Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Εθνική αντίσταση το 40. Εθνική αδράνεια το 2010.

του Τάσου Σαββίδη
 Εβδομήντα χρόνια μετά την εισβολή των φασιστικών στρατευμάτων έχουμε νέα εισβολή φασιστών στην Ελλάδα. Μια μικρή αλλά υπερήφανη χώρα μπαίνει στο στόχαστρο των υπερδυνάμεων και καλείτε σήμερα να πληρώσει το τίμημα για το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το 40 είχαμε φτωχούς αλλά υπερήφανους ανθρώπους γεμάτοι αξιοπρέπεια που τόλμησαν να αντισταθούν κατά των φασιστών και έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την ελευθερία μας. Σήμερα που έχουμε εισβολή των ξένων υπερδυνάμεων, που απειλούν την ανθρωπότητα στο σύνολό της, που έχουμε χαθεί όλοι μας; Γιατί σήμερα δεν έχουμε μόνο μια κρίση της αγοράς. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό. Έχουμε κρίση στoν πολιτισμό, έχουμε κρίση στην κοινωνία, έχουμε κρίση αρχών και αξιών. Έχουμε κρίση σε όλον τον κόσμο για όλον τον κόσμο. Η σημερινή απειλή δεν στρέφεται μόνο κατά μιας χώρας, αλλά κατά της ανθρωπότητας και δεν έχει μόνο οικονομικό χαρακτήρα. Σήμερα απειλείται η Λαϊκή Κυριαρχία – η Εθνική Ανεξαρτησία – η Κοινωνική Δικαιοσύνη. Για αυτά τα αγαθά χρειάστηκαν σκληροί αγώνες και θυσιάστηκαν πολλοί άνθρωποι για να τα αποκτήσουμε. Γι’ αυτό πρέπει να προβάλουμε Αντίσταση κατά των συμφερόντων που καταδυναστεύουν και κατακλέβουν τον κόσμο. Να αντισταθούμε τώρα γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά. Να προβάλουμε αντίσταση για οποιαδήποτε αλλαγή που προσπαθούν να μας επιβάλουν με βάναυσο τρόπο οι πλουτοκράτες που καταδυναστεύουν τον κόσμο.

6 σχόλια:

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Πράγματι φίλε Τάσο βρισκόμαστε σε «Εμπόλεμη Κατάσταση». Γι’ αυτό, πέρα απ’ οτιδήποτε άλλο, παλεύουμε για την σωτηρία της Χώρας.
Όπως θα έκαναν και οι «φτωχοί αλλά υπερήφανοι άνθρωποι», όπως αναφέρεις στο κείμενό σου.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όμως φίλε Κυριάκο Τσολακίδη

ΜΟΝΟ εμείς

οι "ΠΟΛΛΟΙ" και

«φτωχοί αλλά υπερήφανοι άνθρωποι»,

παλεύουμε για την σωτηρία της Χώρας

ΕΝΏ

οι "ΛΙΓΟΙ"
ΓΕΛΑΝΕ,
"ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΩΝΤΑΣ"
εις "ΥΓΕΊΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ"

Ανώνυμος είπε...

προς ai-vreS.......Γιαννης ρωτάει-Γιάννης απαντάει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:49 π.μ.

"αγράμματο"
σε βρίσκω

ΟΧΙ "ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ"

απλά

"ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΕΣ"

"ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ"

Ανώνυμος είπε...

Βρε το δουλεμα παει συνεφφο..για δες φτωχους περηφανους διπλοθεσιτες σαν τον Τσολακιδη ,Σαββιδη και αλλους κολλητους τους κρατικοδιαιτους της πλατειας....

Κυριάκος Τσολακίδης είπε...

Φίλε 2:02 μμ, όπως έχω ξαναγράψει εδώ, κατά τον Α. Αϊνστάιν "δυο πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος".

Το Προφίλ μας