακία που έχουν μέσα τους δεν ξέρουν πόση ζημιά κάνουν στον τόπο!!!!

Το Προφίλ μας