Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Οι εκπλήξεις απο την επίσκεψη Μιχελάκη στην Κοζάνη

του Σπύρου Κουταβά από το vetonews.gr
Ο Τράντης στριμώχνει για τα καλά τον Μιχελάκη!!
Ο Περιφερειάρχης του κόμματος της ΝΔ Χ. Τράντης παίρνει συνέντευξη, φιλοξενεί στην εκπομπή του στο WEST τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Γ. Μιχελάκη. Δεν πρόκειται για ''Μαρτιάτικο χαμπέρι'' αλλά για πραγματικό γεγονός που ξετυλίχθηκε στις οθόνες το Σάββατο το βράδυ. Θα μου πείτε είναι κακό ένα πρωτοκλασάτο κεντρικό στέλεχος της ΝΔ να δίνει συνέντευξη σε ένα άλλο πρωτοκλασάτο τοπικό κομματικό στέλεχος; Καθόλου κακό εάν η συνέντευξη έχει γυρισθεί για τις ανάγκες κομματικού φιλανθρωπικού γκαλά με επιμορφωτικό περιεχόμενο για τα μέλη και τα στελέχη της ΝΔ.

Ο Γ. Μιχελάκης είναι γνωστός δημοσιογράφος και έχει περάσει από κορυφαίες διευθυντικές θέσεις μεγάλων ιδιωτικών ΜΜΕ. Είναι έμπειρος και μπορεί να ανταπεξέλθει σε δυνατές συζητήσεις. Δυστυχώς φαίνεται να ατύχησε αφού αρκέστηκε σε μία συνέντευξη όπου ο ερωτών είναι δάσκαλος -δηλαδή έχει μάθει να ερωτά μόνο τους μαθητές του -και όχι δημοσιογράφος. Έτσι ο κ. Μιχελάκης αρκέστηκε σε μία συζήτηση χωρίς ουσιαστικές ερωτήσεις, αλλά σε μακρόσυρτους και βαρετούς μονολόγους. Απάντησε βέβαια και σε δύσκολες ''σπαζοκεφαλιές'' του στυλ «τι σημαίνει για σας η ανάπτυξη, η τι πιστεύεται για αυτήν;» Η πληροφορία οτι την εκπομπή ''αναζητούν για επιμορφωτικούς λόγους οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος δημοσιογραφίας'' ελέγχεται ως ανακριβής.
..........................................................................................................
Στο Κοβεντάρειο μετά την ομιλία Μιχελάκη ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία να αποχωρήσουν προκειμένου να ξεκινήσει η κανονική διαδικασία της νομαρχιακής συνέλευσης. Κι ενώ ο δημοσιογράφος Π. Πλιάτσος συνομιλεί για το θέμα με τον Γ. Μιχελάκη μικρή μερίδα κομματικών στελεχών τον αποδοκίμασαν αναίτια. Είναι πρακτικές όχλου με έλλειψη κουλτούρας και διόλου διάθεση ανεκτικότητας και κατανόησης, και φυσικά δεν τιμούν ένα μεγάλο κόμμα εξουσίας.
..........................................................................................................
Ο Γ. Μιχελάκης μπήκε στην αίθουσα όπου είχε προγραμματισθεί η συνέντευξη, ευγενής με τους δημοσιογράφους, μίλησε με τον καθένα χωριστά. Φάνηκε αρκετά υπομονετικός στην συνέντευξη τύπου, δέχθηκε βροχή ερωτήσεων και χρειάσθηκε η ευγενική παρέμβαση του γραμματέα της ΝΟΔΕ Κοζάνης Γ. Δίκα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συνέντευξη και να συνεχισθεί το πρόγραμμα των επαφών του.
...................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας