Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Σχόλιο στο kozan.gr (Ευθυβολίες ...27/3) για το άρθρο του Κ. Τσολακίδη

Μία σειρά σοβαρών ερωτημάτων που τίθενται από δημοτικό σύμβουλο στον Δήμο Σερβίων, επαναφέρουν στην επικαιρότητα τη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής και της οικονομικής διαχείρισης.

Για να δούμε, θα συγκινηθεί κανένας για να δώσει τις δέουσες απαντήσεις;

Ο πολυπράγμων Προύχοντας της ΖΕΠ κατάπιε τη γλώσσα του; Γιατί άραγε;

Εδώ δεν ήρθε ως κομματικός κομισάριος, αλλά ως εκπρόσωπος της συντεταγμένης πολιτείας και ως τέτοιος οφείλει να συμπεριφέρεται…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to kozan.gr ine pasokiko, ti allo na ekane. na min sholiaze apopseis apo to pasok? ola ayto kanei. Pasok kai mono pasok.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι μπορεί να έχει δίκιο το σκέφτηκες καμιά φορά ή πετάμε ένα "αυτό είναι πασόκ" και ξεμπερδεύουμε???? Η άποψη ότι "εδώ δεν ήρθε ως κομματικός κομισάριος αλλά ως εκπρόσωπος της συντεταγμένης πολιτείας" πόσο πασοκ είναι δηλαδη? Δεν είναι ένα γεγονός? Άποψη είναι?

Αν είναι έτσι, αφού έχουμε κυβέρνηση νέας δημοκρατίας και φυσικά περιφερειάρχη νέας δημοκρατίας ο κοκολιός που είναι νέα δημοκρατία έπρεπε να πάρει από το ταμείο όχι 300 χιλιάρικα αλλά να σηκώσει όλο το ταμείο και να φύγει, σωστά? Και να μην ρωτήσει κανείς τίποτα. Και να τα κουκουλώσει και η αντιπολίτευση.

Η δική σου άποψη "είναι πασόκ άρα μαλακίες θα λέει" πόσο μαλακία μπορεί να είναι????

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΥΚΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΠΡΟΚΟΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΓΙΑ ΦΟΥΚΑΡΑ.ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ.ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

το kozan.gr είναι το πιο αντικειμενικό μέσο μαζικής ενημέρωσης της περιοχής που ασκεί κριτική σε όλους και ιδιαιτερα σε αυτούς που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην εξουσία.πάντοτε αυτό έκανε αλλά από ότι φαίνεται κάποιοι δεν αντέχουν την αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

ναι όταν το kozan.gr έγραφε για άνευ ουσίας ερωτήσεις για τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Αλέκου Αθανασιάδη και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, έκανε λόγο για ανύπαρκτη Ν.Ε ΠΑΣΟΚ αλλά και ανύπαρκτη αξιωματική αντιπολίτευση στη Ν.Α Κοζάνης,όταν στα πρόστιμα της ΔΕΗ που δεν πληρώθηκαν ποτέ,έκρινε ότι οι ενέργειες απο πλευράς Περιφερει΄ρχη με βάση τη νομοθεσία ήταν σωστές ενώ κάποιοι άλλοι δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους κ.α τότε ήταν Ν.Δ ε;;;; Εμ, όταν μας συμφέρει και όπως μας συμφέρει!

Το Προφίλ μας