Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Κοζάνης 2014


To Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Κοζάνης πραγματοποιείται φέτος για όγδοη χρονιά. Ξεκίνησε ως
δημοτικός θεσμός το 2006 και οργανώθηκε επί πέντε χρόνια από την πρώην ΔΕΠΑΚ. Μια άτυπη ομάδα νέων, λάτρων της μουσικής και της καλλιτεχνίας γενικότερα πήραν τη σκυτάλη της διοργάνωσης αυτής για άλλα δυο χρόνια.
Φέτος το Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Κοζάνης επανέρχεται στην επικαιρότητα με το ‘‘Σύλλογο Φίλων Μουσικής Κοζάνης’’ να το συνδιοργανώνει από κοινού με το Α.Τ.Ε.Ι  Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η διάρκεια του φεστιβάλ θα είναι τρεις μέρες από την Παρασκευή 5/12 έως και την Κυριακή 7/12/ 2014.
 




Ο Οργανισμός Αθλητισμού-Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης στηρίζει την προσπάθεια αυτή οργανώνοντας δεξίωση προς τιμήν των εκλεκτών καλεσμένων από όλη την Ελλάδα. Η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 6/12/2014, από τις 17.00 έως και τις 20.00, στο αναψυκτήριο του Δήμου Κοζάνης, στο πάρκο Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο « Οι Μακεδνοί Κοζάνης», οι οποίοι θα κρατήσουν συντροφιά τους νέους καλλιτέχνες με τη χορωδία τους υπό την διεύθυνση του Βαγγέλη Βέττα και θα τους μυήσουν στην τοπική γαστρονομική μας παράδοση, μαγειρεύοντας μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων χάρη σε χορηγίες επαγγελματιών της τοπικής μας αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας