Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Λάμπρος Δελινιώτης: Ανακοίνωση Υποψηφιότητας με την Ενωτική Κίνηση Σερβίων-Βελβεντού


Γεννήθηκα στα Κρανίδια. Υπηρέτησα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ, ενώ παράλληλα πρόσφερα τις υπηρεσίες μου ως στέλεχος της Διοίκησης του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΛΤΑ επί πολλά χρόνια. Υπήρξα πρόεδρος του Συλλόγου Πληττομένων Παραλίμνιων περιοχών λίμνης Πολυφύτου, πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κρανιδίων και μέλος ΔΣ του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ». Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Βέρα Αστερίου και έχω τρία παιδιά.
Η νέα δομή που αποκτά η Τοπική Αυτοδιοίκηση με το σχέδιο «Καλλικράτης», αποτελεί πρόκληση για όλους μας προκειμένου να συνθέσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας και να διαμορφώσουμε ένα καλλίτερο μέλλον  για το νέο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, έναν δυναμικό ρόλο για την ευρύτερη περιοχή.
            Οι προοπτικές ανάπτυξης αυτού του τόπου μπορούν να στηριχτούν στον φυσικό μας πλούτο, στο βουνό,  στη λίμνη, στον πολυδιάστατο παραγωγικό ιστό σε όλους τους τομείς της οικονομίας, στις αναρίθμητες φυσικές ομορφιές, στα μνημεία μας, στον πολιτισμό μας μα προπαντός στους αξιόμαχους ανθρώπους. 





Η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί με τη δυναμική που έχει ως θεσμός, και μέσα στα πλαίσια του «Καλλικράτη», να χαράξει το δρόμο και να ωθήσει την κοινωνία στο πιο δημιουργικό της βήμα. Για το καλό όλων, για την τοπική αλλά και την εθνική μας οικονομία. 
Με την αγωνία του ενεργού πολίτη, αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό του Βασίλη Κωνσταντόπουλου γιατί θεωρώ ότι έχει τη δύναμη, την εμπειρία και τη δυνατότητα να δρομολογήσει την αναπτυξιακή πορεία αυτού του τόπου από μια νέα αφετηρία.  Στο επιτελείο των συνεργατών του περιλαμβάνονται πολίτες με δυναμική παρουσία στην κοινωνία και με διακριτό ρόλο, ο καθένας από την πλευρά του.
Βεβαίως για την ανάπτυξη της περιοχής μας, πρώτη προϋπόθεση πρέπει να είναι για όλους μας η έξοδος από τη γεωγραφική απομόνωση, με δεδομένο ότι ως Δήμος βρισκόμαστε στη σκιά τριών  Περιφερειών, αλλά δυστυχώς πολύ μακριά από τις λεωφόρους  και τους δρόμους της ανάπτυξης.
Για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο και να εξασφαλίσουμε βιωσιμότητα στην περιοχή μας και ένα καλύτερο αύριο είναι μεγάλη ανάγκη  να εμπεδωθεί σε όλους μας η εξωστρέφεια και η συνεργασία με την υπόλοιπη Περιφέρεια αλλά και κυρίως με όλες τις τοπικές κοινωνίες από την Ελάτη μέχρι το Καταφύγι και από το Λιβαδερό μέχρι τα Λεύκαρα. Στα πλαίσια μιας αμοιβαιότητας και μιας δημιουργικής συνεργασίας οφείλουμε να σεβαστούμε τις ιδιαιτερότητες και το ρόλο όλων των τοπικών κοινωνιών που συμμετέχουν στο νέο Δήμο αλλά και αυτή ακόμα την ιδιαίτερη στάση της κοινωνίας του Βελβεντού, στην οποία επιφυλάχθηκε μια «ειδική αντιμετώπιση» μέσα σε ένα κλίμα παλινωδιών. Ωστόσο για τον συνδυασμό μας όλες οι κοινωνίες αποτελούν δυναμικό τμήμα του νέου αυτοδιοικητικού τοπίου και από την συνεργασία σε όλα τα επίπεδα θα υπάρξουν αμοιβαία για όλους μας οφέλη.
Με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον της περιοχής και με αίσθημα ευθύνης ζητώ από τους πολίτες του νέου Δήμου, να στηρίξουν τον συνδυασμό του Βασίλη Κωνσταντόπουλου, Ενωτική Κίνηση Σερβίων-Βελβεντού αξιολογώντας και τη δική μου συμμετοχή, για μια καινούργια διαδρομή, που την αξίζουμε όλοι.  
Με ευθύνη και αποτελεσματικότητα.

Λάμπρος Δελινιώτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ προσεγμένη η ανακοίνωση. Μπράβο.
Τώρα στην πράξη Λάμπρο δεν ξέρω αν υπάρχει η θέληση από τον επικεφαλής "για μια νέα δημιουργική αφετηρία" γιατί τον βλέπω λιγάκι αγύριστο σε θέματα που προκαλούν τις τοπικές κοινωνίες και το κοινό αίσθημα.
Μακάρι να διαψευστώ εγώ και όχι εσείς οι συνεργάτες του.

Ανώνυμος είπε...

LAMPRO XESTIKAME.

Ανώνυμος είπε...

lampro sta @@

Ανώνυμος είπε...

Βρέ ανώνυμε 3:18 αφού χέστηκες δεν τα τρώς κιόλας κομπλεξικέ.
Λάμπρο γερά με τσαμπουκά. Αρχισαν να τρέμουν τα λαμόγια οι κότες και οι φλούφλιδες.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

lampro gera opws leei kai o 3:33 gia na volepseis ta tria sou paidia, pragmatika oi epilogi kati tetoiwn politwn exei ferei to pasok se ayti tin katantia sta servia eytixws akoustikan kai kapoioi neoi ipopsifioi me ton konstantopoulo kai exoume kapoia elpida. twra me ton tasouli, ton lamprouko , ton nikolaki, kai ton saki pou na pas mesa sta servia?

Ανώνυμος είπε...

Ena psixiatro kai grigora sas parakalo me ayta pou akouo kai vlepo, mprabo Labro ade tora na doume kai stin praxi ta dailikia sou kai tous pseftotsaboukades pou kanis epi tou asfalous, an 8a tous kanis gia to kalo tou topou an se sindei tipota me ayton !!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 3,45 τα παιδιά του Λάμπρου πρ'επει να ξέρεις βρίσκονται στην Αθήνα εδώ και χρόνια και δουλεύουν στον Ιδιοτικό τομέα αυτά που γράφεις είναι εκ του πονηρού και δεν νομίζω να σε λάβει ο Λάμπρος στα σοβαρά αφού κανένα απ τα παιδιά του δεν είναι στο Δημόσιο Υπομονή και αξιοτρέπεια χρειάζεται

Ανώνυμος είπε...

3:58 katarxas pios sou eipe oti to volema ginete mono ston dimosio tomea? edw exei vrwmisei o topos apo volepsakides se idiotes mesa apo ta koamatika lompi , tha mou peis ma simferei sto idiwti? fisiaka kai ton simferei na ne kala oi mizes .

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΟΥ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΑΣΚΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΕ ΠΛΙΤΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΥΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ;
ΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Πριν τις εκλογες ολοι καλα τα λενε, μετα θα δουμε αν αξιζεις
Αν εκλεγεις, που σου το ευχομαι, να δουλεψεις για τον τοπο και οχι για μικροσυμφεροντα προσωπικα ή παραταξιακα

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

ΛΑΜΠΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ για την επιλογή σου .
Για αυτούς που γράφουν αρνητικά σχόλια τους ξέρουμε , τους έχουμε καθίσει στο ΛΑΡΥΓΓΙ από καιρού

ΕΜΕΙΣ έχουμε αποφασίσει

ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΑΜΠΡΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος απο την περιοχή σας δεν είναι ??????
Γιατί ξανασυστήνετε ??????

Υπηρέτησα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ, ενώ παράλληλα πρόσφερα τις υπηρεσίες μου ως στέλεχος της Διοίκησης του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΛΤΑ επί πολλά χρόνια. Υπήρξα πρόεδρος του Συλλόγου Πληττομένων Παραλίμνιων περιοχών λίμνης Πολυφύτου, πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κρανιδίων και μέλος ΔΣ του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ».

Τι πρόσφερε στον τόπο σας απο τις θέσεις που κατείχε ?????????
και
σας το ξανα-υπενθυμίζει ????????
Να τον δοξάσετε ???????? τον ΣΩΤΗΡΑ .......
με την ψήφο σας ?????????

SIHVAS είπε...

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΝΗΡΕ ( ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ) ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΒ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ...ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ. ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ...ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ...ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΙΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ....
ΝΟΥΜΕΡΑ....ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΕ "ΜΑΜΑ" ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ...ΧΟΝΤΡΑ ΧΟΝΤΡΑ...ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΑ...ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ...ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΟΛΙΟ ΣΑΣ...ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΣΑΣ...ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΣ...ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΣΑΣ...ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ...

ΦΕΥΓΑΤΟΣ-ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

8.26 ΣΊΓΟΥΡΑ πρόσφερε στόν τόπο του πολύ περισσότερα απο σενα που καθεσαι και απολαμβάνεις την Ανωνυμία σου.Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι λήθηκαν τα προβλήματα αλλα όλοι όσοι συμμετίχουν βάζουν ενα εστω και μικρό λιθαράκι. Η αφεντιά σου με τι ασχολήθηκε για να μπορο΄υμε κι εμείς να σε κρίνουμε

Ανώνυμος είπε...

Στον 8:41 μ.μ.
μάλλον θα απευθύνεσαι, γι'αυτό σου απαντώ.

Ρώτησα τι πρόσφερε ????????
για την ΠΡΟΣΦΟΡΑ στον τόπο τους......πρέπει να αναφέρονται οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ......
και ΟΧΙ για τις θέσεις που κατείχαν......

Η αφεντιά μου.....δεν ΖΗΤΑ ψήφους......
αυτοί που ΖΗΤΑΝ......
ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

to kovo o 8:41 na einai o stergiou apo to velvento an den kanw lathos einai taxidromos kai ton thimame palia poso psarwmenos itan edw sta servia, all pws ta fernei i zwi kamia fora!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Sostos kai sy ponire 2.02 8a ekanes Detectiv den eksigeitaio allios! re den afinete ton Lampro na kanei afto poy thelei? min ton psifizete an den ton goustarete. tha ton psifisoume emeis.

Ανώνυμος είπε...

2:02 μ.μ.
Μην συκοφαντείς.....ΑΔΙΚΑ !!!!!
Ντροπή σου !!!!!!!

Ο - Η

8:41 μ.μ. και 9:20 π.μ.

SIHVAS είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΦΕΥΓΑΤΕ ΣΕΡΒΙΩΤΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ .ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΟΜΠΛΕΞ...
ΟΥΤΕ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ...
ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΩΞΑΝΕ...ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΙΟΙ
ΚΑΙ ΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ...
ΑΦΗΣΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΝΕΡΓΙΑ...ΠΑΝΥΓΗΡΙ...1/4 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ...3/4 ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...250gr ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΓΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΦΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

Ο ΠΑΡΑΜΕΝΩΝ ΦΕΥΓΑΤΟΣ...

102 είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 5.01 ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ .ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΞΩ ,ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΜΕΡΑ,ΤΟ ΒΛΒ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΝΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ,ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ, ΤΙΣ ΓΟΥΛΕΣ ,ΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΑ ;ΠΟΙΟΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΑΥΤΑ; ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ,ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ( ΙΡΑ ΑΠ ΤΟΥ ΣΤΙΑΡΙ)

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΠΡΟ ΕΙΜΑΙ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Λαμπρο σου ευχομαι καλη επιτυχια και ελπιζω η τοπικη κοινωνια να αντιληφθει και τους αγωνες σου και την ιστορια σου σε αυτο τον ερημο τοπο. Ειμαστε μαζι σου και θα σε στηριξουμε γιατι ξερουμε πως με σενα τουλαχιστο θα εχουμε και μεις φωνη στα ζητηματα αυτου του τοπου! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Εχει δικιο καποιος που ρωταγε πιο πανω, γιατι μας συστηνεσαι..Στη περιοχη μας δε κρυφτηκες ποτε ολοι σε ξερουνε και ασχετα αν συμφωνουνε ή διαφωνουνε, ολοι ασχολουνται μαζι σου! Γιατι ο λογος σου εχει αξια! Και αυτο ειναι το σημαντικο! Καλη επιτυχια Λαμπρο, πολυ συγκροτημενες οπως παντα οι αποψεις σου! Με την ευκαιρια ας μας συστηθουνε και οι γνωστοι-αγνωστοι τυπου Παπαδοπουλου που περιμενουν τις εκλογες να βγουν στο καφενειο!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ. ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ. ΕΊΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΊΞΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΠΡΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ

Το Προφίλ μας