Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Εκδηλώσεις στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού



Ανοίγει σήμερα το βράδυ ο κύκλος των συναυλιών στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού με την εμφάνιση της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων (9μ.μ. είσοδος ελεύθερη). Το βράδυ της Παρασκευής θα ανοίξει η αυλαία και για το Φεστιβάλ Τεχνών ΄΄Θεοδώρεια΄΄ με την βραδιά Μεσογειακής Μουσικής στον υπαίθριο χώρο της Βασιλικής στα Κάστρα Σερβίων. Πλούσιο και το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων του Μ.Ο. Ροδίτη που ξεκινά την Παρασκευή με τα Παιδιά της Πάτρας. Την Κυριακή ο Γιάννης Γιοκαρίδης μαζί με έξι νέους καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν παλιές και νέες επιτυχίες στο ανοιχτό πάρκο κοντά στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων (9μ.μ. είσοδος ελεύθερη).

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Σέρβια – Μουσική Βραδιά με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Δημοτικό Στάδιο Σέρβιων (21:00)


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Σέρβια - Έναρξη Φεστιβάλ. Βραδιά Μεσογειακής Μουσικής Βασιλική Κάστρου Σερβίων με την Κασσάνδρα Δημοπούλου, Φίλιππο Μοδινό, Μανώλη Παπαδάκη κ.α. (22:00 είσοδος 6€)
Ροδίτης – Λαϊκή Βραδιά με τα ΄΄Παιδιά της Πάτρας΄΄ (21:00)

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Σέρβια – Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας Αλέκου Βρεττάκου ΄΄Οι νεράιδες της λίμνης΄΄ Έκθεση ζωγραφικής με αναδρομικά έργα τοπικών ζωγράφων – καλλιτεχνών. Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (20:00)
Ροδίτης – Ποντιακή Βραδιά με τον Στάθη Νικολαϊδη (21:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ανοιχτό Πάρκο Υψηλής Γέφυρας Σερβίων (απέναντι από την Αγ. Βαρβάρα) – Μουσική βραδιά με τον Γιάννη Γιοκαρίνη και 6 νέους καλλιτέχνες (21:00)
Σέρβια - Ρεσιτάλ Βιολιού του Γιάννη Γεωργιάδη Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων (21:00 είσοδος 6€)
Ροδίτης - Γιορτή Κρασιού. Παρουσίαση χορευτικών τμημάτων συλλόγων. Ποντιακή Παραδοσιακή βραδιά (21:00)

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2013
Σέρβια – Θεατρική Παράσταση, Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Σερβίων - Βελβεντού ΄΄Μπαμπάδες με ρούμι΄΄ Υπαίθριο Θέατρο του Κάστρου Σερβίων (21:00)

ΤΡΙΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Σέρβια - Ρεσιτάλ Πιάνου του Παναγιώτη Τροχόπουλου. Δημοτικό Ωδείο Σερβίων (21:00 είσοδος 6€)

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2013
Βελβεντό – Θεατρική Παράσταση, Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Σερβίων - Βελβεντού ΄΄Μπαμπάδες με ρούμι΄΄ Υπαίθριο Θέατρο Αθλητικού Κέντρου (21:00)


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΕΧΕΙ;Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΣΟΝ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΟΣΟΙ ΑΝΗΦΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΛΟΦΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΦΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΜΜΙΛΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΡΙΝΩΣ ΟΡΑΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το χωματινο εκτρωμα,αποτελει την ταφοπλακα της αναπτυξης του φαραγγιου!

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ!

Ανώνυμος είπε...

h platia exei aga8ia kai times analoges me posa xrostane kai posa 8eloyn na toys perisepsoyn ki apo piothta xrhses vromies

Το Προφίλ μας