Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ενημερωτική ημερίδα για την ευρυζωνικότητα από την ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης

Ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Η Ευρυζωνικότητα στους Δήμους & Κοινότητες της ΤΕΔΚ Νομού Κοζάνης», διοργανώνει αύριο Τετάρτη 9 Ιουνίου από τις 9:30 μέχρι και τη μια το μεσημέρι στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη, η ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης. Η ενημερωτική ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου που έχει ολοκληρωθεί με τίτλο «Προώθηση των ευρυζωνικών υπηρεσιών και εφαρμογών στους Δήμους & Κοινότητες της ΤΕΔΚ Νομού Κοζάνης μέσω της Υλοποίησης Έργου Επίδειξης των Ευρυζωνικών Δικτύων και Εφαρμογών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Κοινωνία της Πληροφορίας".
Πηγή: ΕΡΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η ευρυζωνικότητα σε λόγια και Ημερίδες, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική!
Γούλες, Ρύμνιο,Προσήλιο, Τριγωνικό, Νεράιδα, δεν εχουν κάν ευρυζωνικότητα και το γρήγορο Ιντερνετ είναι άγνωστο ακόμα εκεί...
Γιατί ακόμα, ο δημοτικός Σύμβουλος Κ Τσολακίδης, δεν εφερε το θέμα στο Δ.Σ και να κάνει σχετική επερώτηση στην δημοτική αρχή για το θέμα;

Κυριάκος Τσολακίδης, Δημοτικός Σύμβουλος είπε...

Αγαπητέ φίλε λαμβάνω ως καλόπιστο το σχόλιο σου, γιατί έχω απαντήσει εδώ γι’ αυτό το θέμα.
Το θέμα της ευρυζωνικότητας και της δωρεάν παροχής γρήγορου internet στους συνδημότες μας μέσω του ασύρματου δικτύου της ΤΕΔΚ το έχω θέσει αρκετές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο τα τελευταία 3,5 χρόνια που είμαι Δημοτικός Σύμβουλος.
Οι απαντήσεις που πήρα είναι ότι το έργο «βρίσκεται στην τελική του φάση» ότι «στήνονται οι κεραίες» κτλ. Όσο το είδες εσύ το είδα και εγώ.
Τι άλλο να κάνω ; Πραγματικά δεν ξέρω.

ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΒΑΪΖΟΓΛΟΥ είπε...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ . ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ . ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΤΟΣ ?
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ 49 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ

Το Προφίλ μας