Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ρίτσα Σπυρίδου: "η Στάση Σερβίων ουδέποτε έκανε συζήτηση μετεκλογικά με τη Δημοτική αρχή προκειμένου να υπάρξει συνεργασία σε επίπεδο θέσεων ευθύνης. Παρακαλούμε το Δήμαρχο Σερβίων να είναι συγκεκριμένος... να διορθώσει την απάντησή του"!

Η Δημοτική Παράταξη του Δήμου Σερβίων "ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ" , ουδέποτε έκανε
συζήτηση μετεκλογικά με τη Δημοτική αρχή, προκειμένου να υπάρξει συνεργασία, σε επίπεδο θέσεων ευθύνης.
Η διευκρίνηση εκ μέρους μας θεωρείται αναγκαία, αφού απαντάει στη στάση  της Παράταξής μας, να πορεύεται καθαρά  και πάντως όχι καιροσκοπικά.

Η μόνη συνάντηση που μας ζητήθηκε και έγινε  με τη Δημοτική αρχή ήταν στις 31 -8-19 στη Νεράιδα.
Ο Δήμαρχος, ενώπιον όλων των εκλεγμένων και των δύο Παρατάξεων,έκανε πρόσκληση για  αγαστή συνεργασία  την οποία  και παρέχουμε.

Παρακαλούμε το Δήμαρχο Σερβίων , να είναι συγκεκριμένος όταν ερωτάται σχετικά και σε κάθε περίπτωση να διορθώσει την απάντησή του στην  τηλεόραση του TOP και τη δημοσιογράφο Ρίτα Τσιούρα.
Ευχαριστούμε θερμά.
"ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ" Δημοτική Παράταξη Δήμου Σερβίων

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΕΡΟΛΟΓΕΙ. ΟΥΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΒΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΛΕΕΙ ΛΕΕΙ ΛΕΙΕ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΘΕΤΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΕΝΟ ΚΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΛΦΑ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Σταράτη θέση.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να είχε κάνει τα μισά έργα από τις εμφανίσεις στα κανάλια. Πήραν τα μυαλά του αέρα.

Ανώνυμος είπε...

Τα προβλήματα του Δήμου δεν είναι μαθηματικά στον πίνακα.Κρίμα δεν έχει την ικανότητα ούτε αυτός αλλά ούτε και οι συνεργάτες του.Μία χαμένη ακόμη 4ετία.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ 5.19;ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Στη συνάντηση αυτή που λέτε ότι έγινε ζητήσατε 2 αντιδημάρχους από τον συνδυασμό μας όπως και το Νομικό κομμάτι δυο Δήμου. Επιπλέον επιτεθήκατε για ρατσιστική στάση του συνδυασμού Γέφυρα στο Μέλλον προς τον Συνδυασμό σας, και φυσικά όταν σαν ενημερώσανε ότι οι Σερβιώτες προπολεμικά εκλέξανε Πρόεδρο κοινότητας τον αείμνηστο Καζακίδη τότε σιωπήσατε …

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος συνηθίζει να μην απαντάει και να μην διορθώνει ΄΄κακώς λεγόμενα΄΄ του..

Ανώνυμος είπε...

Με την παράταξη της Σπυρίδου καμία συμφωνία.Το είπε και ο Δήμαρχος στο Δημοτικό συμβούλιο και μαλιστα είπε προς τιμή της Κυρίας Σπυρίδου δεν ζητήθηκε τίποτα...Δεν μας είπε όμως γιατί δεν πρότεινε ο ίδιος... Μαλλον εσυ μιλας για την μείζονα αντιπολίτευση και οχι για τηνΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ

Το Προφίλ μας