Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Ν. Κοζάνης για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: «Στο νομό Κοζάνης δεν υπάρχει ζήτημα εσωστρέφειας»

της Βάσως Σάφη από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Με συνέδρους και από το Νομό Κοζάνης θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου το έκτακτο συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., μετά από απόφαση της προέδρου Φώφης Γεννηματά. Η απόφαση της ηγεσίας του κόμματος για έκτακτο συνέδριο και το κλίμα εσωστρέφειας που επικρατεί καλείται να ανατραπεί, πανελλαδικά, ωστόσο τα τοπικά στελέχη του κόμματος επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται να τεθεί θέμα ηγεσίας. 
 Μιλώντας στον «Π» ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, στην Κοζάνη, Δημήτρης Καγκελάρης, επεσήμανε, αρχικά, πως το συνέδριο δεν θεωρείται ότι είναι έκτακτο, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, έπρεπε να γίνει έξι μήνες πριν, αλλά μετά από απόφαση της προέδρου γίνεται τώρα. Αναφορικά με το εάν και κατά πόσο το συνέδριο θα θέσει θέμα ηγεσίας, ο ίδιος απάντησε πως δεν εκτιμά πως
θα γίνει κάτι τέτοιο, καθώς αυτό δεν τέθηκε την επομένη των εκλογών και προσθέτοντας πως «σήμερα δεν υπάρχει θέμα ηγεσίας».
Προσέθεσε, δε, πως «το ΚΙΝΑΛ είναι αλληλένδετα συνδεδεμένο με το ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να αλλάξει κάτι και στο ΚΙΝΑΛ για να αλλάξει και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Για το κλίμα εσωστρέφειας που έχει δημιουργηθεί εσωκομματικά, ο κ. Καγκελάρης απάντησε πως «σίγουρα το κλίμα δεν είναι όσο καλό θα έπρεπε, για αυτό όμως γίνεται το συνέδριο, για να βγούμε από τις όποιες δύσκολες καταστάσεις».
 Παρόλα αυτά, σημείωσε πως στο Νομό Κοζάνης δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα και αυτό αποδείχθηκε και στις βουλευτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές, μιας και το ΚΙΝΑΛ βγήκε ενισχυμένο με αυξημένα τα ποσοστά του. 
Επίσης, ο κ. Καγκελάρης απάντησε πως δεν εκτιμά πως δρομολογούνται εξελίξεις στο ΚΙΑΝΛ, λέγοντας πως πριν από λίγο καιρό ψήφισαν για πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, με το κίνημα να προχωράει μπροστά. Να σημειωθεί, τέλος, πως στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο νομός Κοζάνης θα εκπροσωπηθεί από τους συνέδρους του περυσινού συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ αλλά και τους συνέδρους του ’15 του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας