Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής στο Κτίριο Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων (Video Live-Avles.tv)

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής στο  «ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ  ΚΕΝΤΡΟΥ  ΣΕΡΒΙΩΝ »   με προϋπολογισμό  3.470.000,00 ΕΥΡΩ. Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες  κατηγορίες  εργασιών: α) Κατηγορία   ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ με προϋπολογισμό 1.942.633,14 � ,  β) Κατηγορία ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ με προϋπολογισμό 750.4312,41 ΕΥΡΩ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΟΚΟΛΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ;ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ !

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΡΑΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕΝΕΙΣ;ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ ΘΑΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΦΙ;ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ !

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ο περαστικός έκανε και συνεχίζει και κάνει έργο. Ο μόνιμος ξεμπέρδεψε από τα δικαστήρια;

Ανώνυμος είπε...

Βρε παλληκάρια τί συμβαίνει εδω πέρα σε περιόδους κρίσεων καινούρια κτήρια το τούρκικο σχολείο είναι παρατημένο τόσο καιρό γιατί δέν το κάνουν πολιτιστικό κέντρο περισεύουν τόσα χρήματα στό δήμο και δέν ξέρετε τι να τα κάνετε.Όσο για το θέμα του δημάρχου πολύ καλύτερος μου φαίνεται ο τωρινός άν και δέν τον ψήφησα λόγω κομματικής ιδιότητας. Τι κι άν μένει στήν κοζάνη ο άνθρωπος θα πρέπει δηλαδή να νοικιάσει διαμέρισμα στά Σέρβια για να είναι καλός. τί μυαλά κουβαλάνε ορισμένοι έλεος..

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ 12,25 ΕΛΕΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΗ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

12.25 ΕΙΜΑΙ Ο 6.15....ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ;ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΕΒΙΩΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ....ΓΙΟΚ !!

Το Προφίλ μας