Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Σερβίων κ. Αλ. Λαϊόπουλου προς τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης για τις ηλεκτρονικές συνταγογραφήσεις

Κε Πρόεδρε
Θα μου επιτρέψετε να απευθύνω θερμή παράκληση , όπως όλοι οι ιατροί ιδιώτες και μη , ανεξαρτήτως αν είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ ή όχι, μέλη του  ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ , να εκδίδουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ τις παρακλινικές εξετάσεις των ασθενών για τους παρακάτω λόγους :
1. Πολλοί ασθενείς προσέρχονται στο ΚΥ Σερβίων για να αντιγράψουμε τις παρακλινικές εξετάσεις διαφόρων συναδέλφων ανεξαρτήτως ειδικοτήτων .

2. Οι ιατροί του ΚΥ Σερβίων καλύπτουν το 50% του ιατρικού προσωπικού που προβλέπεται βάσει του οργανισμού λειτουργίας . Επιπλέον , με δεδομένο ότι οι ήδη υπάρχοντες ιατροί δικαιούνται άδειες και ρεπό μετά από εφημερίες καταλαβαίνετε ότι η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δυσχερής .
3. Οι ιατροί του ΚΥ Σερβίων δεν θέλουν να χρεώνονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ παρακλινικές εξετάσεις άλλων ιατρών – συναδέλφων και ιδιαιτέρως εξετάσεις  όπως αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες , οι οποίες είναι αρκετά δαπανηρές .
4. Ο φόρτος εργασίας είναι ήδη αρκετά μεγάλος , πράγμα που καθιστά την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη , με αποτέλεσμα οι ασθενείς που προσέρχονται να δυσανασχετούν .

Από όλα τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι η εύρυθμη λειτουργία του ΚΥ Σερβίων
διαταράσσεται ποικιλοτρόπως .
Παράκληση για τις δικές σας ενέργειες , όπως ενημερωθούν τα μέλη του
συλλόγου σας .



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ενας Λαιοπουλος μπορούσε νά ειναι τό Κέντρο υγείας στά Σέρβια σέ αυο
τό επιπεδο πού τό ζηλέυουν ολοι , οσο γιά τούς παραπάνω αρθρογράφους ειναι φ ο υ ρ φ ο υ ρ ι α. Μπράβο γιατρέ προχώρα γιά Δήμαρχος καί ολοι θά ημαστε μαζίσου .

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ.ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΛΑΙΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Την ανικανότητα αυτή εμείς την φέραμε σύντροφοι με την ψήφο μας μην διαμαρτήρεστε. Το "μυστικό" κράτος της Ευρώπης

ζητά …"γη και ύδωρ"

και απειλεί την Ελλάδα με το εξωτερικό της χρέος. Και αυτό εμείς το φέραμε και πάλη με την ψήφο μας. Προσέξτε την επόμενη ψήφο σας, για να μην διαμαρτύρεστε και πάλι μετά το τέλος των εκλογών....SIK

Ανώνυμος είπε...

Εμείς δεν αλλάζουμε με τίποτε μόνο ο θλιβερός Γιωργάκης

και οι εβραϊκές "απειλές" στα γερμανικά θα μας σώσουν. SIK

Το Προφίλ μας