Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

B. Kωνσταντόπουλος κατά Χ. Ελευθερίου, με αφορμή το νεοκλασικό Ράπτη

Από το kozan.gr


B. Kωνσταντόπουλος κατά Χ. Ελευθερίου, με αφορμή το νεοκλασικό Ράπτη. Όπως γράφει στο προσωπικό του προφιλ στο facebook, o επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Σερβίων: “Είδα μια ανάρτηση του δημάρχου Σερβίων, με φωτογραφίες από το νεοκλασικό Ράπτη. Επαίρεται και καμαρώνει. Δίκιο έχει, το κτίριο είναι κόσμημα για την πόλη, πέρα από την ιστορική του αξία. Αποκρύπτει βέβαια, ποιος δήμαρχος έκανε την μελέτη, ενέταξε το έργο και το ξεκίνησε μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Ποιος δήμαρχος πίστεψε στην πραγματική ιστορική και πολιτιστική αξία του κτιρίου. Και αποκρύπτει επίσης ότι η θέση του στο δημοτικό συμβούλιο, όταν συζητήσαμε το θέμα της αναστήλωσης του κτιρίου Ράπτη, ήταν αρνητική”.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Βασίλη αυτό το ΕΓΩ σε έφαγε και ακόμα δεν το κατάλαβες; όλα εσύ τα έκανες. Κρίμα η εγωπάθεια σου ειναι ασυγκράτητη.

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ 8.37 ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα. Ο άνθρωπος δούλεψε, έκανε έργα για την περιοχή και το ανάφερε. Κακώς που δεν ανέφερε και το όνομά του.
Και τι κατάλαβε όλα αυτά τα χρόνια που δεν μιλούσε για την δουλειά του; Ποιος ήξερε ότι το διατηρητέο Ράπτη, για το οποίο όλοι τώρα καμαρώνουν, ήταν καθαρά δικό του έργο;

Το Προφίλ μας