Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

B. Kωνσταντόπουλος: “Όπως συνήθως, ο δήμαρχος, με ανάρτησή του, προσπαθεί να παραπληροφορήσει τους πολίτες”

Όπως συνήθως, ο δήμαρχος με ανάρτησή του, προσπαθεί να παραπληροφορήσει τους πολίτες και ταυτόχρονα να συκοφαντήσει την παράταξή μας.
Μέσα από τις αναρτήσεις αυτές είναι διάχυτη η αγωνία του για το πολιτικό του μέλλον και γι αυτό σπεκουλάρει σε βάρος της παράταξής μας, την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και αποκαλώντας την «μίζερη» αξιωματική αντιπολίτευση.
Είναι ολοφάνερο ότι την δική μας παράταξη φοβάται μόνο, γι αυτό και ασχολείται μαζί μας συνέχεια.
Γράφει στην τελευταία του ανάρτηση για την έγκριση του π-υ του 2022.
«''Κατάπιαν'' τη γλώσσα τους όσοι έλεγαν ότι δεν θα πάρει ο Δήμος μας ούτε ευρώ από την διάσπαση με το Βελβεντό μιας και ο Δήμος απορροφά κοντά στις 300.000 ευρώ "ζεστό" χρήμα.
Δυστυχώς για την "μίζερη" αξιωματική αντιπολίτευση ….»
Ο δήμαρχος γνωρίζει ότι η παράταξή μας ποτέ δεν είπε ότι δεν θα έρθουν χρήματα στον δήμο Σερβίων από τον διαχωρισμό του δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
Στην ψήφιση του προϋπολογισμού του 2021, διαφωνήσαμε με την εγγραφή του ποσού των 600.000 € που είχε προτείνει ο δήμαρχος, ακριβώς για τον λόγο ότι δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαχωρισμού, πράγμα που αποδείχτηκε από τα πράγματα ακριβές, αφού μόλις πρόσφατα αυτή ολοκληρώθηκε.
Αντί λοιπόν φέτος να ζητήσει συγνώμη από το δημοτικό συμβούλιο και τους πολίτες, γιατί στον προϋπολογισμό του 2021 προσπάθησε να τους εξαπατήσει εγγράφοντας ψεύτικο έσοδο 600.000 €, ζητάει και τα ρέστα από πάνω, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα λέγοντας ότι «Κατάπιαν τη γλώσσα τους όσοι έλεγαν ότι δεν θα πάρει ο Δήμος μας ούτε ευρώ από την διάσπαση».
Ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι; Να βγει να τους κατονομάσει.
Πάντως κανείς από την παράταξή μας δεν είπε τέτοιο πράγμα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως και γιατί τα 600 έγιναν 300; Αφού ήθελαν νε εγγράψουν αρχικά 600 γιατί δεχτηκαν τελικά 300; Διότι εδώ φάινεται ότι κερδίζουν δήθεν 300.000 ευρώ, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ουσιαστικά χάνουν 300.000. Πως έγινε ένας τέτοιος συμβιβασμός να πάρουν τελικά τα Σέρβια 300.000 λιγότερα από αυτά που ευελπιστούσαν αρχικά να πάρουν;

Ανώνυμος είπε...

Ο αρνητισμός του δημάρχου θα μείνει στην ιστορία. Δε νομίζω να υπάρχει άλλη αρχή, που ότι και να γίνει, αυτό που τονίζει είναι τι ΔΕΝ κάνουν οι άλλοι! Πολιτική με την αρνητική στάση στην αντιπολίτευση. Πόσο κρίμα, στηρίζεται στην αρνητική πόλωση και στον διχασμό του κόσμου, από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να πολιτευτεί. Πολλοί το κατάλαβαν και απομακρύνονται από αυτό, άλλοι επιμένουν και συνεχίζουν την διχαστική του τακτική. Κρίμα και πάλι κρίμα. Ζούμε σε πολύ μικρό τόπο για να χωρέσει τόσο διχασμό.

Ανώνυμος είπε...

Βαρέθηκα

Ανώνυμος είπε...

Αυτή θα είναι και η κληρονομιά του Ελευθερίου στον τόπο ένας λόγος διχαστικός και οι συνεχείς κατηγορίες προς την αντιπολίτευση.

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο προς την αντιπολίτευση. Και πολίτες έχουν ακούσει συκοφαντίες και εργαζόμενοι του δήμου και δημοσιογράφοι. Όποιος έχει άποψη και χρησιμοποιεί την γλώσσα μόνο για την χρήση που έχει κανονικά

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν αναγνωρίζεται το έργο του δημάρχου, που φέρνει την ανάπτυξη και την πρόοδο στον τόπο. Μόνο φλυαριες λέτε. Σταματειστε να ασχολείστε με τον Δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

12:32 αν είσαι φίλος του Δημάρχου να παρακαλάς να ΜΗΝ σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί του. Γιατί αν σταματήσουμε ο Δήμαρχος θα είναι παρελθόν. Σκέψου το...

Ανώνυμος είπε...

Ωχ μην τους βάζεις δύσκολα 13:34. Αυτά ειναι ψιλά γράμματα γι' αυτούς. Ακου να σκεφτούν, με τί;

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας