Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Κινητοποίηση τοπικών αρχών και φορέων για τη θεραπεία 15χρονου που έμεινε παράλυτος

Σε τροχιά κινητοποίησης για τη θεραπεία ενός 15χρονου από τον Δήμο Βερμίου Κοζάνης, ο οποίος έμεινε παράλυτος, έπειτα από ατύχημα, έχουν μπει οι τοπικές αρχές και φορείς από την ευρύτερη περιοχή. Ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Ελβετία και οι προσπάθειες των γιατρών και των θεραπευτών εστιάζονται στο να καταφέρει τελικά να σταθεί στα πόδια του και να αυτοεξυπηρετείται.

Παρ΄όλα αυτά, η θεραπεία είναι ιδιαίτερα δαπανηρή και απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο πλευρό της οικογένειας του Αναστάσιου Θεοδωρίδη βρέθηκε η κοινωνία του Δήμου Βερμίου και η μέχρι στιγμής ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Ήδη, ξεκίνησε η συγκέντρωση χρημάτων στον λογαριασμό που έχει ανοιχθεί, στην Τράπεζα Πειραιώς (αριθμός 5216-035341-171), καθώς και στο ειδικό ταμείο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομνηνών. Όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Βερμίου, Σοφοκλής Σιδηρόπουλος, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για το θέμα, ενώ τόσο ο δήμος όσο και η νομαρχία Κοζάνης θα συμβάλλουν οικονομικά στην όλη προσπάθεια. «Καλό είναι να δώσουν πολλοί, έστω και από λίγα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σιδηρόπουλος.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας