Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου για τις αντιδράσεις κατά των προσφύγων: «Οι ντενεκέδες βαράνε αλλά μέσα δεν έχουν τίποτα, και άρα το μόνο που κάνουν είναι να φωνασκούν»

«Δεν υπάρχει πιθανότητα μια περιοχή που ήταν προσφυγική να μην μπορεί είναι ανεκτική απέναντι σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας τώρα» σημείωσε ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά» σχετικά με την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχείο της περιοχής χαρακτηρίζοντας όσους «φωνασκούν» εναντίον των προσφύγων «ντενεκέδες».
Ο ίδιος σημείωσε πως οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι, ότι πρέπει να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και στους ανθρώπους των νησιών και «αντί να δημιουργούμε προβλήματα να τα λύνουμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για εγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή των Σερβίων ωστόσο δεν έχει γίνει
γνωστό πότε θα γίνει η εγκατάσταση. «Ο δήμαρχος δεν θα μπορούσε με τίποτα να αντιδράσει ή να βγάλει τον κόσμο στα κάγκελα γιατί πολύ απλά τα προβλήματα δεν λύνονται με τις φωνές αλλά με το μυαλό».

Όσο για αυτούς που αντιδρούν στην εγκατάσταση προσφύγων σε διάφορες περιοχές φωνασκώντας τους χαρακτήρισε «ντενεκέδες», καθώς όπως είπε «οι ντενεκέδες βαράνε αλλά μέσα δεν έχουν τίποτα, και άρα το μόνο που κάνουν είναι να φωνασκούν».
«Πρέπει να υπάρχουν οι δυνάμεις που σκέφτονται λογικά και αλληλέγγυα, αν υπάρχει αλληλεγγύη δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα».
Πηγή: stokokkino.gr

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνος σου αποφασίζεις Ελευθερίου;Για το σπίτι σου έχεις το δικαίωμα να αποφασίζεις αλλά σε ότι αφορά τον Δήμο η απόφαση ανήκει σε όλους.Ασε λοιπόν τις εντυπώσεις και κοίταξε την ουσία.

IBAN είπε...

Ποιους δικούς τους έρχονται να συναντήσουν αυτοί στην Ελλάδα;
Μάλλον ατυχής η σύγκριση. Αυτό δείχνει το μπέρδεμα που υπάρχει συγκρίνοντας το τότε με το τώρα. Άλλες οι καταστάσεις τότε άλλες τώρα καμία σχέση. Δεν είναι πολιτικοί πρόσφυγες αυτοί. Πρόσφυγας είσαι μέχρι να φτάσεις στην πρώτη ασφαλή χώρα (Τουρκία) αν φύγεις με τη θέλησή σου από την πρώτη ασφαλή χώρα δεν είσαι ποια πρόσφυγας αλλά οικονομικός μετανάστης. Ψάχνουν για ένα καλύτερο αύριο όπως όλοι μας. Ο τρόπος που τους είπαν ότι θα το πετύχουν είναι λάθος και εις βάρος των γηγενών. Αν η Ελλάδα είναι πράγματι παράδεισος και ζητάν όλοι να έρθουν εδώ τότε να προσπαθήσουμε να κάνουμε Ελλάδα όλη τη Γη.

Κάτοικος Νεράιδας είπε...

Δήμαρχε ας αφήσουμε τα λόγια και ας απαντήσουμε στην πράξη στο αναπάντητο «γιατί». Σίγουρα μπορείς να φιλοξενήσεις στο σπίτι σου τουλάχιστον 4 ταλαιπωρημένους πρόσφυγες από αυτούς τους 20χρονους που έρχονται με τα φουσκωτά. Κάνε λοιπόν το χρέος σου και δώσε το καλό παράδειγμα στους δημότες σου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ.

Ετερος Κάτοικος Νεράιδας είπε...

Μόνος έμεινες, ο έτερος αντιδρών έλαβε το κέτεριγκ και ξαφνικά τους αγάπησε
Περίμενε θα πάρεις και εσύ κάτι

Ανώνυμος είπε...

γιατι σου ζητησε κανεις να παρεις εσυ καποιον σπιτι σου; οταν αρχισουν να ψωνιζουν απο τα μαγαζια ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΕ ΕΕ ΠΟΥ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

εσυ μην πουλησεις

Ανώνυμος είπε...

Αλλα αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα. Τι σχέση έχει ο θειός του που ήταν ελληνικής ιθαγένειας και είχε συγγενείς στα Σέρβια με τους πρόσφυγες που ερχονται;

Ανώνυμος είπε...

Ότι σχέση έχει ο μπάρμπα Γιάννης με το Περιφερειακό Συμβούλιο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Όταν μιλάς για τετοια θέματα δήμαρχε δεν θα μιλάς ως δήμαρχος αλλα θα λες ότι ειναι προσωπικές απόψεις. Δεν υπάρχει απόφαση δημοτικού συμβουλίου ούτε εκφράζεις τους δημότες. Γκε γκε;

Ανώνυμος είπε...

Συγκρινετε τους Ελληνες προσφυγες με αυτους τους λαθροεισβολεις,πατε καλα βρε; Αντε και ηρθαν εγκατασταθηκαν μετα τι γινεται; ως ποτε θα τους συντηρουμε; να ενταχθουν λενε στην κοινωνια πως θα ενταχθουνε; θα τους διρισετε στο δημοσιο η θα δουλευουν στα χωραφια και τα εργοστασια των Σερβιων;(εδω γελαμε) τι θα τους κανετε βρε για να μας εξηγησει ενας νοημων απο τους εμπλεκομενους που δηθεν ασχολουνται με τα κοινα,περιμενω απαντηση.σημ. Οχι απο το σαιτ δεν με ενδιαφερει η αποψη του αι-βρες

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΣΤΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι Η Δημοκρατία σας ? Αποφασίζουμε και διατάζουμε ? Γιατί Δήμαρχε δεν ρωτάς τους πολίτες? Γιατί στερείς από τους πολίτες της πόλη να αποφασίσου οι ίδιοι για το τι θα κάνεις εσύ και οι απόψεις σου. Όταν παρακάμπτονται οι πολίτες αυτό λέγετε Φασισμός και φυσικά το δικό σου αποφασίζομε και διατάζουμε μας γυρίζει πίσω στην χούντα του Φασίστα Παπαδόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

Οκωστακης ο δήμου τι έχει να πει για ολα αυτα. Συμφωνείς πρόεδρε της κοινωφελούς; Ετσι για να θυμηθούμε και τι ελεγες.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μάθε ορθογραφια πρώτα δολοφονε της γλώσσας που θες να αποκαλείς ανθρώπους σαν εμπρευματα

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η θεωρία δημαρχε!εσείς είστε οι "καλοί"κ εμείς οι άμυαλοι τενεκέδες π δεν θέλουμε τους προσφυγες..δεν αγαπάμε τον πλησίον μας.Οταν όμως η πράξη βγει στην επιφάνεια τότε δεν θα ξέρουμε σε ποια τρύπα να κρυφτουμε..όταν δεν θα μπορούμε να κυκλοφορισουμε και θα φοβομαστε για τα παιδιά μας τότε θέλω να σας δω.Λαος που ζει στο 1800 μόνο παρακμή μπορεί να φέρει.

Ανώνυμος είπε...

Οι επιστήμονες Αντιδήμαρχοι τί λένε για το θέμα;Οι τενεκέδες βγάζουν τουλάχιστον ήχο,οι γλάστρες μούγγα.

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε σεβομαι τις αποψεις σου και δεν σε κρινω αλλα δωσε το δικαιωμα και στους πολιτες να εχουν την αποψη τους και ασε τους χαρακτηρισμους γιατι το παιζεις και δημοκρατης δηλαδη οποιος διαφωνει με σενα ειναι τενεκες;;; με την φορα που πηρες στα λεγομενα σου θεμα χρονου ειναι να ξεχασουμε τα σλογκαν του γιατρου και να ασχολουμαστε με τα δικα σου .....

Ανώνυμος είπε...

Ντενεκεδες όσοι διαφωνούν σύμφωνα με την δημαρχαρα. Κατι μας θυμίζει αυτο. Κατι απο γιατρό τον αληστου μνήμης κοσματοπουλο. Οι σοσιαλιστές δημοκράτες φίλοι του καθηγητή τι έχουν να πούνε; Παλι μουνγκα;

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, άντε και στα δικά μας.

https://www.facebook.com/173086936068423/videos/1360703494097676/?t=121

Ανώνυμος είπε...

Όταν αρχίσουν να κλέβουν και να βιάζουν,

εσύ μην διαμαρτηρηθείς.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, βάζω στοίχημα ότι οι τενεκέδες που σε ψήφισαν, χτυπάνε τώρα το κεφάλι τους. Είσαι ότι χειρότερο πέρασε από το δημαρχείο.

Ανώνυμος είπε...

Κοσματόπουλε γύρνα πίσω.Τις μακακίες τις έλεγες πιό χαριτωμένα.

Ανώνυμος είπε...

Oι Ελληνες πολίτες ωφελήθηκαν οικονομικά από την προσφυγική κρίση λόγω της αύξησης του ΑΕΠ που προέκυψε από την εισροή κεφαλαίων από το εξωτερικό. Ακούγεται απάνθρωπο και παράλογο στον σκληρά παράλογο κόσμο που ζούμε. Είναι όμως γεγονός.
Το ερώτημα αυτό το ακούω από φίλους και γνωστούς, άλλοτε καλόβουλα ως απορία και άλλοτε κακόβουλα ως ξενοφοβική δήλωση. Η απλή και ξεκάθαρη απάντηση είναι ότι οι Ελληνες πολίτες δεν πλήρωσαν τίποτα για τους πρόσφυγες.

Στην πραγματικότητα, οι Ελληνες πολίτες ωφελήθηκαν οικονομικά από την προσφυγική κρίση λόγω της αύξησης του ΑΕΠ που προέκυψε από την εισροή κεφαλαίων από το εξωτερικό.

Ακούγεται απάνθρωπο και παράλογο στον σκληρά παράλογο κόσμο που ζούμε. Είναι όμως γεγονός. Τα επίσημα στοιχεία της Ε.Ε. που δείχνουν τα συνολικά ποσά που τοποθετήθηκαν για την αρωγή των προσφύγων στην Ελλάδα είναι δημοσίως διαθέσιμα στη σχετική επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ε.

Από αυτά προκύπτει ότι τα δύο βασικά Ταμεία της Ε.Ε. που παρέχουν πόρους για το προσφυγικό, το Ταμείο για το Ασυλο, τη Μετανάστευση και την Ενσωμάτωση (AMIF) και το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF), παρείχαν για την αρωγή των προσφύγων στην Ελλάδα 816,4 εκατ. € από το 2015 μέχρι σήμερα.

Στο ποσό αυτό θα πρέπει να προσθέσουμε και άλλα 613,5 εκατ. € που αναφέρονται στο πρόγραμμα βοήθειας εθνικού επιπέδου (με πόρους της Ε.Ε.) της περιόδου 2014 – 2020. Στην αρχική περίοδο (2015 – 2017) της άφιξης των προσφύγων στην πλειονότητά τους αυτά τα χρήματα απορροφήθηκαν σε έργα κατασκευής υποδομών (π.χ. καταυλισμοί), σε υλικά και είδη πρώτης ανάγκης, σε μεταφορές από τα νησιά, σε μισθούς προσωπικού, στην περίθαλψη (π.χ. τροφοδοσία).

Στο επόμενο διάστημα, από το 2017 και μέχρι σήμερα, η ελληνική οικονομία ωφελείται από τα ποσά του προσφυγικού μέσω της αύξησης της απασχόλησης (π.χ. μισθοδοσία προσωπικού που ασχολείται σε δομές φιλοξενίας, σε ΜΚΟ, σε διεθνείς οργανισμούς κ.λπ.), μέσω της αύξησης της κατανάλωσης (π.χ. «κουπόνια» ή πιστωτικές κάρτες που έχουν οι πρόσφυγες και ψωνίζουν είδη πρώτης ανάγκης) και μέσω των ενοικίων σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία. Υπάρχουν περιοχές της χώρας, όπως τα Γρεβενά και το Κιλκίς, όπου η αύξηση του τοπικού ΑΕΠ είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγω της παρουσίας προσφύγων.

Η εθνική συμμετοχή στις δράσεις αρωγής των προσφύγων μέσω των Ταμείων AMIF και ISF κυμαίνεται μεσοσταθμικά στο 10%. Το ποσό αυτό, ως έξοδο, υπολείπεται πάρα πολύ του οφέλους που η προερχόμενη από το προσφυγικό άνοδος των ΑΕΠ προκαλεί. Αυτή είναι η χυδαία λογιστική πραγματικότητα. Το αν τελικά το «όφελος» αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει και τα επόμενα χρόνια δεν εξαρτάται από τους πρόσφυγες αλλά από το πόσο γρήγορα θα παρέχει η Ελλάδα τους μηχανισμούς ένταξής τους στο εργατικό δυναμικό της χώρας (π.χ. δομές εκμάθησης ελληνικών, απρόσκοπτη φοίτηση των προσφυγόπουλων στα σχολεία).

Οπως έχουν δείξει όλες οι σχετικές μελέτες τόσο για τον ευρωπαϊκό Βορρά όσο και τον ευρωπαϊκό Νότο, οι μετανάστες και πρόσφυγες δεν «παίρνουν τις δουλειές των ντόπιων» αλλά δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας ή καταλαμβάνουν θέσεις που οι ντόπιοι δεν αξιοποιούν.

Παρ’ όλο που τα παραπάνω στοιχεία είναι συντριπτικά ως προς την απάντηση στο ερώτημα του «πόσο στοίχισαν/στοιχίζουν στον Ελληνα οι πρόσφυγες», θεωρώ ότι η ίδια η ερώτηση είναι βαθιά λάθος. Οι ανθρώπινες ζωές που σώζονται στο Αιγαίο ή στον Εβρο δεν μετριούνται με οικονομικούς δείκτες κόστους – οφέλους. Οσες κοινωνίες αποδέχτηκαν τέτοιες λογικές, σύντομα βρέθηκαν να μετρούν οικονομικά και το κόστος των ντόπιων «απόκληρων»: των αστέγων, των Ρομά, των αναπήρων, των υπέργηρων, των όποιων «διαφορετικών». Η συνέχεια είναι γνωστή…

Ανώνυμος είπε...

Ποιον συντηρείς εσύ;

Ανώνυμος είπε...

Και την γυναικα σου αν βγαλεις στο πεζοδρομιο θα αυξησεις το οικογενειακο σου εισοδημα γιατι δεν το κανεις;;;;;; όλα στο βωμο του χρηματος!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απογοητεύομαι πρώτον από τον τρόπο ομιλίας του Δήμαρχου. Δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζει τενεκέδες έναν αριθμό ανθρώπων που εκφράζουν μεν κάποια αντίρρηση στο θέμα των προσφύγων, είναι όμως πολίτες του Δήμου που διοικεί.Η εικόνα είναι τραγική. Επίσης, δεν είναι όλοι ρατσιστές. Σε δέκα είκοσι χρόνια θα είμαστε μειονότητα στον τόπο μας!βέβαια αυτό είναι γνωστό... Αλλά η τσέπη να είναι γεμάτη και για το μέλλον ποιος νοιάζεται... Επίσης, σαφώς οι πρόσφυγες χρειάζονται στήριξη. Απλά θεωρώ πως δεν είναι αυτός ο κατάλληλος τρόπος.

Ανώνυμος είπε...

Απογοητεύομαι πρώτον από τον τρόπο ομιλίας του Δήμαρχου. Δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζει τενεκέδες έναν αριθμό ανθρώπων που εκφράζουν μεν κάποια αντίρρηση στο θέμα των προσφύγων, είναι όμως πολίτες του Δήμου που διοικεί.Η εικόνα είναι τραγική. Επίσης, δεν είναι όλοι ρατσιστές. Σε δέκα είκοσι χρόνια θα είμαστε μειονότητα στον τόπο μας!βέβαια αυτό είναι γνωστό... Αλλά η τσέπη να είναι γεμάτη και για το μέλλον ποιος νοιάζεται... Επίσης, σαφώς οι πρόσφυγες χρειάζονται στήριξη. Απλά θεωρώ πως δεν είναι αυτός ο κατάλληλος τρόπος.

Καραδήμος Θωμάς είπε...

Δεν χρειάζεται πολύ ανάλυση εάν το μυαλό σας ειναι κλειστό και δεν μπορεί καν να αντιληφθεί την λέξη ποσό μαλλον την πράξη της αλληλεγγύης , αν στα μάτια ενος παιδιού εσεις βλέπετε τον εχθρό και τον ξένο τότε το θέμα λήγει εκει . Γιατι πολύ απλα ποτέ κάνεις σας μαλλον δεν θα εχει βρεθεί στη θέση του αδύναμου οικονομικά και κοινωνικά .Οσο για την ξενοφοβία και τους υποτιθέμενους βιασμούς μαλλον στην ζωή σας δεν έχετε περάσει ποτέ την Γέφυρα και δεν ξέρετε τι θα πει συνυπάρχω σαν άνθρωπος με όλους . ΥΓ Αν ο νέος επισκέπτης της πόλης ήταν κάποιος φραγκάτος ενχρωμος επενδυτής όλοι θα τρεχάτε να κάνετε χειραψία . Το μόνο πρόβλημα ειναι αυτο στο κεφάλι σας .

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος λόγος που ο λαθρ@λάγνος δήμαρχος λεει αυτά που λέει είναι η προσωπική του προβολή στα ΜΜΕ. Να δειτε μέσα στις γιορτές, και πριν ακόμα οι λάθροι, ξεκινήσουν να ρημάζουν την πόλη μας, τι ρεσιτάλ υποκρισίας έχει να δώσει, φωτογραφιζόμενος χρονιαρες μέρες μαζί τους, προσφέροντας δώρα πληρωμένα από εμάς, σε ζωντανή σύνδεση με κάποιο βοθροκάναλο. Όσο για τους "τενεκέδες" σίγουρα γνωρίζει, αφού ως πρώην πασόκος βαρουσε τενεκέδες το βράδυ των εκλογών του 85, πέραν της καραγκιοζοποιησης κ του τίτλου "βασιλιάς καρνάβαλος" που του προσδόθηκε λόγω των αφισών και σημαιών στο επαγγελματικό του ιχ, με το οποίο γκιζερουσε στα Σέρβια.

Να το έχουν όμως κατά νου οι...συνεργάτες του πως αυτός θα κάνει τη δουλειά του. Εκείνοι θα εισπράττουν καθημερινώς το μένος των κατοίκων...
Ο καιρός γαρ εγγύς...

Ανώνυμος είπε...

αιβρες βλέπω μάζεψες όλους τους φασιστοντενεκέδες των Σερβίων. Κάντε και κάνα χαπενινγκ μπατριώτες ψήστε και κάνα σουβλάκι

Ανώνυμος είπε...

Κε Δήμαρχε είμαι πατέρας 3 παιδιών που γνωρίζουν την διαφορετική άποψή μου από την δική σου.Λίγο-πολύ με έναν απαράδεκτο χαρακτηρισμό (τενεκέδες)απευθύνεσαι και στα παιδιά μου λέγοντάς τους ότι ο πατέρας σας είναι τενεκές.Σ'ευχαριστώ πολύ Κε Δήμαρχε.

Ανώνυμος είπε...

Κε Δήμαρχε είμαι πατέρας 3 παιδιών που γνωρίζουν την διαφορετική άποψή μου από την δική σου.Λίγο-πολύ με έναν απαράδεκτο χαρακτηρισμό (τενεκέδες)απευθύνεσαι και στα παιδιά μου λέγοντάς τους ότι ο πατέρας σας είναι τενεκές.Σ'ευχαριστώ πολύ Κε Δήμαρχε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ Ε Ψ Ι Κ Α ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ. ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΥΤΟ ΤΡΩΝΑ ΨΩΜΙ ΤΡΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 11.29 τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;Μπερδεύεις τις βούρτσες με τις π.....ς.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον απογοητευτικές οι δηλώσεις ενός εν ενεργεία δήμαρχου που χαρακτηρίζει "τενεκέδες" τους πολίτες που αντιδρούν σε κάτι. Κάτι θυμίζειαπότουςπροεκλογικούς του λόγους.... Ησύγκριση με τους Έλληνεςπρόσφυγεςείναι ατυχής.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον απογοητευτικές οι δηλώσεις ενός εν ενεργεία δήμαρχου που χαρακτηρίζει "τενεκέδες" τους πολίτες που αντιδρούν σε κάτι. Κάτι θυμίζειαπότουςπροεκλογικούς του λόγους.... Ησύγκριση με τους Έλληνεςπρόσφυγεςείναι ατυχής.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο .... από τον Ελευθερίου πεθαίνεις.
Προσπαθεί να επιβάλει την άποψη του και όποιος έχει διαφορετική χαρακτηρίζεται τενεκές από τον ίδιο και τα παπαγαλάκια του.
Καλώς δεχτήκατε τον αριστερόστροφο ΦΑΣΙΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια λέγατε και για τους Αλβανούς.τωρα όλη η γεωργία και κτηνοτροφία και τα σχολεία υπάρχουν εξαιτίας αυτών των ανθρώπων.ειχαν και κάποιους εγκληματίες;είχαν.εμεις δεν έχουμε; Και μάλιστα κάνουμε και εξαγωγες

Το Προφίλ μας