Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Πρωτοβουλία του Δήμαρχου Κοζάνης για τον νέο δήμο Κοζάνης

του Κώστα Δαβάνη
Σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν οι πέντε δήμαρχοι των υπό συνένωση δήμων με το δήμο Κοζάνης συγκαλείται την Πέμπτη 10 Ιουνίου το πρωί στο Δημαρχείο Κοζάνης, έπειτα από σχετική πρωτοβουλία του Δημάρχου Κοζάνης κ. Λάζαρου Μαλούτα. Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού δημοτικού συμβουλίου η συνάντηση έχει στόχο την ομαλή μετεξέλιξη και την μετάβαση των δήμων στο νέο δήμο Κοζάνης, ενώ θα δρομολογήσει την επίλυση προβλημάτων με ξεχωριστές διαδικασίες όπου και θα εντοπιστούν τυχόν ασυμβατότητες. 
Πηγή: ΕΡΑ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...ενώ θα δρομολογήσει την επίλυση προβλημάτων με ξεχωριστές διαδικασίες όπου και θα εντοπιστούν τυχόν ασυμβατότητες...τι θέλει να πει ο ποιητής !!!

Ανώνυμος είπε...

Ta elise ta ths Kozanis, tora 8a megalourgisei....kai stous allous dimous pou 8a prokipsoun....

megas sindiasmos kai dimarxos

Ανώνυμος είπε...

FOTOGRAFISMENOS SE ERGASTIRIO BYZANTINIS AGIOGRAFIAS EINAI O DIMARXOS

Ανώνυμος είπε...

Και τι εγινε, αν φωτογραφήθηκε σε εργαστήριο Αγιογραφίας? Χάλασε ο κόσμος...
Αν φωτογραφιζόταν σε εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής, τι θα λέγατε;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ .ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ(ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ)ΟΤΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ,ΠΛΑΝΑΤΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ
G.S.

Το Προφίλ μας