Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ στην Κοινωφελή Επιχείρηση για τα ΤΕΒΑ-Έρχονται νέοι έλεγχοι-Σχεδόν βέβαιη η παρέμβαση εισαγγελέα

από το Kozanimedia.gr
Στα χέρια της διοίκησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης βρίσκεται πλέον το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε για να ερευνηθούν τυχόν υπηρεσιακές ευθύνες στην περίφημη, πλέον, υπόθεση διανομής των προϊόντων ΤΕΒΑ σε δικαιούχους (δείτε εδώ).
Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Γρηγόρης Τζουμερκιώτης αρνήθηκε ευγενικά, σήμερα, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το σημαντικό αυτό θέμα, αρκούμενος να σημειώσει πως θα υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο χρονικό
διάστημα, όπως ακριβώς προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.
Ωστόσο, πληροφορίες του Kozanimedia από το δημαρχείο Κοζάνης κάνουν λόγο για μια «πολύ σοβαρή υπόθεση», η οποία θεωρείται βέβαιο πως θα προκαλέσει και την εισαγγελική παρέμβαση,εκτός και πέρα από το «κομμάτι» των όποιων διοικητικών ή υπηρεσιακών ευθυνών.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να διεξάγονται,το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, και νέοι έλεγχοι, ακόμη και από ειδικό κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Να θυμίσουμε πως στην όλη υπόθεση εμπλέκονται άμεσα και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίες και έχουν την ευθύνη ελέγχου της διαδικασίας διανομής ΤΕΒΑ στους Δήμους, με το πρόστιμο που θα επιβληθεί να ανέρχεται ακόμη και στις 350000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας