Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων - Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου για τους επιτυχόντες των εξετάσεων

Συγχαίρω θερμά τους νέους και τις νέες του δήμου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Οι κόποι μιας μεγάλης σχολικής διαδρομής ανταμείφθηκαν και πλέον υπάρχει μπροστά τους μια νέα πρόκληση για γνώση, δημιουργία και εμπειρίες.
Θερμά συγχαρητήρια επίσης ανήκουν στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα φέτος στο τελικό στάδιο αυτής της δύσκολης προσπάθειας.
Ειδικά για τις σχολικές μονάδες του δήμου μας τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων εξετάσεων και τα αυξημένα ποσοστά εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης.  

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσα παιδιά δεν κατάφεραν να επιτύχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν για τον αγώνα που έδωσαν. Οι ευκαιρίες που θα δοθούν στη ζωή είναι πολλές και σημαντικές, η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με μεθοδικότητα, θέληση και επιμονή. Οι ίδιοι οφείλουν να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους και να πιστέψετε στις δυνατότητές τους.
Εύχομαι μία επιτυχή σταδιοδρομία σε όλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας