Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη Α.Σ. "ΔΟΞΑ" Ροδιανής στον Δήμαρχο Αιανής

Αντιπροσωπεία της διοίκησης  του Αθλητικού Συλλόγου «Δόξα » Ροδιανής  του Δήμου Αιανής , αποτελούμενη από τους κ.κ Γιάννη Βαλάη και  Αθανάσιο Μάστορα ,  δέχθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο την Πέμπτη  το μεσημέρι  23  Σεπτεμβρίου  2010,   ο  Δήμαρχος Αιανής  κ. Γιώργος Τζέλλος.



Η επίσκεψη -συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και ήταν  η δεύτερη  μέσα  στο τελευταίο δίμηνο. Πραγματοποιήθηκε δε  προκειμένου να συζητηθούν θέματα που απασχολούν και προβλήματα που αντιμετωπίζει η ποδοσφαιρική ομάδα  με την ευκαιρία της  έναρξης  την προηγούμενη Κυριακή της νέας αγωνιστικής περιόδου της Β΄ ερασιτεχνικής της ΕΠΣΚ  και η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο Δήμος Αιανής.
 
Η αντιπροσωπεία έθεσε το θέμα του δρόμου που οδηγεί στο γήπεδο, του   φωτισμού των εγκαταστάσεων του γηπέδου, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει καθώς και το θέμα των μετακινήσεων της ομάδας στους εκτός έδρας αγώνες.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τη διοίκηση  για την πορεία των εργασιών  της ασφαλτόστρωσης του δρόμου που οδηγεί στο γήπεδο και υποσχέθηκε πως τέλος Οκτωβρίου  του 2010  ο δρόμος θα είναι  έτοιμος  και θα παραδοθεί για χρήση. Παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση του Δήμου ,  μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο εν λόγω σύλλογος, όπως και όλοι οι πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς , ενισχύεται  οικονομικά και   παραδόθηκε  στην αντιπροσωπεία του,  από την ταμειακή υπηρεσία του Δήμου,  επιταγή  με το ποσό των 3.500,00€. Όσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα ο Δήμαρχος υποσχέθηκε πως ο Δήμος ,στο υπόλοιπο της δημοτικής θητείας,  θα  στηρίξει,  στο μέτρο του δυνατού, τις προσπάθειες της διοίκησης και ευχήθηκε καλή επιτυχία  στο έργο της.
Συμφωνήθηκε δε σύντομα να υπάρξει και νέα συνάντηση για να  εξεταστούν και άλλα θέματα που άπτονται της συνεργασίας των δυο μερών.
                             Γραφείο Τύπου Δήμου Αιανής

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ME TETOIA PERIMENEIS CHFO APO THN RODIANH? MAYRISMA POY UA PESEI.... MONO GIA FOTOGRAFIES EISAI DEIJE KAI KANENA ERGO.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΤΖΕΛΛΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΈΡΓΑ ΑΝΆΠΛΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΝΔΟΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ ,ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ.
ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ , ΤΟΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Ε΄ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΨΗΦΟΥΣ. ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πάει στον πρόεδρο της Ροδιανής. Αυτός είναι που τρέχει,παλευει και μάχεται για την Ροδιανή. Πρόεδρε αξίζεις πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

mhn peneyesai mono soy se phran xampari ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ..

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος είσαι Ανώνυμε 12.23 και τα ξέρεις όλα τόσο καλά;

Το Προφίλ μας