Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Δήλωση Γιώργου Αμανατίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Τώρα, Ξεκινάμε Μαζί!!!»

Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα. Αποτελεί εντολή στη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την υλοποίηση του προγράμματος που καταθέσαμε στον ελληνικό λαό. Οι πολίτες επέλεξαν να εγκρίνουν με μεγάλη πλειοψηφία την πολιτική αλλαγή, σε όλη τη χώρα.
 Η Ν.Δ. θα είναι Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, προωθώντας άμεσα βασικά νομοσχέδια για την επανεκκίνηση της χώρας, τη διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών για μεγάλες επενδύσεις, μείωση των φορολογικών συντελεστών και φυσικά τη δημιουργία σταθερών θέσεων εργασίας.

 Ο Νομός Κοζάνης, θα έχει ισχυρή φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.  Δεσμεύομαι πως θα τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, συνεργαζόμενος αρμονικά και με τους υπόλοιπους συναδέλφους, συνθέτοντας δυνάμεις και προωθώντας όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
 Η περιοχή μας πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει σοβαρά ζητήματα, όπως η ραγδαία εξελισσόμενη μεταλιγνιτική περίοδος, η ανάπτυξη ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και η σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τις ανάγκες του Νομού μας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
 Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου, οι οποίοι με επέλεξαν για την εκπροσώπηση του Νομού Κοζάνης στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο.
 Δεσμεύομαι πως από σήμερα ξεκινάει ένας δύσκολος αλλά ουσιαστικός αγώνας για μένα προσωπικά, ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.
 Συνεργάτες μου, όλοι εσείς.
 Πολίτες, φορείς, αυτοδιοικητικοί, σύλλογοι, εκπρόσωποι εργαζομένων και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Νομού Κοζάνης, με τους οποίους γνωριζόμαστε και εργαστήκαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια ώστε ο τόπος μας να πάει ένα βήμα μπροστά.
 Οι εκλογές τελείωσαν.
 Τώρα, Ξεκινάμε Μαζί!!!
 Γιώργος Αμανατίδης- Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας