Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σερβίων: Αποτελέσματα αγώνων παίδων - κορασίδων

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι ομάδες μας
Μετά την χθεσινή νίκη της ανδρικής μας ομάδας στην Άνω Κώμη επί της Ελίμειας, σήμερα ήρθαν δύο νίκες, αυτή την φορά από τα αγωνιστικά τμήματα μας. 
Οι παίδες μας, που αγωνίστηκαν στην Πτολεμαΐδα, με την ομάδα του Α.Σ. Φοίνικα Πτολεμαΐδας, κέρδισαν με σκορ 41-73. Έτσι οι παίδες μας πρόσθεσαν ακόμα μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό τους και παρέμειναν στην τρίτη θέση του ομίλου. Η " έκπληξη" ήρθε αργά το μεσημέρι από τις κορασίδες μας, που νίκησαν, έστω και με δυσκολία, την ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης με σκορ 57-52. Να υπενθυμίσουμε ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Κοζάνη ο Ηρακλής είχε κερδίσει με σκορ 63-34. 
Οι κορασίδες μας ξεκίνησαν τον αγώνα δυνατά και γρήγορα πήραν μια διαφορά η οποία σταθεροποιήθηκε κοντά στους 10 πόντους και παρέμεινε εκεί μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Η εικόνα των ομάδων αντιστράφηκε στο 3ο δεκάλεπτο, ο Ηρακλής πίεσε όλες τις μπάλες και η διαφορά μειώθηκε στους 3 πόντους. Στο 4ο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά, ο Ηρακλής κατάφερε να περάσει για λίγο μπροστά στο σκορ, αλλά δύο καλές επιθέσεις της ομάδας μας, που κατέληξαν σε δύο εύστοχα σουτ τριών πόντων, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ μας και κάπως έτσι ήρθε τελικά η νίκη. 


ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΙΣ ΟΜΆΔΕΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας