Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ai-vreS: Ανιστόρητη αναφορά του Τσίπρα για τους 117 Εθνομάρτυρες - Ποιος οδήγησε τον Τσίπρα σε τέτοια γκάφα;

Δείτε στα πρώτα λεπτά της ομιλίας Τσίπρα την αναφορά του στους 117 Εθνομάρτυρες στα Σέρβια. Αποδίδει την εκτέλεση τους στα γερμανικά κατοχικά στρατεύματα του 1943!
 Οι 117 Εθνομάρτυρες όμως σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους κατά την απελευθέρωση των Σερβίων το 1912 και όχι το 1943 όπως λέει ο Τσίπρας.

. Η ιστορική μαρτυρία: 
117 Εθνομάρτυρες προστέθηκαν στους είκοσι αξιωματικούς και εκατόν εξήντα


τέσσερις οπλίτες, που με τη θυσία τους το διήμερο εκείνο άνοιξαν το δρόμο για την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

«Σωροί κατααιματωμένων νεκρών, γράφει ο Μηνάς Μαλούτας, απεκαλύφθησαν είς τους οφθαλμούς των πρώτων εξελθόντων εκ των οικιών των Σερβιωτών, μετά την είσοδον των ελληνικών στρατευμάτων. Εις σωρός εξ ενενήκοντα σχεδόν νεκρών έκειτο εις τον

δρόμον, ένθα η σημερινή κρήνη οικίας Αστερίου Πιτσιώνη, τότε δε οικίας Μεντή Μπέη.

Έτερος σωρός εξ είκοσι σχεδόν πτωμάτων έκειτο εις έτερον σημείον της πόλεως, ένθα σήμερον η κρήνη του πυρποληθέντος υπό των Ιταλών 8ταξίου Δημ. Σχολείου
 Έτεροι νεκροί περί τους δέκα, σποραδικώς έκειντο εις διάφορα σημεία της τουρκικής συνοικίας.

. «Μεταξύ αυτών, αναφέρει ο Μηνάς Μαλούτας, διεκρίναμεν και ημείς, γυμνόν με

μίαν σφαίραν εις το σώμα του, τον αείμνηστον διδάσκαλόν μας Κων/νον Κάρπον, τον οποίον προ ολίγων ημερών είχεν απαγάγει εκ του σχολείου μας, όπου μας εδίδασκε το άσμα

«Νυξ του Μεσολογγίου», η τουρκική αστυνομική αλώπηξ Σερβίων, Αμέτ εφέντης».


  To απόσπασμα του βίντεο είναι από το Kozanimedia.gr

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο άρχοντας του Δημοτικού Συμβουλίου που το παίζει και ιστορικός γιατί δεν τον διόρθωσε?

Ανώνυμος είπε...

Έκανε λάθος ο άνθρωπος και πάτε να τον φάτε,τόση μικροπρέπεια;

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 90 ΔΙΣ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Στροφή 360 μοίρες, το δόγμα του σοκ γράφτηκε από τη Ναόμι Κάμπελ, ο Οδυσσέας έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες, η Λέσβος και η Μυτιλήνη διαφορετικά νησιά, από το Παρίσι στο Στρασβούργο λέει ότι φεύγει από τη Γαλλία, είμαστε ανοιχτοί και διάτρητοι, οι φωτιές στον Αμαζόνιο απειλούν όχι κάποια μακρινή γειτονιά του πλανήτη, αλλά το κοινό μας σπίτι. Τη γη,
τι να πρωτοθυμηθείς από τον πιο γκαφατζή πρωθυπουργό;

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε η ψευτοαριστερά ξανά γράφει την Ιστορία της Ελλάδος. Η απόλυτη ξεφτίλα

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Λ.Ν. είπε...

ai-vres τόσο κόμπλεξ, τόσα απωθημένα σου θολώνουν το μυαλό. Αναταραχή σου προκάλεσε ο Τσίπρας και δεν μπορείς να το κρύψεις. Όταν έρθει ο πρωθυπουργός που στήριξες προστατεύσε τον να μην κάνει κανένα λάθος. Και να θυμόμαστε "Τα στερνά τιμούν τα πρώτα". Η πλακα ειναι οτι ενοχλεί ο Πολάκης όταν μιλάει για βοθ.οσάιτ. Φιλάκια.

Χαχαχα είπε...

Ο καταληψίας που κατά λάθος έγινε πρωθυπουργός.

Ανώνυμος είπε...

Ο άρχοντας του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί δεν παίρνει θέση έξω ξέρει να τα λέει μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Ο άρχοντας του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί δεν παίρνει θέση έξω ξέρει να τα λέει μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Λ.Ν Εσείς με το "μακέτο" του Σημίτη κάνατε καριέρα και τι είπε ο άνθρωπος αντί για μακέτα είπε μακέτο δεν ξανα έγραψε την Ιστορία

Ανώνυμος είπε...

Να προσέχει ο δήμαρχος, που λέει στον τσίπρα ότι αυτή είναι η ιστορία του τόπου.
Όταν ακούει ο τσίπρας για ιστορία και κουλτούρα, είναι ικανός να την αλλάξει –μέσα στα πλαίσια της «αριστερής» αλλαγής- και να την πουλήσει σε διάφορους ….π.χ. Ιταλούς. Γερμανούς, Σλαβομακεδόνες, Τούρκους, Βουλγάρους Αμερικάνους κι όπου τον χτυπάνε φιλικά στην πλάτη….

ai-vreS είπε...

Αναταραχή ο αμόρφωτος; Για ποιο λόγο; Ίσα ίσα που γελάσαμε πολύ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβιων τη θέση παίρνει για αυτά που είπε ο ανιστόρητος ο Τσίπρας.

Λ.Ν. είπε...

Financial Times: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει την Ελλάδα «πλυντήριο» βρώμικου χρήματος
Άρθρο-κόλαφος των Financial Times επικρίνει την Κυβέρνηση ⁦Μητσοτάκη για την «αναστροφή υπέρ του ξεπλύματος χρήματος και της διαφθοράς» στην οποία οδηγούν οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα - «Ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται, οι Financial Times όμως αποκαλύπτουν τα δώρα σε τραπεζίτες και υπόδικους για ξέπλυμα χρήματος»
H κυβέρνηση Μητσοτάκη “ανατρέπει την προσήλωση της Ελλάδας σε διεθνή πρότυπα για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες” καταγγέλλει το δημοσίευμα των FT  με τίτλο “Greek law change viewed as backtracking on money laundering”.

ai-vreS είπε...

Και; Πώς κάνει αυτό τον Τσίπρα καλύτερο;

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος αφού είναι ο άρχοντας του δημοτικού συμβουλίου γιατί δεν διόρθωσε τον αρχηγό της αντιπολίτευσης.

Ανώνυμος είπε...

Τσίπρας = ανέκδοτο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί γίνεται ρεζίλης χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί δεν είναι λαλίστατος με αυτά που συμβαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πρόεδρε ποια είναι η τοποθέτηση σας εσείς που είστε ο ιστορικός και ερευνητής της τοπικής ιστορίας στην γκάφα του κυρίου Τσίπρα και μόνο για το 1943 ακούσαμε τα Σέρβια δεν ξεκινούν την ιστορία τους τότε αλλά από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά τι να πείτε αφού ταυτιστηκατε με αυτούς που πρόδωσαν την Μ Μακεδονία.

Ανώνυμος είπε...

Η ταύτιση σας με τον Τσίπρα προσβάλλει και άτομα άλλων πολιτικών πεποιθήσεων που σας ψηφισαν.

Ανώνυμος είπε...

Η ταύτιση σας με τον Τσίπρα προσβάλλει και άτομα άλλων πολιτικών πεποιθήσεων που σας ψηφισαν.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μπουκουβάλα περιμένουμε απάντηση αφού είστε ο άρχοντας του δημοτικού συμβουλίου.

Ανώνυμος είπε...

kathe mera kai mia patata.mia gia tin DW stin katoxi .tora sta servia gia tous 117.mia emoni me tous germonous tin exei.are MERKELti tou ekanes tou paidiou.LOVOTOMI.

Ανώνυμος είπε...

H ταύτηση του Ελευθερίου με τον Τσίπρα είναι μια μούντζα σε όλους εμας που είμαστε στη ΝΔ και κάποιοι παράγοντες μας είπαν αυτον θέλουμε και εμεισ ακολουθήσαμε. Οσο ακούω την Σπυρίδου τόσο μούρχεται να τους φτύσω . Μας δωσαν μια δουλειά για δύο μήνες και μας βαλαν να πουληθούμε.ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ 7,26 ΒΓΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ Ν Δ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

11.44 ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ;ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

1.18 ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ. ΣΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. Ν Τ Ρ Ε Π Ο Μ Α Ι

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

2.57 τους γνωρίζεις,μή κάνεις ότι δεν τους γνωρίζεις,ρώτα την Σπυρίδου,αυτή ξέρει.Ασε τον άνθρωπο ήσυχο,μή τον φέρνεις σε δύσκολη θέση,δεν έχει νόημα,το ξαναλέω ρώτα την Σπυρίδου.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

κΑΛΑ ΔΕ ΒΑΖΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΘΑ ΒΑΛΩ ΙΔΙΟΤΗΤΕς ΤΟΤΕ

ΠΡΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥ _δεν πρεπει να εμφανιζεται πουθενα-.ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ-δεν πρέπει να εμφανίζεται πουθενα- ΠΡΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΠΡΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ,ΝΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.εδω σηκώνω τα χέρια ....τετοια πονηρια-.ΠΡΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΣΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μάλιστα κοντοχωριανος τησ Σπυρίδου.υΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΕΝΟΣ-Αυτον τον μπέρδεψαν..δε φταίει και πολύ.ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΤΟ.ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ.ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΔΕ ΦΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ-Ούτε νατη βλέπουμε...την είχα και σε εκτίμηση.................................ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Προεκλογικα την Ριτσα την αποκαλεσα αντρακι γιατι τολμησε κοντρα σε ολους τους δηθεν Νεοδημοκράτες καιροσκόπους αρχηγισκους να κανει συνδιασμο τωρα με δικαιωνει με την σταση της μπραβο Ριτσα !!!!!

Ανώνυμος είπε...

11'33, καλά πήρες φόρα,ξεβρακωσέτους όλους...

Ανώνυμος είπε...

6'33,τωρα που πήρες φόρα ξεβρακωσέτους όλους

Ανώνυμος είπε...

6.33 τι να πώ.
Η Αχαριστία σε όλο το μεγαλείο της.

Ανώνυμος είπε...

..Είναι και γυναικάρα.Πήρε και το 28%.Αντάρα στο κεφάλι τους γιατί είναι 1000 φορές σαν αυτούς.ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΠΥΡΙΔΟΥ

Ανώνυμος είπε...

6.33 ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Μ.........Α ΕΡΘΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ............. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

11.22 ΒΑΛΕ ΚΑΙ 'ΣΥ Τ' ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΩ ΣΤΟ ΝΟΚ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρέ 7.02 μ.μ. στο ΝΟΚ για καφέ και 'συ; μέσα στη φωλιά που γινόταν τα μαγειρέματα;

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Ν Δ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΗΞΑΝ ΤΗΝ ΣΠΥΡΙΔΟΥ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΗΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΝΑ ΛΟΙΠΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΣ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΗΦΟ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ολοι τους γνωρίζουμε. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν ντροπή και από την άλλη η Κυρία είναι πράγματι ΚΥΡΙΑ.Ούτε που τους υπολογίζει.Συνεχίζει σωστά και άξια.

Ανώνυμος είπε...

Η Σπυριδου έτρεχε στα γραφεία της ΝΔ και το λίγο πριν κλείσουν τα ψηφοδέλτια πέφτανε τηλεφωνήματα από τα κεντρικά για να κλείσει το ψηφοδέλτιο. Τώρα το παίζει ανεξάρτητη και κατηγορεί το κόμμα μόνο και μόνο για να πάρει το χρίσμα την επόμενη φορά. Αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό γιατί είναι ουρανοκατεβατη στα Σέρβια. Ούτε και τώρα που είναι εκλεγμένη δεν κυκλοφορεί ποτέ στα Σέρβια πάρα μόνο για το δσ. Καλές οι φανφάρες στα μέσα (αφού δεν υπάρχει περιεχόμενο) αλλά ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Αντε με τι καθημερινό λιβανισμα από 2 3 άτομα

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Ελευθερίου από το φροντιστήριο στο σπίτι και από το σπίτι στο φροντιστήριο,κυκλοφορούσε
Χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

H Σπυρίδου έκανε το ψηφοδέλτιο μόνη με τους ανθρώπους της. Ούτε μισή υποψηφιότητα απο τη ΝΔ .Αντίθετα της βάζανε εμπόδια. Κυκλοφορεί παντού Αστε τις σαχλαμάρες...από τώρα σπέρνετε φήμες?Οτι και να πειτε,δεν το τρώμε αυτή τη φορά.

Το Προφίλ μας