Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου ως Δημοτικός Σύμβουλος


Η περίοδος που διανύουμε, βρίσκει την χώρα μας στη δυσκολότερη στιγμή μετά την μεταπολίτευση. Η κρίση των θεσμών και αξιών και η μεγάλη οικονομική κρίση δημιουργούν μεγαλη ανασφάλεια. Αυτήν την περίοδο καλείται η Τοπική Αυτοδιοίκηση να παίξει έναν αναβαθμισμένο ρόλο στην τοπική κοινωνία. 
Ο Νέος Δήμος Κοζάνης χρειάζεται πλέον να απαλλαγεί απο τα πολλά μεγάλα και ποικίλα προβλήματα και να γίνει ένας πρότυπος δήμος με άφθονο πράσινο, υποδομές για διάφορες δραστηριότητες και πολιτιστική ανάπτυξη.




Και όλα αυτά για να επιτευχθούν χρειάζονται ευρεία αντίληψη, αποφασιστικότητα,εντιμότητα και αγάπη για τον τόπο μας, ώστε να αντιμετωπιστούν τα τόσο σοβαρά προβλήματα.
   Με τις σκέψεις αυτές και με όρεξη για εργασία αποφάσισα να συμμετάσχω σε αυτήν την εκλογική διαδικασία και δηλώνω οτι θα είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδιασμό της Άννας Νανοπούλου <<ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ>> .


                               Με πολύ διάθεση για δουλειά
                                 ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Ι. ΡΑΦΑΗΛ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ante re aste to paidaki isyxo

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Και να με μη λέγατε με ποιον κατεβαίνει θα ήμουν σίγουρος ότι είναι Ν.Δ.

Μπαμπάτσικος σε λέω.

Ανώνυμος είπε...

Απο Καραγκούνη τί περιμένεις; Να ξέρει μπάλα;;;;;;;; Κλάψα και θέατρο μπας και πάρει κανένα φάουλ....έτσι και εσύ παιδάκι μου....κλάψα και παρακαλετό μπας και πάρεις κανα ψηφαλάκι......α; ρε Αννούλα με τα ωραία σου.......

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΕΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΜΠΡΑΒΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ta paidia tis dap ndfk eidate pws xexwrizoun? koustoumi poukamisia , tous exw sixathei ola ta xronia sto tei.

Το Προφίλ μας