Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Η κοινωνία της Αιανής δεν υποστέλλει τη σημαία του αγώνα για την αυτονομία του Δήμου Αιανής

Η κοινωνία της Αιανής δεν υποστέλλει τη σημαία του αγώνα για την αυτονομία του Δήμου Αιανής Μπορεί οι πολιτευτές των Αθηνών να έκλεισαν τα κιτάπια τους με τον «Καλλικράτη», αλλά η κοινωνία του Δήμου μας δεν έκλεισε τα δικά της.
·- Η κοινωνία της Αιανής κρατά ακόμα ζωντανή την υπόθεση της αυτονομίας του Δήμου μας και έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται έτσι. 
·- Η Αιανή κρατά ψηλά τη σημαία του πολιτισμού στην ευρύτερη περιοχή, τόσο του μνημειακού, όσο και του καθημερινού πολιτισμού, με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων. 
·- Είναι μια ολοζώντανη κοινωνία, με ζωντανή νεολαία, η οποία δίνει προοπτική στον τόπο μας. 
·- Έχει ομογενοποιημένα χαρακτηριστικά (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτισμικά) με τους οικισμούς της περιοχής μας, γεγονός που προδιαγράφει μια ενότητα δράσης όλης της περιοχής. 
·- Έχει ασφαλή προοπτική ανάπτυξης με την αξιοποίηση της αγροτικής και κτηνοτροφικής της παραγωγής, της ανάδειξης των τοπικών προϊόντων της και του τουρισμού Για τους παραπάνω και πολλούς ακόμη λόγους: 
1) πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Αιανή μπορεί να σταθεί ως αυτόνομος Δήμος και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής μας. 
2) Δεν δεχόμαστε ένας βιαστικός και πρόχειρα σχεδιασμένος «Καλλικράτης» να σβήσει τα οράματα και τις προοπτικές της κοινωνίας μας. 
3) Επιδιώκουμε ένα Δήμο με νοικοκυρεμένη αυτοδιαχείριση και ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση. 
Η συντονιστική επιτροπή αγώνα Φορέων και πολιτών του Δήμου Αιανής

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ante kala. Merikoi sthn aiani einai ston kosmo tous. kamia sxesi me to belbento.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα υπάρχει πλέον πουθενά αυτόνομος Δήμος. όλοι καταργούνται και συνενωνονται σε νεους διευρυμένους Δήμους. Όσο πιο νωρίς το εμπεδώσουν αυτό οι κοινωνίες που αντιδρούν τόσο το καλύτερο για αυτές.

Ανώνυμος είπε...

re Aianiotes den sas ftanei pou xalasate ton Dimo Belbentou me tous xoroys sas ekso apo ti Boulh, tora thelete na mas peite oti agonizeste gia aytonmo dimo?
O dimarxos sas einai ypospisfios, oi misoi symbouloi mpainoun san kaoumpoides ypopsifioi sta psifodeltia Malouta, Kyrina, Nanopoulou. Daki kai Papaiordanidi.
Kai tora mas lete oti thelete na meinete aneksartitoi?
edo exete pantrteftei me tin kozani edo kai kairo.
Alli mia isteriki parodia tha exoume mprosta mas diladi?
Den ntrepeste katholou?

Ανώνυμος είπε...

τι εχει το βελβεντο που δεν το εχει η αιανη μηπος μπορεις να μας το πεις για να το μαθουμε και εμεις ???? εχετε αρχαια ηστορια τι εχετε εκτος και αν νομιζεις οτι τα ροδακινα ειναι κατι το σιμαντικο για να γινεται δημος

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΥΦΑΚΙ 2:07 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΜΩΣ? ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΟ? ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΙΑΦΥΛΑΤΗΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. 40 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ Den ntrepeste katholou? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΕΧΑΣΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ,ΕΓΩ ΑΜΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου θα σου πώ ότι οι αγώνες γίνονται και πετυχαίνουν όταν υπάρχει ομοφωνία και σύμπνια .
Στο Βελβεντό όλα αυτά υπάρχουν...
Πέρα απο την αυτοοργάνωση και την αυτοδιοικητική λειτουργεία που έχει το Βελβεντό...
Στην Αιανή φοβηθήκατε να κάνετε Δημοψήφισμα για τις εκλογές και πολλά άλλα που έκανε το Βελβεντό.
Να σου πώ γιατί ;
Γιατί οι περισσότεροι θέλουν να συνενωθείται με την Κοζάνη .
Μέχρι μου φαίνετε και δημοσιογράφο ληδωρίσατε που πήγε να κάνει ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στα χωριά για το εάν θέλουν την Συνένωση και ο φουκαράς δεν ξαναπάτησε σε χωριό για να μην ξανακούσει την λέξη που του προσείναψε κάποιο στέλεχός σας κρύβοντας συγχρόνως την βούληση των κοινωνιών σας.
Άρα μη βάζεται συγκρίσεις και δημιουργείται συγχρόνως ίσως και άθελά σας προβλήματα σε μια κοινωνία που ομόφωνα θέλει να μείνει αυτόνομη.

Ανώνυμος είπε...

"Η κοινωνία της Αιανής δεν υποστέλλει τη σημαία του αγώνα για την αυτονομία του Δήμου Αιανής"

H koinvnia ths aianis kakvs alla adiaforei kanonikotata.ejaloy den rvthuhke pote.

Η συντονιστική επιτροπή αγώνα Φορέων και πολιτών του Δήμου Αιανής

ta peri foreon epithimies kai mono poy den pragmatopoioyntai.ta peri politvn ta idia

Ανώνυμος είπε...

Εσείς εκεί στο Βελβεντό αλήθεια πιστευεται ότι η Αιανή φταίει για την μη αυτονομία του Δήμου? Είναι δυνατόν να είσαστε τόσο μα τόσο αφελείς? Αυτό έτσι και αλλιώς θα γινόταν. Είναι τόσο ξεκάθαρο. Και ο αγώνας που κάνετε μαλλον χωρις αποτέλεσμα θα είναι. Ακόμα και να πορευτείτε απομονωμένοι για 1 με 2 χρόνια μετά θα παρακαλάτε για συννένωση.Ευτυχώς που η Αιανή το πήρε λίγο πιο χαλαρά και θα βγει κερδισμένη.

Ανώνυμος είπε...

dhladh giati h dhmotikh arxh prodwse ton agvna me th dikaiologia einai apofash toy mageira kai ths kuvernhshs oloi oi alloi ta prepei na stavrosoyme ta xeria e oxi o agwnas sunexizete kai auto telei o kosmos ths Aianhs kai ta to deis stis 7-11-10 an enas eipe ayto ston dhmosiografo den shmenei pws oloi h Aianh sumfwnei.To Velvento einai ena diamerisma ,enw o dhmos Aianhs exei 7 diamerismata gia des kai auth thn pleura.

Ανώνυμος είπε...

Πες μου εναν δήμο σε όλη την Ελλάδα που θα μείνει αυτόνομος όπως είναι πριν τον καλλικράτη. Όλοι μα όλοι καταργούνται. κανένας δεν παραμένει αυτόνομος. Πες μου έναν.

Ανώνυμος είπε...

O DHMOS TOPEIROU STO NOMO XANTHIS, 11.11 POU TA KSEREIS OLA. MENEI OPOS HTAN STON KAPODISTRIA.

Ανώνυμος είπε...

Με 36 οικισμούς και 12500 κατοίκους 01.14.

Ανώνυμος είπε...

Για πάτε λίγο Κρήτη μεριά.
Σφακιά, Ανώγεια και Οροπέδιο Λασιθίου που έχει πολλές στατιστικές ομοιότητες με Βελβεντό. Άντε γιατί αυτοί δεν είναι Έλληνες 3Α και εμείς Β' κατηγορίας.

Ανώνυμος είπε...

dhladh giati h dhmotikh arxh prodwse ton agvna

ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ....

ΠΡΟΤΕΙΝΩ "ΠΑΛΙΚΑΡΙ" , ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΟΥ ΓΡΑΦΗ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ , ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΕΦΗΥΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ . ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΟΥ . ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

se synanthsh ths S.E.A. desmeythke h dhmotikh arxh na parethth nai h oxi ?(ektos apo to dhmarxo).Gia logous pieshs.An nomizeis oti prepei na apanthshs kanto kurie 4:59 kai den einai sto xarakthra mou na vrizw kai na ta paratw.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ WWW.aiani.gr

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΙΑΝΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 / 2010

Σήμερα στις 29 Απριλίου 2010 ημέρα Πέμπτη και ώρα 8.00 μ.μ το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε σε δημόσια ΕΚΤΑΚΤΗ Συνεδρίαση στο Δημοτικό κατάστημα ύστερα από την 2344 /28-04-2010 πρόσκληση του Προέδρου
Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης αυτής ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι σε σύνολο (13) Δημοτικών Συμβούλων ήταν παρόντες.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ
1. Μαυροδήμος Στέργιος Μάστορα Αθανασία
2. Σιδηρόπουλος Σάββας Γκουλιάφας Δημήτριος
3. Σιαμπανόπουλος Αντώνιος Καλημέρης Ιωάννης
4. Εμμανουηλίδης Ιωάννης
5. Ράπτης Στέργιος
6. Λαμπρόπουλος Ιωάννης
7. Σταθόπουλος Θεόδωρος
8. Γκανάτσιος Αναστάσιος
9. Στάμος Κωνσταντίνος
10. Ντιντίνος Κωνσταντίνος

Παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αιανής Τζέλλος Γεώργιος.
Παραβρέθηκαν και οι Πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων Αγίας Παρασκευής, Ροδιανής, Κερασιάς, Κτενίου, Ρυμνίου και Χρωμίου.
Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε και η Ζησάκου Ερμιόνη υπάλληλος του Δήμου για την τήρηση των πρακτικών.
Ο Πρόεδρος ύστερα από τη διαπίστωση απαρτίας κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και εισηγήθηκε ως κατωτέρω τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.


ΘΕΜΑ: «Ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τη Χωροθέτηση των Δήμων – Πρόγραμμα
Καλλικράτης-Θέση του Δήμου»

Αριθμ. Απόφασης 65 / 2010

Για το θέμα αυτό ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο ο οποίος είπε τα εξής:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αιανής με Αποφάσεις του από το έτος 2007 και εντεύθεν έχει τοποθετηθεί επανειλημμένα και ξεκάθαρα σχετικά με την Διοικητική Μεταρρύθμιση και το Πρόγραμμα «Καλλικράτης» που πρόκειται να εφαρμόσει το Υπουργείο Εσωτερικών και έχουν ενημερωθεί οι δημότες με σχετικές ενημερωτικές εκδηλώσεις και με επιστολές που τους έχουν διανεμηθεί και αποσταλεί.
Ενόψη του μη οριστικοποιημένου προσχεδίου Νόμου – χωροταξικού που έχει κοινοποιηθεί και τίθεται εκτός αυτού ο Δήμος Αιανής προτείνεται η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων της Δημοτικής Αρχής με την συμμετοχή των δημοτών και εν αρχή η σύνταξη επιστολής, την οποία προτίθεται να διανείμει σε όλους τους δημότες και τα μέσα ενημέρωσης και το κείμενο αυτής καλείται να εγκρίνει με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο.
Στη συνέχεια κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Δημοτικό Συμβούλιο δικαιολογώντας το έκτακτο της Συνεδρίασης λόγω του επείγοντος θέματος διότι υπάρχει χρονικό πλαίσιο για την εφαρμογή του Προσχεδίου, άκουσε την εισήγηση του Δημάρχου και τις γνώμες των Δημοτικών Συμβούλων είδε τις διατάξεις του άρθρου 93 του Ν.3463/2006, τα στοιχεία του σχετικού φακέλου και μετά από διαλογική συζήτηση.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι ΟΜΟΦΩΝΑ

Σχετικά με την Διοικητική Μεταρρύθμιση και το Πρόγραμμα «Καλλικράτης», Χωροθέτηση των Δήμων που πρόκειται να εφαρμόσει το Υπουργείο Εσωτερικών:

1.2.3....9
10. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι επιφυλλάσονται για την υποβολή των παραιτήσεων τους εάν η κυβέρνηση με την κατάθεση του τελικού νομοσχεδίου δεν συμπεριλάβει σ΄ αυτό την θέση μας για την παραμονή του Δήμου Αιανής.

Ανώνυμος είπε...

KSEKINHSE H SYZHTHSH TWN SYMBOYLOYN ME THN PROTASH NA PARETHTOYME TWRA, ALLA ME PARENESEIS KAPOION, KAI KSEREIS ESY POION, GIA TO KALO TOY AGWNA, DEN EGINE AN TYMASE KALA.TWRA TH GRAFTHKE EINAI DIKO TOYS TEMA .TI NA POYME 7 APO TOYS DHMOTIKOYS SYMBOYLOYS TA EINAI YPOPSYFIOI EAYTO SYMAINEI OTI KRATAME TO LOGO MAS? E STO PISW MEROS TOY MYALOY SAS EIXATE AYTHN THN SKEPSH, OTAN VLEPATE 75 XRONWN ANTRWPOUS NA PANE STHN ATHNA NA DIAMARTHRHTOYN EXW APO TH VOYLH ,KATI POU DEN KANAN GIA KANENA LOGO OLA AYTA TA XRONIA.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΦΙΛΕ .
ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΛΕΓΑΤΕ , ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ.
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ, ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗΣ (29-04-2010) ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΙΟΥ 2010 ΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ , ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ... ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΘΕΣΙΘΗΡΕΣ
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ "ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ" ΣΤΙΣ 29 04 2010 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑΣ ΟΜΟΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ , ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΑΧΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ..
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ.ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ο ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΙΣ 02-06-2010 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΠΙΕΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ !
ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΑΝΝΑ ΧΑΣΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ:....

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΖΟ ΤΟ ΜΑΛΟΥΤΑ . ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

4 - 5 άτομα είναι όλα και όλα στην Αιανή? Γιατι συνέχεια ακούγονται τα ιδια και τα ίδια άτομα λες και δεν υπάρχουν άλλα? Φτάνει πια...!

Ανώνυμος είπε...

TO ΛΑΖΟ ? ΚΟΙΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, Ο ΛΑΖΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ .ΙΔΩΜΕΝ ΚΥΡΙΕ 5:09 ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ 11:43 ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΣ 7-10-2010, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Στις 7 - 11 - 2010.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΙΣ 02-06-2010 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ

τοπε και το κανε χωρισ εγγραφο παραιτησης
δεν ξαναπατησε στο δημοτικο συμβουλιο
πληρης αδιαφορια και ελλειψη σεβασμου στουσ δημοτες.
ο ορκοσ που εδωσε;σιγα..
αφασια
βαζει υποψηφιοτητα παλι ωσ δημοτησ ομωσ κοζανησ μεταδημοτευοντας στην κοζανη
μαυρισμα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΣ 7 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΣΟΒΑΡΑ. O ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΞΙΩΤΗ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ? Ε ΟΧΙΙΙΙΙΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα κάποιον ή κάποιους πρέπει να ψηφίσετε. Ποιούς? Έχετε βρει? ή μόνο αρκείστε να λέτε όχι αυτόν ή εκείνον και όταν έρθει η κρίσιμη ώρα, ε αντε πάλι στους ίδιους αφού δεν υπάρχουν άλλοι? Κάπως έτσι γίνεται το Ε ΟΧΙ!!! άντε εντάξει ΝΑΙ τι να κάνουμε...!!!

Ανώνυμος είπε...

NAI TO ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ,ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ << ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΑΝΗΣ >> ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ 65-70% ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ .

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΕΦ ΓΙΑΝΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΧΗ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα, ποια πρόσωπα θα είναι? Το ψηφοδέλτιο θα είναι ξεχωριστό από τα άλλα, ας πούμε αυτοσχέδιο και άκυρο συνάμα?

Ανώνυμος είπε...

Τότε αυτοί που θέλουν να βγουν παρόλο που ο κόσμος δεν τους θέλει, δεν έχουν παρά να βάλλουν υποψηφιότητα και να καταφέρουν να βγούν ακόμα και με ελάχιστους ψήφους!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο Σ.Γ., ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΑΝΗΣ. ΚΥΡΙΕ10:20 (ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ 350-400 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ 41 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ 2.000 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.) ΤΙ ΚΡΙΜΑΑΑΑΑ. ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ…ΚΥΡΙΕ 11:19

Ανώνυμος είπε...

Αν το θέμα του είναι να βγεί θα το έχει καταφέρει φίλε 1.52. Απο εκεί και πέρα όλα είναι ρευστά. Τι κάνουν αυτοί που δεν υποστέλουν την σημαία? Τίποτα! Αδράνεια και μεγάλα λόγια! Οι εξελίξεις προχωράνε και μια κοινωνία ολόκληρη μένει πίσω. Ούτε για το συμφέρον της δεν φροντίζει. ΤΙ ΚΡΙΜΑΑΑΑ που θα έλεγες και εσύ, γιατί αυτό είναι το κρίμα και όχι οι 300 ψήφοι ή το όνομα. Είναι ευκολο να μην κάνεις τίποτα και να λες μεγάλα λόγια χωρίς να αναλογίζεσαι τις συνέπειες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ,ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ANΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΑ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΩΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΝ. ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αμφιβάλλω αλλά πες μου πως? Με το να βγαίνουν οι ιδιοι και οι ίδιοι και εσείς απλά να απέχετε?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ, ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΛΕΠΕ ΓΗΠΕΔΑ ,ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ, ΧΩΡΙΣ ΟΦΙΤΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ .Ε ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΠΑΞΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΥΤΟΙ Η ΙΔΙΟΙ . Ε ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΧΗ ΠΑΡΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΙΑΝΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΚΟ ΤΟΥ ΒΛΒ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ (ΒΛΕΠΕ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ,ΒΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ )ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΡΕΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΝΩ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ 4 ΤΩ ΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΑΙΑΝΗ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΚΟ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Ποιοί φορείς ρε παιδιά ,που καθε φορα μου μαζευόμστε , εκτος απο το Μπούκο που ειναι προεδρος του Μορφωτικού , δεν υπάρχει άλλος;
Ποιοί κάτοικοι και ποιά νεολαία , ποτε ήρθαν;
ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΊΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΜΈΝΟ.
Ξεχνάμε την κριτική του Ν. Καραντάκου;
Ο Καλλικράτης δεν ειναι δημοκράτης αλλά Αντιδημοκράτης.
Διώχνει κόσμο απο τα κοινά και η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα μετατραπεί σε Ετεροδιοόκηση.
Πάμε να στηρίξουμε το Μαλούτα μη μας βγεί η Νανοπούλου και τα βρίσκουμε στην πορεια.
Εξάλου η απόφαση του συμβουλίου αυτό δεν λέει;
Θάρθει η ώρα που θα ξανατεθεί το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

'Αλλες ουσιαστικές προτάσεις? Έχει να προτείνει κάποιος κάτι ή μόνο αερολογίες προς το συμφέρον αυτών που κατηγορείτε?

Ανώνυμος είπε...

KALITERA NANOPOULOU PARA TA LAMOGIA KE I IRONES KE META VLEPOUME 7.50

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ,ΑΠΟΧΗ,ΑΠΟΧΗ, ΑΠΟΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια Παντελή μου, τα ιδια παντελάκη μου...!

Ανώνυμος είπε...

http://ai-vres.blogspot.com/2010/10/blog-post_8139.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΟΥΤΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΙΑΝΙΩΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ [ΛΑΜΟΓΙΟ] ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,,

Ανώνυμος είπε...

Ναι αρκεί να βρείτε κανέναν!Χλωμό!

Ανώνυμος είπε...

Χωρις σχολια!

http://www.aiani.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=844&Itemid=15

Το Προφίλ μας