Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Ο Τσίπρας ξέχασε τους «αμερικάνους φίλους» και θυμήθηκε ξανά τους «φονιάδες των λαών» ... (ιδεολογία κατά το δοκούν!)

από το prootagon.gr
Ο Τσίπρας ξέχασε τους «αμερικάνους φίλους» και θυμήθηκε ξανά τους «φονιάδες των λαών»
O πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε με «αγωνιστική περιβολή» στην πορεία για το Πολυτεχνείο πλαισιωμένος από άλλους πρώην υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Είχε προαναγγείλει την παρουσία του στην πορεία με ανάρτηση στο Facebook με την οποία καλούσε του πολίτες σε αντίσταση «κατά της οπισθοδρόμησης και όσων έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ήταν επικεφαλής του μπλοκ του κόμματός του στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Το «παρών» έδωσαν πολλά στελέχη του κόμματος, ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η Ρένα Δούρου, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Παππάς, ο Δημήτρης Βίτσας, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. 


O ίδιος ο πρώην Πρωθυπουργός είχε προαναγγείλει την παρουσία του στην πορεία με ανάρτηση στο Facebook με την οποία καλούσε του πολίτες σε αντίσταση «κατά της οπισθοδρόμησης και όσων έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πήγε όμως μέχρι την Αμερικάνικη Πρεσβεία έστριψε στο ξενοδοχείο μεγάλη Βρετάνια για να διαμαρτυρηθεί για το Brexit με ένα ουισκάκι και ένα πουράκι τσιγάρο. Ποιος τραβά σου λέει την ανηφόρα για τους Αμερικάνους? Άσε που φοβόταν μην τον αναγνωρίσει κανένας φύλακας της Αμερικανικής Πρεσβείας και τον καλούσε μέσα και μετά ξέρεις τι μπάτσες θα έτρωγε θα του αναβιώνανε ο πολυτεχνείο να έχει να το θυμάται. Αλέξη Πρωθυπουργέ της Καρδιάς μας του χρόνου εκεί γύρο από την Μεγάλη Βρετάνια είναι με ταβέρνα που λέγετε Viva Germany δεν πάς προς τα εκεί να διαμαρτυρηθείς στην Μέρκελ για τα μνημόνια?

Το Προφίλ μας