Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος - Παραιτείται από Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού!

Ένα τηλεφώνημα του Βαγγέλη Βενιζέλου, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έπεισε το Βασίλη Κωνσταντόπουλο να κατεβεί ως υποψήφιος Βουλευτής της ΠΕ Κοζάνης στις επερχόμενες εκλογές. 
Ο Δήμαρχος Σερβίων- Βελβεντού είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό στους συνεργάτες του ότι δεν θα είναι υποψήφιος και ότι θα παραμείνει στο τιμόνι του Δήμου. Μάλιστα είχε προηγηθεί συνάντηση με τον Γραμματέα της ΠΕ ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας κ. Κώστα Κυτίδη όπου για άλλη μια φορά είχε τονίσει τη θέλησή του να ολοκληρώσει τη θητεία του στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού.

Τα πράγματα άλλαξαν άρδην όταν ένα προσωπικό τηλεφώνημα του Βαγγέλη Βενιζέλου ήρθε να μεταβάλλει τις προτεραιότητες του Δημάρχου. Η απόφαση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ πάρθηκε μετά από συνάντηση με τους στενούς του συνεργάτες και τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κωνσταντόπουλος θα υποβάλλει την παραίτησή του μέσα στις επόμενες ημέρες, και σύμφωνα με όσα προβλέπει ο Κώδικας Δήμων, η Δημοτική ομάδα της παράταξής του θα συνεδριάσει την Πέμπτη στις 12.00 το μεσημέρι για την αντικατάστασή του. 
Ενδιαφέρον για τη θέση του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού φέρεται να έχουν εκφράσει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Ελευθερίου και ο Αντίδημαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Νίκος Λαζαριώτης, ενώ διστακτικός φέρεται να είναι ο πρώτος σε σταυρούς του συνδυασμού Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Μπάκανος.


Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Δήμαρχο για τις εκλογές και σε έναν εκ των συνεργατών του για το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού!

(εμυονάκ ακάλπ)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ama ton ebgenan ta koukia na dis ti kala 8a katebene gia bouleytis, alla ela pou i mira ta efere anapoda kai mono se protapriliatika trik areskete o Dimarxos mas. xaxaxaxaxaxa gelasame proi proi !!!!! se kalo na mas bgei !!!!

Ανώνυμος είπε...

Απρίλτς !!!!
Καλό μήνα ai-vres :)

Ανώνυμος είπε...

Eno ama grafate oti paretite o proedros apo to Ekmek Sou 8a to pisteymame oloi.

Ανώνυμος είπε...

Παρετήθηκε από χθες ο πρόεδρος του Ekmem Sou για να συμφιλιοθεί το χωριό.
Πληροφορίες λένε ότι ο πρόεδρος θα είναι χοντρός και ο αντιπρόεδρος κοντός, δώσαν υπόσχεση να αποσκιρθούν από το δήμο Σερβίων Βελβεντού, να κυρίξουν ανεξαρτησία και να εγκαταστήσουν δημαρχείο στο Ekmek Sou. Ελικόπτερα θα αδειάσουν την λίμνη μεταφέροντας το νερό στο Entik Pinar. Υποσχέθηκαν ακόμη ότι θα κάνουν μελέτη και θα εντάξουν κατά προτετερεότητα στο ESPA, εκτροφείο μυγών μαζέυοντας όλες τις μύγες των Σερβίων και τον Αύγουστο που θα είναι παχιές σαν τον νέο πρόεδρο του Ekmek Sou, θα τις εξάγουν στην Γερμανία.
Τώρα όλοι τρώνε, πίνουν και γεμίζουν τις τσέπες, εχουν χαρές αγκαλιές και πανυγήρια.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τόσες πιστευτές ειδήσεις θα υπήρχαν αυτό βρήκατε να βάλετε:
a)Τα βρόντηξε ο Στεργίου από την ΜΚΟ
β)Την κοπάνησε ο Ελευθερίου από πρόεδρος
γ)Υποψήφιος βουλευτής ο Μπάκανος
δ)Ο Κουκουλόπουλος πάει για καλόγηρος
ε)Ο Αθανασιάδης πάει για αθλητής στο έδαφος
στ)Η Ορφανίδου αποδέχθηκε το στρατόπεδο των μεταναστών
η)Ο ΠΠ υποψήφιος με τους ανεξάρτητους Έλληνες
θ)Ο Λαζαριώτης υποψήφιος με την ΔΗΜΑΡ
ι)Εγκαινιάσθηκε το κλειστό στάδιο Σερβίων
κ)Ο Μενέλαος έτοιμος να ορκισθεί Δήμαρχος Σερβίων
κι)Ο Μπελιάς καταγγέλει τον Στεργίου για Λενινισμό
κιι)Ο ...ρης δίνει το 1 εκατομύριο ευρώ στο Δήμο για σουλουπώσει το ερείπιο

Το Προφίλ μας