Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Σκληρή κόντρα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Νίκου Μπουκουβάλα με την επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ρίτσα Σπυρίδου – Εκφράσεις όπως: “Είστε με τα καλά σας;”, “Ήρθατε πάλι φορτωμένη;”, “Άντε από ‘κει πέρα”, “Εγώ όταν δεν είμαι στα καλά μου γίνομαι ίσα με εσάς”, ειπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση (Βίντεο)

Από το Kozan.gr
Με εκφράσεις όπως: “Είστε με τα καλά σας;”, “Ήρθατε πάλι φορτωμένη;”, “Άντε από ‘κει πέρα”, “Εγώ όταν δεν είμαι στα καλά μου γίνομαι ίσα με εσάς”, συνοδεύτηκε η σκληρή κόντρα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Νίκου Μπουκουβάλα με την επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ρίτσα Σπυρίδου, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή τη συζήτηση για την πρόσφατη επίσκεψη Τσίπρα στα Σέρβια.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το live-avles.tv

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος μίλησε προσβλητικά – απότομα σε τρία άτομα του συμβουλίου και βλέπω τα σχόλια και απορώ πόσο πολλά πρόβατα έτοιμα να μαντρωθούν υπάρχουν . Ο πρόεδρος απευθύνεται απαξιώθηκα προσβλητικά σε εκλεγμένα άτομα !

Ανώνυμος είπε...

Πού κρυβόταν αυτό το μπουμπούκι ο πρόεδρος τόσο καιρό;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι περήφανος που δεν ψήφισα τον συνδυασμό "γέφυρα στο μέλλον".

Ανώνυμος είπε...

Έχετε ξεφύγει. Βρε Νικόλα αχ αχ αχ. Χρήστο μάζεψε τα τσακαλακια.Ρε dakristo νταις χειρότερος από τον φοτωγραφο είσαι. Άρε Σερβιωτες. Φάτε τους στην μάπα για τα επόμενα χρόνια. Σας εφτεγαι ο Μπιλης.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι.πολύ ανάγωγος ο Πρόεδρος.Προσβάλει συνεχώς .Δεν έχει ποτε επειχήρημα ,μόνο προσβολές προσβολές προσβολές.Κομπλεξική συμπεριφορά.

Ανώνυμος είπε...

Η ανικανότητα του Προέδρου είναι ολοφάνερη για αυτο έχει την ανάγκη να κατηγορει τους πάντες ΚΡΙΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ντρέπομαι που σας ψήφισα.Τωρα όμως γνωρίζουμε και τους άλλους που έχουν δυνατό και λογικό-δίκαιο λόγο.. Είστε και επιστήμονες.Δεν σέβεστε τίποτα.Σωστά επιμαίνει η Σπυρίδου για το θεσμό.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος να του βάλει χαλινάρια.Καποιος να του πει να αφήνει να μιλάν οι σοβαροί άνθρωποι μπας και πάρει μαθήματα και ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Θέλει βούρδουλα. Λυπαμαι την αντιπολίτευση.Οσο και να προσπαθήσουν,όσο και να είναι αξιοπρεπεις πως να συνεχίσουν με έναν Πρόεδρο που συνεχώς κατηγορει με τρόπο απαξιωτικό.

Ανώνυμος είπε...

Μ'αυτή την Δημοτική Αρχή θα πατώσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Αντιμετωπίζουν ως λαφυρο την εκλογή τους.Αλαζονεία. Υποτιμάν ανθρώπους σοβαρούς.Ξεχνανε όμως πόσο δυνατες προσωπικότητες είναι οι απέναντι τους. Ας συμαζευτούν μόνοι τους αλλιως είμαστε και εμεις που τους ψηφίσαμε.

Ανώνυμος είπε...

η αντιπολιτευση θέλει σταυρακι

Ανώνυμος είπε...

Ναι,Να μην αλλάξει ποτε τίποτα. Αυτός και οι άλλοι που τον μοιάζουν τον βγάλαν τον Ελευθερίου.Μακριά Μια χαρά ξεμπερδέψαμε απο αυτους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι παθαμε ο προεδρακος μας βγηκε μαγκακι.Σηκωθηκαν οι φτερνες και χτυπουν το σβερκο.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ένα τίποτα αυτό είμαι.

Ανώνυμος είπε...

Etsi Niko dinata kai rixe kai kamia apoboli giati monon etsi katalabenoun. auti erxonte apo tin kozani gia na dimiourgisoun entiposeis.Asxolounte monon me pragmata xoris endiaferon gia ton dimo. giati den tous endiaferi etsi kai alios stin kozani menoun kai ta ...toy ipostirizoun kiolas.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε Μπουκουβάλα που θα γινόμασταν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα άμα δεν γινόταν το συμβούλιο, επειδή ο κωλοτουμπας λαοπλανος Αλέξης που έχει ρεζιλευτεί ως ο πλέον ψεύτης των εποχών ..... Ρεζιλι γίνεται το συμβούλιο που δέχτηκε αυτόν που όντας πρωθυπουργός αγνόησε την δημαρχιακή έδρα και τώρα τον έφερες .... ως τι Κοκκινοσκουφίτσα ή Λύκο ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ,ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ,ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ.....ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Του Νταή του Αντιδημάρχου σε λίγο καιρό θα του φύγει όλο το νταηλίκι, νάστε σίγουροι γι'αυτό,έχει προσβάλει κάποιον συνδημότη μας που από ότι ακούω περιμένει την κατάλληλη στιγμή.Να περιμένουμε όλοι και ειδικά ο νταής Αντιδήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι μέλος της γέφυρας. Από τους πρώτους μάλιστα.τωρα αναρωτιέμαι και λέω. Εμείς οι επιστήμονες βγάλαμε αυτούς τους ανάξιος ανθρώπους να μας διοικησουν. Ντρέπομαι. Αυτά τα που γίνονται τα είδε ο Λάμπης ο Πολ και Θοδωρής.

Ανώνυμος είπε...

Του άντρα του πολλαβαρύ μην του μιλάτε το πρωί.

Ανώνυμος είπε...

Επιπεδο κάτω του μηδενός από όλους.

Ανώνυμος είπε...

Μπουκουβαλα απο ουσια τιποτα. Μονο ασυστολη παρλα. Κουραστικος

Ανώνυμος είπε...

Αftoi eimaste oi serviotes kai aftous axizoume!!!!!

Το Προφίλ μας