Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών Βελβεντού: ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος σέβεται απόλυτα τον αγώνα των πολιτών του Δήμου Βελβεντού


Επταμελής επιτροπή του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Κωνσταντόπουλο, συναντήθηκε τη Δευτέρα 27-9-2010 με την συντονιστική επιτροπή πολιτών Δήμου Βελβεντού  και συζήτησαν κυρίως τη στάση της υποψήφιας Δημοτικής Αρχής απέναντι στο Βελβεντό, μετά τις εκλογές του Νοέμβρη. Στη συνάντηση υπογραμμίστηκε ρητά από τη Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών, η αταλάντευτη και αδιαπραγμάτευτη απόφαση της κοινωνίας του Δήμου Βελβεντού να μη συμμετάσχει με οποιοδήποτε τρόπο στις διπλές αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης και 14ης Νοεμβρίου.
Από τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Κωνσταντόπουλο ζητήθηκε να σεβαστεί τη βούληση της κοινωνίας του Δήμου Βελβεντού, όπως αυτή εκφράστηκε επανειλημμένα - με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα της 4ης Ιουλίου - και να μην συμπεριλάβει υποψηφίους από το Δήμο Βελβεντού στα ψηφοδέλτιά του, ενώ παράλληλα του γνωστοποιήθηκε η λειτουργία της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» ως κοινωνικού εταίρου στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο από 1/1/2011.
Όπως έκανε στο πρόσφατο παρελθόν ο κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος για το ζήτημα του Βελβεντού, έτσι και τώρα δήλωσε ότι σέβεται απόλυτα τον αγώνα των πολιτών του Δήμου Βελβεντού και την ιδιαίτερη στάση της κοινωνίας στο θέμα των εκλογών και έθεσε το θέμα της διασφάλισης ίσων όρων αποχής από όλους τους υποψήφιους συνδυασμούς που θα κατεβούν στις εκλογές. (Την οριστική απόφαση του Συνδυασμού του να μην περιλάβει υποψηφίους από το Βελβεντό, ο κ. Κωνσταντόπουλος την κοινοποίησε εξάλλου με δελτίο τύπου στις 28/9/2010).  
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα πολιτισμένο, δημιουργικό και με αμοιβαία κατανόηση κλίμα, όπως άλλωστε αρμόζει στις κοινωνίες μας.

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Me ton diabolo 8a sinomotouses Basili prokimenou na exis ipopsifious Velvedinous polites gi ayto sebese ta pada ek toy ponirou den eimaste xaibania !!!

Ανώνυμος είπε...

Ονειρα θερινής νυχτός...
-------------------------------------
«ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» ως κοινωνικού εταίρου στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο από 1/1/2011....
--------------------------------------
Αυτή η Κοινωνία θα είναι θεσμική;
Και θα συνομιλεί με τον νεο δήμαρχο;
Σαν να λένε οι Βελβεντινοί, οτι διατηρούμε το αυτοδιοίκητο και κάνουμε οτι θέλουμε και απλά δεν χρειάζεται να διοικούνται απο το νεο δήμαρχο!
Είναι γεγονός οτι δεν είναι καλά....
Αν κατάφεραν να πείσουν τον Κωνσταντόπουλο, οτι μόλις εκλεγεί, δεν χρειάζεται να ασκεί διοίκηση στο Βελβεντό, αφού θα είναι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, φαντασθείτε τι μπάχαλο εχει να γίνει!
Και θα δεχθεί ο Κωνσταντόπουλος ή ο οποιος νέος δήμαρχος να υπάρξει αυτή η κατάσταση, αυτη η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ και θα κάνει οτι θέλει...
Σε κανένα μέρος της Ελλάδος, δεν γίνεται αυτό, που συμβαίνει εδώ και 6 μήνες στο Βελβεντό.
Να θελουν να παραμείνουν αυτο-διοίκητοι και να μην υπακούνε σε κανένα! Ούτε στο νέο δήμαρχο, ούτε στους νόμους του Ελληνικού Κράτους.
Δεν κατάλαβαν ακόμα οτι ολα αλλάζουν...
Ακόμα πιστεύουν στα...όνειρα!!!
Απο 1/1/11 ΟΛΑ αλλάζουν...
Και για το Βελβεντό και για όλους!!!

Ανώνυμος είπε...

Η αλλαγές φίλε 6.59 πρέπει να γίνουν, μόνο που όλοι ξέρουν από τον Υπουργό μέχρι τους υποψηφίους ότι πρέπει να πάνε προς την κατεύθυνση που λειτουργεί το ΒΕΛΒΕΝΤΟ. Το είπαν και οι τέσσερις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην τηλεοπτική συνέντευξη, και φυσικά το θέλουν από μέσα τους, γι' αυτό και θα κάνουν συνομιλητή την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

102 είπε...

AYTA OI BLB NA TA ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ,ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΒΛΒ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΧΓΟ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ,ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Δεν καταλαβαίνουμε που είναι το Πρόβλημα.

Από ότι γνωρίζουμε , οι Βελβεντινοί θα βγάλουν αιρετό Δ/Σ στην εταιρίας τους , οπότε αυτή μπορεί να κάνει προτάσεις στον ΒΑΣΙΛΗ , να ψηφίζονται αυτές από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και στην συναίχεια , θα υλοποιούνται οι προτάσεις .
ΟΛΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΪ.

Εμείς δηλώνουμε πως θα τους θέλαμε μαζί μας , είναι καιρός να αλλάξουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ απόφαση ,πάλι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

An olous esas, sas koroideyan opos emas, ti tha kanate? tha sikonate ta xeria? Den nomizo. tin idia poreia tha akoloythoysate.
Gia skefteito ligo.
Oso gia sena 102, na psifisete kai na eiste 102.
Mas ftanei kai mas perissevei aftos o arithmos. Kai ston ypoyrgo ftanei na katalabei ti symbainei.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε 30/9 – 12:50,
μάλλον (από ότι κατάλαβες), δεν αξίζει να ασχολείσαι με άτομα σαν τον 102 γιατί:

1)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ (ούτε Σερβιώτης),
2)αυτά που γράφει δεν έχουν λογική υπόσταση και
3)προσπαθεί μόνιμα (δες και άλλα σχόλιά του) να βάζει «φωτιές» στις δύο κοινωνίες.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωσταντόπουλε, δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Ή σέβεσαι τον νόμο ή την παρανομία. Αν πιστεύεις ότι πρέπει να είναι ανεξάρτητοι να το δηλώσεις ευθέως και να τους βοηθήσουμε όλοι μαζί να γίνουν ανεξάρτητοι. Ο Δήμος Σερβίων πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Δεν είχαμε την ανάγκη τους όταν ήμασταν πρωτοπόροι κατά την διάρκεια της Δημαρχίας του Χατζηδημητράκου και του Τσιγκόιδα. Να προχωρήσουμε ξανά μπροστά με τους συνεργάσιμους όλων των άλλων περιοχών και ας τους αφήσουμε αυτούς στον κόσμο τους.

Ανώνυμος είπε...

KΑΛΆ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΒΕΛΒΙΝΟΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ? ΤΟΤΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ.

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Φίλε Ανώνυμε 10:44

Που βλέπεις την πίτα και που το σκύλο ?
Δεν μπορεί δηλαδή να λειτουργεί η εταιρία που θα έχει εκλεγμένο Δ/Σ ?
Οπως εσύ θα μπορείς να κάνεις προτάσεις στο ΔΗΜΑΡΧΟ ή σε κάποιο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, έτσι και ο Πρόεδρος αυτής της εταιρίας θα μπορεί να κάνει προτάσεις και να ψηφίζονται από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .Μην σου ξεφεύγει ότι ο ΒΑΣΙΛΗΣ θα είναι δήμαρχος των ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ - ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ - ΛΕΙΒΑΔΕΡΟΥ και αυτών πέρα από το Ποτάμι.

Ανώνυμος είπε...

valte kai ton sokouti proedro stin eteria velventinoi kai onomaste tin eteria tis arpagis

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη, μέλημα σου πρέπει να είναι η ελεύθερη βούληση των Βελβεντινών. Πρέπει να βρούμε τρόπο ώστε η ψηφοφορία να είναι μυστική. Γνωρίζω πολλούς Βελβεντινούς που θέλουν να ψηφίσουν αλλά φοβούνται την κατακραυγή των φανατισμένων συμπολιτών τους.

Ανώνυμος είπε...

toso poly enoxlithikate oloi me tin etaireia mas? telika mas fobaste.
kalo ayto.

Ανώνυμος είπε...

"Γνωρίζω πολλούς Βελβεντινούς που θέλουν να ψηφίσουν αλλά φοβούνται την κατακραυγή των φανατισμένων συμπολιτών τους."
apla den yparxei pio swsto sxolio gia to velvedo!o kosmos den kserei ti toy ginete!!!
katoikos tou velvedou

Ανώνυμος είπε...

Ποιος λογικός άνθρωπος δεν φοβάται αυτόν που θέλει να τον βλάψει;

Ανώνυμος είπε...

Προς τις παραπάνω αερολογίες (για άλλη μία φορά):

1. Καμία εταιρεία δεν αντικαθιστά την δημοτική αρχή. Χιλιοειπωμένο αλλά απ'ότι φαίνεται δυσνόητο.
2. Δεν υπάρχει θέμα ανυπακοής των Βελβεντινών, θα το δείτε εν καιρώ. Μάλλον κάποιοι (παραπάνω) ονειρεύονται (εν μέσω...θερινής βραδυάς) υπακοή ή/και υποταγή.
3. Το καταστατικό της ΜΚΟ πιστεύω είναι εύκολο για τον καθένα να το βρει και να το διαβάσει (εγκρίθηκε από το πρωτοδικείο), πριν αρχίσει να ξεστομίζει ό,τι συνονθύλευμα υπάρχει στο μυαλό του.
4. Η ΜΚΟ είτε το θέλετε είτε όχι διαφοροποιεί την κατάσταση από πολλά παραδείγματα που επικαλέστηκαν κάποιοι (Τσαρίτσανη) και προσβλέπει στο μέλλον.
5. Μπράβο στον επικεφαλής της «Ενωτικής Κίνησης Δήμου Σερβίων – Βελβεντού» Κωνσταντόπουλο που δεν θα έχει στον συνδυασμό του Βελβεντινό (εύχομαι να το κρατήσει μέχρι το τέλος). Μακάρι οι άλλοι τρεις να πράξουν το ίδιο.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλό αγώνα σε όλους, αλλά κυριώς η νέα δημοτική αρχή (όποια και αν είναι αυτή) να γίνει συνομιλητής με το Βελβεντό στην επόμενη μέρα. Μία μέρα που είναι κρίσιμη για έναν ακόμη λόγο: την στάση των νέων τοπικών αρχόντων (εκλεγμένων πια) απέναντι στο Βελβεντό.

ΥΓ: Το Βελβεντό δεν είναι, ανήκει στον κόσμο του.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

o agonas sinexizete;sta oympalamas.

ΑΚΠΠ (Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

Λ.Σ.
Αν γνωρίζεις πες μας πια θα είναι η σχέση μεταξύ της εταιρίας και Δήμου , πως θα υλοποιούνται τα αιτήματά σας ?
Και εμείς συγχαίρουμε τον ΒΑΣΙΛΗ
Αλλωστε εμείς είμασταν ΒΕΒΑΙΟΙ για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , είναι ένα από τα ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΠΠ

Δεν είναι τέτοιο το θέμα που μπορεί να εξηγηθεί μέσα από λίγες γραμμές. Το σημαντικό είναι ότι η ΜΚΟ δεν αντικαθιστά τον δήμαρχο, συνομιλεί, ασκεί εθελοντισμό, γόνιμη κριτική, προτείνει και δεν μένει αδιάφορή στα θέματα του Βελβεντού. Λεπτομέρειες δυστυχώς δεν δύναμαι να αναλύσω, δεν είναι άλλωστε αρμοδιότητά μου. Στο καταστατικό βρίσκονται όλα. Και φυσικά με τον καιρό πολλές απορίες θα λυθούν.

Προς αυτούς που λένε μόνο για να πούνε και να δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα: πριν κρίνετε και απαξιώνετε θεμιτό είναι να ενημερωθείτε πρώτα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Kοροιδο ΛΣ, χαίρεσαι να μην εχει ο Βελβεντός υποψηφίους.Δίνεις την εντύπωση οτι ολος ο Βελβεντός είσαι Ε Σ Υ και οτι ολοι εχουν το ξερό σου το μυαλό.
Οι μισοί και παραπανω θα ψηφίσουν, οπως το τοπικό κκε Βελβεντού κατεβάζει υποψηφίους και θα πάρει τις 6 εδρες του Βελβεντού.
Τότε ΛΣ τι θα κάνεις?
θα τα βάλεις με το κκε?

Ανώνυμος είπε...

O K Κωσταντοπουλος ειναι καλά ενημέρωμένος γιά εταιρίες μέσα από τήν ΔΕΗ τόσα χρόνια υπευθυνος ηταν μέ εργολάβους αν ειναι δυνατόν καί καλά εκανε καί πηγε Βελβενδό

Ανώνυμος είπε...

O 6.50 κοιμάτε τον ύπνο του δικαίου. Δεν πειράζει στις 8-11-2010 μπορεί να ξυπνήσει.
ΛΣ άστον να λέει, είναι εκτός τόπου ΧΑΧΑΧΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

@6:50

"Ό,τι κι αν λέτε, δεν μ' ακουμπάτε,
αναμασάτε λόγια θολά και ψεύτικα."

ΥΓ: Μήπως κατεβαίνεις και εσύ υποψήφιος? Σε άλλη πόρτα και με άλλο ύφος χτύπα...

ΥΓ2: Εγώ ξέρω πολύ καλά τί θα κάνω.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Αν το ΚΚΕ είναι Δημοκρατικό Κόμα πρέπει και αυτό να σεβαστεί την απόφαση των Βελβεντινών.

Ανώνυμος είπε...

Να το παρει το ΚΚΕ το τοπικο συμβο΄λυλιο Βελβεντου. Να το παρει και να το χαιρεται. Αφου το κομα ειναι πανω απο το βελβεντο ας μας βαλουν και την ταφοπλακα . Ευτυχως τα περισσοτερα παιδια απο το ΚΚΕ δεν θα ακουσουν το κομα. Ευτυχως καποιοι καταλαβαινουν καλα την κοροιδια που φαγαμε.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να κάνουν το Βελβεντό δε θα έχει δημοτικό σύμβουλο.
Τώρα αν νομίζουν 3-5 υποψήφιοι ότι θα σηκώσουν όλο το βάρος του Βελβεντού με 20 - 30 ή 50 ψήφους, ας αναλάβουν την ευθύνη πρώτα απέναντι στον ευατό τους, και μετά στην κοινωνία όπου ζουν, γιατί τα πράγματα δεν είναι απλά. Οι πολίτες θα έχουν απαιτήσεις από αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

aste tous na kateboun. kke agkaze me ton antinomarxi. afou afto theloun afto na kanoun.
to Belbendo as pethanei. aftoi na exoun mono tis karekles. afto den toys noiazei?

102 είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΙΣΘΩΝ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΡΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ,ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣ8ΟΥΣ Η ΤΙΣ ΠΑΧΥΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ PC

Βελβεντινός είπε...

Προτείνω ο 102 να αναλάβει πρόεδρος στη ΜΚΟ για να δει όλο το Βελβεντό πως θα εφαρμόσει τις ιδέες του.
Αν δεν είναι όμως Βελβεντινός, να μην ανακατέυεται εκεί που δεν τον σπέρνουν.

ενας βελβεντινος είπε...

δεν προκειται να εμποδισουμε κανεναν βελβεντινο απ'το να ψηφισει.δεν προκειται να τρομοκρατησουμε κανεναν βελβεντινο ωστε να μην ψηφισει.απαιτουμε ως κοινωνια το σεβασμο ολων στην αποφαση μας.ως κοινωνια δεχομαστε τις συνεπειες της αποφασης μας και ειμαστε υπευθυνοι γι'αυτη.οσοι θα ψηφισουν να ειναι ετοιμοι να δεχτουν τις συνεπειες των πραξεων τους.

101 είπε...

akoy praktoras 102 eimaste mazi soy

Ανώνυμος είπε...

102 EISAI POLY GNOSTOS GIA NA EKTITHESAI TOSO POLY. KSEROUME KAI TI SPOUDAIA DOULEIA KANEIS. KAI POSO TRYGAS TO DHMOSIO XRHMA APO THN KAREKLA POY KATHESAI. KAI AN KAPOIOS DEN PARAGEI KANENA ERGO AYTOS EISAI MONO ESY POY OLH TH MERA GRAFEIS SXOLIA EDO MESA APO TH DHMOSIA KAREKLA SOY. BGES KAI PES POIOS EISAI PRIN BGOUME TO POUME EMEIS ME STOIXEIA. GIA NA KATALABEI O KOSMOS KAI TA KINHTRA SOY.
NA PAS LOIPON NA PSHFISEIS. DEN PROKEITAI NA SE PEIRAKSEI KANENAS. ALLA MHN PERIMENEIS NA SE EPAINESOUME KAI APO PANO.

Ανώνυμος είπε...

103 ΠΡΟΣ 3.42
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ,ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΑΛΛΟΥ.ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΥΛΛΕΞΕΤΕ? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ? ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΑΠΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΑΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Προς 102,
Φίλε μου τελικά είσαι μεγάλο «νούμερο»!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

3.42 τα στοιχεια του 102 που θα τα βρεις?

Ανώνυμος είπε...

ρε δεν δικαιουστε με τιποτα να μεινετε ανεξαρτητοι,με τιποταααααααααααααααααααα,τελοςςςςςςςςςς,ειστε δημος σερβιων ειτε το θελετε ειτε οχι,και εμεις δεν θελουμε νομος κοζανης αλλα ειμαστε,οποιος σας λεει το αντιθετο ειναι στον κοσμο του!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΣΙΓΓΑ ΣΤΙΣ 7/11! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι οι βελβεντινοί είναι υπερ της καταργησης του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Και όπως και να το κάνουμε η ΜΚΟ μπορεί να θεωρηθεί φορέας πολιτών, που όπως όλοι οι φορείς πρεπει να έχουν επαφή και συνεργασία με το δήμο, αλλά δεν μπορεί να είναι διοικητικό όργανο!!!
Τώρα αν κάποιοι φοβούνται ότι στην τελική θα αποδειχτούν "κωλοτούμπες" καλά κάνουν και φοβούνται. Κάποιοι άλλοι πάλι είναι σταθεροί στις θέσεις και στις απόψεις τους.

Ανώνυμος είπε...

ρε Κωνσταντοπουλε μηπως πρεπει να αλλαξεις γνωμη?Βλεπω τον Παπαδοπουλο να 'κλεινει' στο ΒΛΒ.Οπως πολυ καλα ξερεις μεταξυ κατεργαρεων δεν υπαρχει ειλικρινεια.

Ανώνυμος είπε...

PROS 7:22
MHN MPERDEVESE. XEXASES TON XONTRO, AYTOS CHFIZEI MONO GIAPRAKIA!XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ)
ΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΠ 4, ΤΣΙΓΚΑ 2
ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ, ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ 11 ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ.
ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

nomike simvoyle skecou ligo pio ponira kai tha katalavis pola.Skecou ena pragma san anti.... as poume!

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΜΑΝΩΛΑΚΙ,ΜΑΝΩΛΑΚΙ,
ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ,
ΑΝ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ,
ΤΟΣΤΟΜΑΤΑΚΙ,
ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ,
ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ,
ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ,
ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΨΩΜΑΚΙ,
ΜΙΚΡΕ ΜΑΣ ΜΑΝΩΛΑΚΙ.

Το Προφίλ μας