Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Βενιζέλος: Στις εκλογές κρίνεται το μέλλον του τόπου

«Στις 7 Μαΐου έρχεται ο λογαριασμός, όχι για τα κόμματα, αλλά για τη χώρα»
«Πιστεύουν οι Έλληνες ότι η κρίση τελείωσε και μπορούμε πλέον να αποφασίσουμε έξω από το πλαίσιο των υποχρεώσεων μας προς τους εταίρους και τη δανειακή σύμβαση;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνάντηση που έχει με στελέχη της αυτοδιοίκησης και υποστήριξε ότι «κάποιοι ζουν με την ψευδαίσθηση ότι οι εκλογές είναι μια κοινωνική διαμαρτυρία».


«Δεν είναι έτσι», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος και υπογράμμισε ότι ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί, ότι «πρέπει να θέσουμε σαφή και σωστά ερωτήματα» και πως «η κοινωνία δεν μπορεί να δώσει αόριστες απαντήσεις».


Διερωτήθηκε ακόμη ποιοι Έλληνες είναι έτοιμοι να αποδεχτούν την ιδέα της καταγγελίας της δανειακής σύμβασης και ποιοι πιστεύουν ότι η ιδέα της επαναδιαπραγμάτευσης είναι αξιόπιστη, όταν δεν το πιστεύει και την έχει εγκαταλείψει και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ που την είχε λανσάρει.

«Όσα λέγονται τώρα, είναι πληρωτέα άμα τη εμφανίσει τους», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τόνισε ότι στις εκλογές κρίνεται το μέλλον του τόπου και υπογράμμισε ότι «στις 7 Μαΐου έρχεται ο λογαριασμός, όχι για τα κόμματα και για τα πρόσωπα, αλλά για τη χώρα».

Είναι και δική μας ευθύνη και όχι μόνο της δεξιάς παράταξης να ανακόψουμε την πορεία της ακροδεξιάς, ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δεύτερη παρέμβασή του, στην εν εξελίξει συνάντησή του με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επίσης ο κ. Βενιζέλος είπε ότι υπάρχει μια νέα γενιά δημοσκοπήσεων που αλλάζει το (δημοσκοπικό) κλίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας